ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
by_yeg
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ekim 2009 17:15
Son Ziyaret:
11 Şubat 2020 08:59
Toplam Mesaj:
103 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yunus Emre GÜZELEL
Doğum Tarihi:
28 Ağustos 1991
Yaş:
32
İl:
Adana
Meslek:
Ç.Ü. makina müh. öğrencisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yunus Emre Güzelel

SON 10 MESAJI

Bu taşlardan hangisini kullanmalıyım?
Abi valla birkac opsiyon denedim gozume en cok bu hos geldi,tabi sizin goruslerinize de saygim sonsuz,arka fonu yapistirdim(gece mavisi) suda dolunca daha bi hos durdu,sol tarafa 1-2 delikli kaya takviyesi dusunuyorum.şimdi siz değerli abilerime 3sorum olacak,
1. si ve en onemlisi,delikli kayalarin dipleri kahverengi oldu yani kumu kirletti,dip cekimi nedir nasil yapilir bilmiyorum ama o supurgeden zaten alacagim, dip cekiminde o pislikler gecermi?
2. suyu doldurdum isitici ve filtreyi kurdum,hava kabarciklari bu sabah cok azalmisti,su gittikce berraklasiyor daha ne kadar oturmasini beklemeliyim?(su duzenleyici ve kaya tuzuda kullandim)
3.kaya ilavesini dusundugumu soylemistim, yeni alacagim kayayi araba yikanan tazyikli suyla yikatacagim ve 1gun falan tuzlusuda bekletecegim,bu islemlerden sonra akvaryumun ustunden eklesem kirlilige yol acarmiyim?

konuya cevap verecek arkadaslar bu yazdiklarimi dikkate alip,cevap vermis olmak icin yazmazlarsa sevinirim.tek amacim bu hobiyi hakkini vererek yapmak..
Saygilar Sevgiler
Bu taşlardan hangisini kullanmalıyım?
Abi arka fon ve su doldurulmuş göruntuler tanitimda insallah :) hazir hatta yapistirdim:) ortaya bende guzel bir tas dusunuyorum elimde buyukce bir yesil kaya var deneye deneye bulacağiz en iyisini :) tesekkurler cevaplar icin
Bu taşlardan hangisini kullanmalıyım?
Arkadaşlar bugün çok uğraştım ve dekorda buna karar kıldım ufak tefek ekleme veya çıkarmalar olabilir, suyu doldurdum ama çok bulanık artık su biraz otursun, güzel fotoğrafları tanıtıma saklıyorum :) bu fotoğraf dekor için kötü bir ipucu :) su dolunca çok daha güzel duruyor :) saygılar selamlar


Yeni Akvaryumum için arka pilan önerisi.
Abi netten buldun da satılan bir site falan varmı? benim acil almam lazım :)
ADANA BULUŞMASI HAKKINDA
Ben de oynarım bir aksilik olmassa :)
Yeni Akvaryumum için arka pilan önerisi.
Abi bu seçenekleri netten mi buldun yoksa herhangi bir sitede falanmı? bende arka fon alacağım da :)
Bu taşlardan hangisini kullanmalıyım?
[QUOTE=fbozdag]Kardeşim hayırlı olsun. 
Her ne kadar ilk fotoğraftaki güzel görünse de besleyeceğin türler, kum ve fon da göz önünde bulunmalı. 
Senin sunduğun fikre gelince, mağaralı taşlar güzel duracaktır. Diğer köşeye yapacağın yığma sağlam olmalı. Aksi durumlarda sorun yaşatabilir. Dip çekimi gibi işlemlerde sana sıkıntı yaşatabilir (ben dip çekimlerinde kayalara müdahale yapmıyorum). 
Bence en iyisi bu ve buna benzer şekillerde farklı farklı dekorlar yap. Her dekoru detaylı olarak resmet ve sonrasında fotoğraflara bak, hangisi hoşuna giderse tekrar o dekoru yap.
Bu arada delikle kayalar çok güzelmiş. 
Aldığın yeri tarif edersen almak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olabilirsin.
[/QUOTE]
Saolasın abi teşekkür ederim.Valla dediğin gibi kayaların baya sağlam olması gerekiyormuş bende o yüzden yarın bi zararsız silikon alıp tabana koyduğum kayaları silikonla ufak ufak yapıştırmayı düşünüyorum.Kumu daha sonra sereceğim.ama dediğin gibi önce bi kaç dekor denerim hemde fotoğraflar paylaşırım, hangisi kafama yatarsa ordan devam ederim.Yarın öğlen evdeyim inş hepsini halletmeye çalışacağım.
Kayaları nerden aldığıma gelince, abi süleyman demirelde taş market diye bir yer var ben ilk oraya gittim onlar beni Seyhan uygulama hastanesinin alt tarafındaki çiçekçilere gönderdi orada 2-3 tane var peyzaj mı deniyordu onlara?hatırlayamadım şimdi:) ama seyhan uygulamanın yanından göle doğru inerseniz görürsünüz zaten kaya yığınlarını.kilosu 1tl :) saygılar
Bu taşlardan hangisini kullanmalıyım?
Bende tam olarak öyle yapmayı düşünüyorum.3 ve 4 numaraları bir köşeye 1 numarayı bir köşeye diye.arkadaşlar mor olanlarda karar kılmışlar ama onlar çok cafcaflı gibi :) birde arka fonu mat düz mavi düşünüyorum çok uyumlu olmaz gibi..
Bu taşlardan hangisini kullanmalıyım?
[QUOTE=adagün]Selam;
Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum dekor insanın insanın zevki ile bir durumdur. Gözünüze nasıl hoş geliyor ise öyle yerleştirin derim her kesin zevki farklı olacağından burada sizin ne istediğiniz ve nasıl görmek istediğiniz ön plana çıkmakta oluyor. Bunun yanında beslemek istediğiniz tür balığı yazarsanız bu konuda olumlu yada olumsuz düşüncelerimizi paylaşırız.
[/QUOTE]

ilk cümlemde sarı prenses ve iceman besleyeceğimi söylemiştim :)

Paylaştığım fikirle ilgili düşünceleriniz neler arkadaşlar?
[QUOTE=by_yeg]Arkadaşlar aklimda bir tasarim var; 
akvaryumun sol tarafina mağarali taşlardan ufak resif gibi bir köşe yapip,sağ tarafinada tabandan üst sağ köşeye kadar kaya yığını yapabilirim.renkleri birbirine yakin olan gozume uyumlu gelen tum taslari burada kullanabilirim. 
sizce nasil olur?saygilar[/QUOTE]
Bu taşlardan hangisini kullanmalıyım?
Arkadaşlar aklimda bir tasarim var;
akvaryumun sol tarafina mağarali taşlardan ufak resif gibi bir köşe yapip,sağ tarafinada tabandan üst sağ köşeye kadar kaya yığını yapabilirim.renkleri birbirine yakin olan gozume uyumlu gelen tum taslari burada kullanabilirim.
sizce nasil olur?saygilar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.