ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ayberksolak
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Temmuz 2009 00:12
Son Ziyaret:
08 Kasım 2014 01:56
Toplam Mesaj:
36 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ayberk SOLAK
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1992
Yaş:
32
İl:
Içel
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

75*45*40 Lepistes 5 dişi 2 erkek yüzlerce yavru

SON 10 MESAJI

Lepistes Yavrularımın Boyutu (Video)
Bence de çok ufak benim yavrular 36 günlük bunların neredeyse yarım boy büyükler. Bence verdiğiniz yemleri gözden geçirmenizi öneririm. Artemia verin eğer çıkaramıyorsanız bile kurutulmuş olanlar satılıyor ve gayet uygun onuda önerebilirim size sağlıklı balıklar.
İthal akvaryum sehpa
Recep abi eğer maddi konuda sıkıntım yok diyorsanız yani para harcıyabilirim diyorsanız mermer destekli sehpa öneririm size hem daha sağlıklı hemde taşıma sorunu tamamiyle ortadan kalkmış olacaktır.
85 50 50 Akvaryumum patlarmı
Sallanıyorsa biraz sıkıntı olur gibime geliyor Harun abi yanlız o camı söküp tekrar sağlam bir şekilde yapıştırırsanız 1mm lik paya gerek yok o kadar mühim bir olay değil yani. Hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Camı kontrol etmeyi unutmayın lütfen iyi geceler.
Hamile dişi
[QUOTE=dame] [QUOTE=ayberksolak] [QUOTE=dame] lepistes tamamen durgunlaşıp oldugu yerde sabit olarak askıda gibi durursa 1-3 gün arası yavrular belkide 1saat sonra
 insana bile gün veriri doktor ama asla tutmaz bu sorunuzun cevabı yok sadece yukarda yazdıgım gibi tahmini cevap olur . [/QUOTE]

Şuan durgunlaştı abi yeni mekanına geçince ilk başta hareketliydi artık durgunluk modunu almış bulunmakta sabit sürekli hazırlanıyor gibi. :)
[/QUOTE]
 yavrulama yakın ozaman hayırlı olsun  ama sana tavsiyem  kırtasiyeden rafya al fırfır yap akvaryum yukseklıgınce bir kaya yada vatuzla akvaryumun bir köşesine sabitle bolca bida ugraşma yavrulara saklanma yeri olur orda saklanıp büyürler büyük üretim havuzlarında dahi bu yola başvuru üreticiler .
[/QUOTE]

bende genelde öyle yapıyorum abi zaten önce dişiyi ayrı bir tanka alıyorum şuan doğumhane tankında 40 litrelik bir mini tank yavruların oldukça kaçış alanı var rafyayı bile kullanmıyorlar :) teşekkür ederim iyi dileklerin için Ayhan abi sağolasın.
ayberksolak2012-07-23 23:01:17

Merhabalaaaarrr :)
İşte yeni resimler balık hala doğurmadı :/

Hamile dişi
[QUOTE=dame] lepistes tamamen durgunlaşıp oldugu yerde sabit olarak askıda gibi durursa 1-3 gün arası yavrular belkide 1saat sonra
 insana bile gün veriri doktor ama asla tutmaz bu sorunuzun cevabı yok sadece yukarda yazdıgım gibi tahmini cevap olur . [/QUOTE]

Şuan durgunlaştı abi yeni mekanına geçince ilk başta hareketliydi artık durgunluk modunu almış bulunmakta sabit sürekli hazırlanıyor gibi. :)
Hamile dişi
Balık fazlasıyla şişti fazla söze gerek yok gibi sayılı günü ne kadardır tahmininizce ? Üstten bakınca da yuvarlak halini almaya başlamış karnı vücudundan fazla şekilde şişmiş

ayberksolak2012-07-23 21:29:04
Aydınlatma
Cevaplar için teşekkürler buhar camı mevcut iyi forumlar.
Aydınlatma
Merhaba akvaryum kapağına şerit led döşetmek istiyorum akvaryum 60 cm uzunluk ve derinlik olarak 40 cm için kaç cm lik şerit led gerekiyor 1 sıra 2 sıra gibi de belirtirseniz sevinirim.

örn : 2 sıra 30 ar cm lik led gibi



Yokmudur bir yorum acaba bilgisi olan ?
Harika Bir Video
Çok iyi ya bu adamın ellerinden öperim mükemmel bir zevk ve başarı olmuş tüm video yu 1080 de izledim çok fark var eğer kotanız sınırsızsa 1080 olarak izleyin derim kalite olmuş akvaryum inşl bi sıkıntı olmaz.
Kaç günü kaldı bu fıstığın ?
[QUOTE=a.ali]Tebrik ederim arkadaşım. Sağlıklı yavrular :)[/QUOTE]

Teşekkürler dostum darısı hepimizin başına inşallah. :)


[QUOTE=SuPiresiAtakan]hayırlı olsun saglıklı balıklar[/QUOTE]
Teşekkürler Atakan, darısı başına olsun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.