ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kazimtokmakoglu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Mayıs 2010 12:02
Son Ziyaret:
21 Mayıs 2010 15:43
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kazım TOKMAKOĞLU
Doğum Tarihi:
30 Ağustos 1981
Yaş:
42
İl:
Ankara
Meslek:
muhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kazım TOKMAKOĞLU

SON 3 MESAJI

velifera

Sevgiii Celedin, Erkek velifera japon balıklarına saldırıyor ama şu şekilde, bildiğim kadarı ile veliferalar yosun yemekten hoşlanıyor, o yüzden motorun hortumuna akvaryum camına vb. gibi yosun tutabilecek malzemelere de vuruyor. Aynı hız ve darbe ile japonlara vuruyor, belkide amacı balıkların üzerinde oluşan (eğer öyle bir şey varsa) bakterileri yemek olabilir diye düşünüyorum. Belkide japonlara vurduğunda zarar vermiyordur ama ben bir kaç japonun pullarında dökülme gördüğüm için korktum ve ayırdım. İnan bende ayırmadan hepsinin bir arada yüzmesini çok isterdim.

velifera

Çok teşekkür ederim f.torres, bizim gerçekten ışıklandırmamız az. Bizi bu konuda bilinçlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sevgi ve Saygılarımla, İyi günler dilerim.

velifera
Selamlar,  100 lt. akvaryumda 4 d. 1 e. toplam 5 adet velifera 8 adet japon balığım var erkek olan velifera japon balıklarına saldırdığından ve veliferalarımdan iki tanesi hamile olduğundan dolayı akvaryumu tül ile ikiye böldüm. veliferaların olduğu bölümü bitkiyi sevdikleri için bitki ile japonların olduğu bölümü kum kaya ve midye ile doldurdum.  veliferalarımdan bir tanesi doğum yaptı akşam eve geldiğimde akvaryumda yalnızca bir tane yavru vardı ve yüzeye yakın yüzüyordu ancak dişi veliferanın onu da yediğine şahit oldum. Japonlarım ile ilgili herhangi bir sorunum yok ancak veliferalarım doğum yapacağı zaman yavruluğa koymaya kalksam strese girecek, koymasam yavrularını yiyorlar. denildiği gibi yavrular rahlenin içine yada bitkilerin arasına saklanmıyor. şu an ikinci bir tank alacak şansımda yok. Ne yapmalıyım? 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.