ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
NihatH
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
30 Nisan 2019 21:00
Toplam Mesaj:
13 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Nihat Hamzaoğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Nihat Hamzaoğlu
SON 10 MESAJI
Basit Ama Keyifli
Zaten çok zahmet verirse hobiden soğumaktan korkuyorum. O sebebten 2 adet aldım, balıkları özellikle bu ikisinden seçtim, aldığım akvaryumda izlemledim hatta bir süre devamlı birbiriyle takılıyorlardı şayet şuan da öyleler mutlu mesut takılmaya devam. İnşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır diye düşünüyorum. [:iyi:]
Zaten çok zahmet verirse hobiden soğumaktan korkuyorum. O sebebten 2 adet aldım, balıkları özellikle bu ikisinden seçtim, aldığım akvaryumda izlemledim hatta bir süre devamlı birbiriyle takılıyorlardı şayet şuan da öyleler mutlu mesut takılmaya devam. İnşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır diye düşünüyorum. [:iyi:]
Basit Ama Keyifli
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205516/190820181659591.jpg[/IMG]
Merhabalar herkese;
Hobiye başladım başlayalı yeteri kadar balık mefta ettiğime ve tecrübelendiğime inanarak [:$] akvaryumumu sade kumsuz cama cam bir şekilde üzerinde biraz moss ve adını bilmediğim başka bir bitkinin olduğu kök ile donattım. Suyu direk Çeşme suyu, ters osmos vs hiçbirşey yok sadece ketapank adı verilen siyah su hazırlayıcı kullandım(suyu biraz sarartıyor ama görüntüsü fena değil)+discus trace . PH 6.5-6.8 civarı ölçüyorum sürekli, şelale tipi akvaryumun kendi filtresi mevcut ve resimde olmayan pipo filtre ekledim. Balıklarım sadece 2 adet ama gayet mutlular izlemesi son derece keyifli 3 günde bir 80 litrelik akvaryumuma 1damacana(19lt) dip çekip dinlenmiş Çeşme suyu ekliyorum. Onun dışında sağda solda yazılan çizilen zorluklar gibi hiçbir olumsuzluk ve sıkıntıyla karşılaşmadım. Balık sayımı da arttırmayı düşünmüyorum bu hacime kalabalıklaştırıp balıklara eziyet etmek hoş olmaz. Beğenilerinize sunarım. Sorularınız olursa veya tavsiyeleriniz memnuniyetle dinlerim. İyi hobiler dilerim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205516/190820181659591.jpg[/IMG]
Merhabalar herkese;
Hobiye başladım başlayalı yeteri kadar balık mefta ettiğime ve tecrübelendiğime inanarak [:$] akvaryumumu sade kumsuz cama cam bir şekilde üzerinde biraz moss ve adını bilmediğim başka bir bitkinin olduğu kök ile donattım. Suyu direk Çeşme suyu, ters osmos vs hiçbirşey yok sadece ketapank adı verilen siyah su hazırlayıcı kullandım(suyu biraz sarartıyor ama görüntüsü fena değil)+discus trace . PH 6.5-6.8 civarı ölçüyorum sürekli, şelale tipi akvaryumun kendi filtresi mevcut ve resimde olmayan pipo filtre ekledim. Balıklarım sadece 2 adet ama gayet mutlular izlemesi son derece keyifli 3 günde bir 80 litrelik akvaryumuma 1damacana(19lt) dip çekip dinlenmiş Çeşme suyu ekliyorum. Onun dışında sağda solda yazılan çizilen zorluklar gibi hiçbir olumsuzluk ve sıkıntıyla karşılaşmadım. Balık sayımı da arttırmayı düşünmüyorum bu hacime kalabalıklaştırıp balıklara eziyet etmek hoş olmaz. Beğenilerinize sunarım. Sorularınız olursa veya tavsiyeleriniz memnuniyetle dinlerim. İyi hobiler dilerim
Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumu Hk.
[QUOTE=hakank795]7 adetle koloni kurmaniz zor genede sizin karariniz.
Kuma gelecek olursak hagen yerine mercen kirigi cok daha uygun olacaktr.[/QUOTE]
Koloni kurup yavru alma gibi bir amacım yok
Daha uygun olur evet ama sorum hagen kum uygun olur mu şeklinde Hakan bey.
Bir de taş olayı.
Sorularım tam olarak bunlar
[QUOTE=hakank795]7 adetle koloni kurmaniz zor genede sizin karariniz.
Kuma gelecek olursak hagen yerine mercen kirigi cok daha uygun olacaktr.[/QUOTE]
Koloni kurup yavru alma gibi bir amacım yok
Daha uygun olur evet ama sorum hagen kum uygun olur mu şeklinde Hakan bey.
Bir de taş olayı.
Sorularım tam olarak bunlar
[QUOTE=hakank795]100 lt az bir hacim[/QUOTE]
Hacime takılmayalım. 7 adet yavru koyacağım sadece. Büyüdükçe akvaryum da büyütülecek
[QUOTE=hakank795]100 lt az bir hacim[/QUOTE]
Hacime takılmayalım. 7 adet yavru koyacağım sadece. Büyüdükçe akvaryum da büyütülecek
Merhaba,yeni 100 lt lik alvaryumumum için tropheus (duboisi) kurulumu yapacağım. Sorularım şunlar;
Mercan kırığı ya da kalsiyum karbonat kumu yerine Hagen kum kullanabilirmiyim
İstanbul Pendik’te ikamet ediyorum lacivert Kaya nereden bulabilirim taş satan yerler var mı bildiğiniz.
Merhaba,yeni 100 lt lik alvaryumumum için tropheus (duboisi) kurulumu yapacağım. Sorularım şunlar;
Mercan kırığı ya da kalsiyum karbonat kumu yerine Hagen kum kullanabilirmiyim
İstanbul Pendik’te ikamet ediyorum lacivert Kaya nereden bulabilirim taş satan yerler var mı bildiğiniz.
Akvaryumdaki Balıklar Ölmeye Başladı?
[QUOTE=MMelih]Sanırım bahsettiğiniz ilaç bu. Gayet basit anlatmış nasıl kullanılacağını. Çok teşekkürler bilgiler için
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194590/040620181456311.jpg[/IMG][/QUOTE]
Aynen ilaç bu genede siz benim gibi hastalıktan muzdarip olmuş insanların forumda yazdığı teknikleri de uygulayın derim. Bazen ilacın reklamında yazdığı kadar zahmetsiz sorunsuz geçmeyebiliyor ;) hobiden soğutmasın sonra
[QUOTE=MMelih]Sanırım bahsettiğiniz ilaç bu. Gayet basit anlatmış nasıl kullanılacağını. Çok teşekkürler bilgiler için
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194590/040620181456311.jpg[/IMG][/QUOTE]
Aynen ilaç bu genede siz benim gibi hastalıktan muzdarip olmuş insanların forumda yazdığı teknikleri de uygulayın derim. Bazen ilacın reklamında yazdığı kadar zahmetsiz sorunsuz geçmeyebiliyor ;) hobiden soğutmasın sonra
[QUOTE=MMelih]19 litre için 1 çorba kaşığı(tepeleme mi? Silme mi?) tuz(Sofra tuzu mu? Kaya tuzu mu?) koyacağım. Sonra o tuz akvaryumda kalacak ve su değişimleriyle azalacak anladığım kadarıyla ve haliyle biraz bitki ve balık kaybı yaşayacağım.
Metilen mavisini prospektüsteki doz ile kullanacağım.
Isıyı da parazitleri öldürmek için değil kistlerden hızlı çıksınlar diye yükseltiyoruz anladığım kadarıyla.
Sebebi bulun demişsiniz birde, yeni balık bitki yok, elimi sokmam içine aklıma başka yol da gelmiyor açıkçası
Birde yan akvaryuma birkaç damla su sıçradı, içinde kaplumbağa var. Bu parazitler kaplumbağa da bulaşır mı veya birkaç damla suda varlar mıdır geçerler mi fikriniz var mı?[/QUOTE]
Forumda konular var metilen mavisinden ziyade iycho diye bir ilacı var. Önce kademeli olarak ısıyı 30-31 dereceye yükseltmen gerek bu ısıda 2 gün bekle ki beyaz benekler balıkların üzerinden üremek üzere kendini tabana atsın 3. Gün ilaç uygulamaya başlayıp dip çekimlerine geçebilirsin. Bu hastalık balık gribi gibi bişey stres ısı değişikliği vs ortaya çıkartır kendini balıklarda. Normalde bakterisi bulunur lakin balıkların bağışıklık sistemi güçlüyken yapışıp oluşamaz(balığın mukozası güçlüyken mesela). Akvaryuma eklediğin su değişimindeki su sıcaklığına çok dikkat et. Soğuk olmasın kesinlikle +1 -1 derece soğuk veya sıcak ;)
[QUOTE=MMelih]19 litre için 1 çorba kaşığı(tepeleme mi? Silme mi?) tuz(Sofra tuzu mu? Kaya tuzu mu?) koyacağım. Sonra o tuz akvaryumda kalacak ve su değişimleriyle azalacak anladığım kadarıyla ve haliyle biraz bitki ve balık kaybı yaşayacağım.
Metilen mavisini prospektüsteki doz ile kullanacağım.
Isıyı da parazitleri öldürmek için değil kistlerden hızlı çıksınlar diye yükseltiyoruz anladığım kadarıyla.
Sebebi bulun demişsiniz birde, yeni balık bitki yok, elimi sokmam içine aklıma başka yol da gelmiyor açıkçası
Birde yan akvaryuma birkaç damla su sıçradı, içinde kaplumbağa var. Bu parazitler kaplumbağa da bulaşır mı veya birkaç damla suda varlar mıdır geçerler mi fikriniz var mı?[/QUOTE]
Forumda konular var metilen mavisinden ziyade iycho diye bir ilacı var. Önce kademeli olarak ısıyı 30-31 dereceye yükseltmen gerek bu ısıda 2 gün bekle ki beyaz benekler balıkların üzerinden üremek üzere kendini tabana atsın 3. Gün ilaç uygulamaya başlayıp dip çekimlerine geçebilirsin. Bu hastalık balık gribi gibi bişey stres ısı değişikliği vs ortaya çıkartır kendini balıklarda. Normalde bakterisi bulunur lakin balıkların bağışıklık sistemi güçlüyken yapışıp oluşamaz(balığın mukozası güçlüyken mesela). Akvaryuma eklediğin su değişimindeki su sıcaklığına çok dikkat et. Soğuk olmasın kesinlikle +1 -1 derece soğuk veya sıcak ;)
Merhaba 4. Ve 5. Resimlerde sanırım beyaz benek sporları gördüm. Maalesef fazlaca benek var. Vakit kaybetmeden tedavi ilaçlarına yönelseniz iyi olur ancak!!!!! En önemlisi beyaz bebeğe sebeb olan hatalı davranışı saptamanız ilk iş olsun bence. Tedavi iyi veya kötü sonuç verir bilinmez ama hastalık sebebini bulursanız daha fazla üzülmenize engel olur en azından
Merhaba 4. Ve 5. Resimlerde sanırım beyaz benek sporları gördüm. Maalesef fazlaca benek var. Vakit kaybetmeden tedavi ilaçlarına yönelseniz iyi olur ancak!!!!! En önemlisi beyaz bebeğe sebeb olan hatalı davranışı saptamanız ilk iş olsun bence. Tedavi iyi veya kötü sonuç verir bilinmez ama hastalık sebebini bulursanız daha fazla üzülmenize engel olur en azından
Su Değerlerim Nasıl?
[QUOTE=Kınayu]Selamlar baktığınız canlıların bu kadar düşünmeniz çok sevindirici test kitleri ve uğraşmanız sizi tebrik ederim [:iyi:] Yanlız bu kadar duyarlı bir hobici arkadaşın akvaryum içerisinde plastik bitkiler ve batık gemi gibi doğal olmayan şeyler bulundurmasınıda anlamıyorum [:(] Bu akvaryumda arkadaşlar belirtmiş zaten Discus biraz zor olur [:(] Bence şuan baktığınız balıklar son derece güzel olmuş .[/QUOTE]
Merhaba. Tabiki düşünmeliyiz sonuçta onlar birer Can. Onlara bakmayı göze alan kişi onları en iyi şartlarda barındırıp gözetmesi gerekir. Hayvanların hepsini seviyorum çöpçülerimi hele en çok :) plastik bitki ve dekor konusunda haklısınız lakin hobiye başlayalı bir ay yeni oldu. Bilmeden etmeden canlı bitki de koymak istemedim. Türümü de belirlememiştim akvaryumu alırken. Bunlar petshoptan biraz bonus gibi oldu lakin aklımdaki düşünce yukarıdaki yorumumda belirttiğim gibi dekoru vs komple kaldırıp akvaryumun bir köşesini çit ile örülmüş bir bahçe şeklinde kapatıp orayı tarla gibi canlı bitki ile yeşillendirmek olacak.
Bu arada guramilerimin yanına hangi tür önerirsiniz önerilerinizi dinlemekten ve uygulamaktan keyif duyacağımı belirtmek isterim. Saygılar
[QUOTE=Kınayu]Selamlar baktığınız canlıların bu kadar düşünmeniz çok sevindirici test kitleri ve uğraşmanız sizi tebrik ederim [:iyi:] Yanlız bu kadar duyarlı bir hobici arkadaşın akvaryum içerisinde plastik bitkiler ve batık gemi gibi doğal olmayan şeyler bulundurmasınıda anlamıyorum [:(] Bu akvaryumda arkadaşlar belirtmiş zaten Discus biraz zor olur [:(] Bence şuan baktığınız balıklar son derece güzel olmuş .[/QUOTE]
Merhaba. Tabiki düşünmeliyiz sonuçta onlar birer Can. Onlara bakmayı göze alan kişi onları en iyi şartlarda barındırıp gözetmesi gerekir. Hayvanların hepsini seviyorum çöpçülerimi hele en çok :) plastik bitki ve dekor konusunda haklısınız lakin hobiye başlayalı bir ay yeni oldu. Bilmeden etmeden canlı bitki de koymak istemedim. Türümü de belirlememiştim akvaryumu alırken. Bunlar petshoptan biraz bonus gibi oldu lakin aklımdaki düşünce yukarıdaki yorumumda belirttiğim gibi dekoru vs komple kaldırıp akvaryumun bir köşesini çit ile örülmüş bir bahçe şeklinde kapatıp orayı tarla gibi canlı bitki ile yeşillendirmek olacak.
Bu arada guramilerimin yanına hangi tür önerirsiniz önerilerinizi dinlemekten ve uygulamaktan keyif duyacağımı belirtmek isterim. Saygılar
Su Değerlerim Nasıl?
[QUOTE=Emre Zaim]Nihat Bey, merhaba,
200L. altındaki hacimlerde discus beslemenizi önermem. Discus, kendi türüne karşı saldırgan bir balıktır. Bu hacimde, zayıf balıklar ölecektir. Ayrıca, discuslarınız, küçük kalacaktır.
125L. hacimde (100x30x42cm) dört adet discus beslediğimde, discuslarım, sürekli kavga ediyorlardı. Alfa discusun baskısından, diğer discuslar, stres içerisindelerdi ve beslenemiyorlardı bile. Şu anda, 288L. hacminde (120x40x60cm) bir akvaryumda, altı adet discus besliyorum. Gerek hacmin geniş olması, gerek saldırganlığın balık sayısına göre dağılması gibi faktörlerden kavga düzeyi, daha tolere edilebilir durumda.
Maalesef discuslar, geniş hacim isteyen ve kolayca strese giren canlılardır. Bir adet discus bile besleseniz, düşük hacim ve yaşam alanı darlığı, discus için stres sebebidir.
Keyifli hobiler.[/QUOTE]
Anladım. O konuyu şimdilik kapatmak en iyisi sanırım. Bu arada bugünkü dip çekimi sonrası ölçümüm. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205516/030620181909351.jpg[/IMG]
[QUOTE=Emre Zaim]Nihat Bey, merhaba,
200L. altındaki hacimlerde discus beslemenizi önermem. Discus, kendi türüne karşı saldırgan bir balıktır. Bu hacimde, zayıf balıklar ölecektir. Ayrıca, discuslarınız, küçük kalacaktır.
125L. hacimde (100x30x42cm) dört adet discus beslediğimde, discuslarım, sürekli kavga ediyorlardı. Alfa discusun baskısından, diğer discuslar, stres içerisindelerdi ve beslenemiyorlardı bile. Şu anda, 288L. hacminde (120x40x60cm) bir akvaryumda, altı adet discus besliyorum. Gerek hacmin geniş olması, gerek saldırganlığın balık sayısına göre dağılması gibi faktörlerden kavga düzeyi, daha tolere edilebilir durumda.
Maalesef discuslar, geniş hacim isteyen ve kolayca strese giren canlılardır. Bir adet discus bile besleseniz, düşük hacim ve yaşam alanı darlığı, discus için stres sebebidir.
Keyifli hobiler.[/QUOTE]
Anladım. O konuyu şimdilik kapatmak en iyisi sanırım. Bu arada bugünkü dip çekimi sonrası ölçümüm. [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/205516/030620181909351.jpg[/IMG]
SON MESAJLAR
- Akvaryum Kurulumu Öncesi... ercane, 13:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Permasol Hakkında Kişisel Tecrübelerim KartalŞafak, 13:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Oranda Balığımın Kafasında Siyahlaşma Yusakorkmaz, 12:18
Yeni Üye Forumu - Shallow Tank Gwynbleidd, 11:46
Akvaryum Tanıtımı - Betta Yumurta Mantarlaşması xellence07, 11:39
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi SaRCoPhiLiuS, 11:20
Bitki Akvaryumları Genel - Karideslerim Ölüyor Mu? berkeyazer, 10:55
Omurgasızlar - Şu İçi Lamba ozankurt89, 10:51
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi Orhan76, 10:35
Yeni Üye Forumu - Karasal Bitkiler İçin Aydınlatma bendeniztayfun, 09:58
Aydınlatma - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor scorpion26, 09:57
Yeni Üye Forumu - Tropheus Dişi Erkek sorgun, 09:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var KaanE, 09:27
Yosun - Bitkilerde Çürüme Yasin034, 09:06
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Elyaf Çok Pis Orhan76, 08:44
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek HOPPALA, 04:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Hangi Tür Karides Daha İyi MasterChief, 02:47
Omurgasızlar - Doğuma Daha Var Mı ? MasterChief, 02:44
Yeni Üye Forumu - Kurt Mu? Kayrabarlas, 02:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ezzalisi, 02:02
Filtre ve Sump Yapımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu MasterChief, 01:57
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ahmetfiratozkaya, 01:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Doğurdu 6 Yavru BozKar, 01:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Rabios, 00:38
Labirentliler - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin giyotyn, 00:30
Sazansıgiller - Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke Yusakorkmaz, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Kırık Akvaryum Tamiri draff10, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Akvaryum barskels, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 22:33
Bitki Akvaryumları Genel - İstilacıların Peşinde ahmetfiratozkaya, 22:22
Deniz Canlıları - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler ebt06, 22:14
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 21:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Kurtçuk MasterChief, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme darkfreez, 20:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bu Planarya Mı? 24med11, 20:36
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:23
Labirentliler Tanıtımı - Elyaf Kullanımı KaanE, 19:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Neritelerim Hareket Etmiyor Goldfish2000, 19:31
Omurgasızlar - Anubias Yosun Problemi pltcooper, 17:14
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesimde Kuyruk Kısma Berkayv, 17:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 16:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Cambarellus Diminutus (cüce Kerevit Aguamentist, 15:45
Diğer Tatlı Su Canlıları - Moscow Blue Lepistes BywenzeL, 14:51
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran) BozKar, 14:43
Canlı Doğuranlar - Balığım Ne Yapmaya Çalışıyor ? MasterChief, 14:11
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 13:31
Canlı Doğuranlar - Fundulopanchax Gardneri Gardneri (gardneri Killifish - Yıllık Balığı) onuribrahim, 13:00
Diğer Tatlı Su Canlıları
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:17
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:17
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:17
- Red Severyum makav 12:56
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 12:54
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 12:54
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 12:43
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 12:43
- Salt Lake Artemia Konserve FULL RED MEHMET 12:43
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 12:39
- Dennerle Akvaryum Furcifer 12:39
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 12:38
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 12:38
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 12:19
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 12:19
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 11:58
- Komando Çöpçüler (corydoras Paleatus) BerkAlbayrak 11:02
- Thumbi West Mc Ob BerkAlbayrak 10:56
- Muhtelif Malzemeler Formicasmind 10:49
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 10:36
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 10:36
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 10:36
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:30
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:30
- Co2 Regülatör Set egedin 10:26
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 10:13
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 10:13
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 10:13
- Salyangoz Fiyatına Xl Kongo Tetra!! paXua 10:03
- Tetra 300w Isıtıcı Ve Çeşitli Malzemeler diaslayt 09:52
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 09:52
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:37
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 09:37
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 09:37
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 09:37
- Corydoras Sterbai nikon_ 09:37
- Red Tiger Lotus nikon_ 09:37
- Malzeme propecia 09:25
- Set Akvaryum propecia 09:25
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 09:18
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 09:18
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 09:18
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 09:18
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 08:58
- Boa - Fishbone - Fancy Tiger - Prl - Kaplankarides karidesrehberi 08:35
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:35
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:35
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:35
- Bio Sünger Brdk64 08:10
- Lepistes Otu Najas Guadalupensis Brdk64 08:10
KULLANICILAR
- 153 Online Kullanıcı, 83 Üye
Online Kullanıcılar
atiryaki,
efkango,
sfcscannow,
Koksal Gurkan,
cpu1803,
emindusduis,
MasterChief,
bulentarda,
alexmiladora,
8387gms,
mmemati,
hasancn,
twinsoul,
Tulpar99,
kadirik,
Alidndr,
muratdeg,
forester64,
AmatorAkvryumcu,
MCY4,
bluesbant,
Hamite07,
ozgurtpcogl,
Ankaragucu,
CenK,
Westrain,
MiSoSiKiaN,
heybetmahir,
husnu58,
Ali Selim Kadan,
Denizhann,
scrap,
KartalŞafak,
Akax,
laryscrl,
Gastropoda,
cengiz han,
ogii06,
darkaura,
Thyme,
Gokalpp,
Orhan76,
Mirza Adar,
Cloudbuster,
nikon_,
Sogan,
osmandbnl,
hounddog,
reprise,
Goldfish2000,
xellence07,
Merteroglu1,
CyBeRr,
bendeniztayfun,
hakancakir,
sakpolat,
erhansavan,
Furcifer,
Lina Shrimps,
gorkemortakci,
berkeyazer,
koray0684,
ozan_1903,
etotek,
ÇaĞRı,
Eldurmaz,
makav,
Oasis,
Kara Karga,
neomeo,
BATU,
smetdman,
valarmorghulis12,
Willarddob,
takmakafaya,
Tekin35,
Ankrales,
Duboisi_,
Yalçın06,
Ardaaa..,
Semiserious,
umutuyar,
Bettybetta,
ArifhbsAquatics,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.