ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ozardage
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Şubat 2007 08:53
Son Ziyaret:
01 Haziran 2008 10:35
Toplam Mesaj:
45 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
arda ertürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
bankacı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Çam Bitkisi Budama Yönteme
 Cobamba cinsi bitkilerim aşırı bi gelişim gösterdiler fakat fazla uzadıklarından akvaryum yüzeyine yayılıp bodur bitkilerin ışığını kesmeye başladılar.Budamam gerekiyor .Bu bitkilerin nasıl budandığını bilen varsa yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
TÜTÜN BİTKİSİ

Şu an foto ekleyemiyorum ama çok hızlı büyüyen bir bitki gayet suya uyumlu ama içime bi kuşku düştü ama arkadaşım çok iyi bir su bitkisidir dediğine göre biliyodur görmüştür.teşekkkürler burak :)

TÜTÜN BİTKİSİ
 Arkadaşlar tütün diye bi bitki aldım bu bitkinin gerçekten karada yetişen tütün bitkisi olduğundan şüpheleniyorum daha önce bu bitkiyi duyan gören varmıdır bi zararı varmıdır balıklara ?
Akvaryum kapağı ?
Merhaba arkadaşlar aranızda sipariş usulü plastik vakum akvaryum kapağı yapan bildiğiniz bi firma varmı?Varsa adını ve nasıl ulaşacağımı söylerseniz sevinirim .Şimdiden teşekkürler.
sızdırma
Bende okan arkadaşıma katılıyorum bölgeyi doğru tespit edip oraya parmağının ucuyla çok az akvaryum silikonu ile tabiki, sıvaman yeterli olacaktır ,bu çok kullanılan bir yöntem, akvaryumcuların hepsine sor aynı şeyi söyler.No Problemo yani Wink.
ARKA FON PAYLAŞIMI
Arkadaşım şu tek tük koyduğun taşları ve o tepedeki ördeği akvaryumdan çıkarsan sanırım daha güzel olur gibime gelio ama bu tabi zevk ve tercih meselesi ben doğallıktan yanayım.Açıkçası bunlar pek doğal durmamış.
Basit ve kullanışlı CO2 diffuser
Nedemek arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Sağlıklı balıklar ,huzurlu anlar dileğiyle Wink
Basit ve kullanışlı CO2 diffuser
325 litrelik bir akvaryuma en az 5 litrelik bir şişede reaktör yap 4te 3 ünü suyla doldur içine 2 subardağı şeker koy ve cok iyi çalkala.iyice hepsi suda eriyince 7-8 çay kaşığı kuru maya koy,sonra tekrar calkala oda suda erisin yarım saat içinde co2 cıkarmaya başlar ayrıca benim sistemide kullanmaman için bir sebep yok önemli olan difüserin boyutu değil çözdüğü co2 miktarı eğer difüssere daha sık aralıklarla co2 gelirse okadar yoğun çözülme olur ve emin ol 325 litreyede biter elektronik co2 sistemlerinde genelde saatbaşı co2 verilir ama senin ki sürekli vericeği için daha performanslı olucaktır kolay gelsin.Şunuda belirteyim fazla co2nin bi zararı yok su doyunca fazlası ucuyor zaten.
Basit ve kullanışlı CO2 diffuser
Evet öyle yapıyorum ama alan dar olduğu için şırınganın içinde co2 daha çok dönüyor ve eriyor emin olabilirsiniz.Ben hergün gözlerimle tanık oluyorum hatta okadar küçülüyor ki tanecikler sağ ssola tutunmaya başlıyor kolayı bardağa döktüğünüzde olduğu gibi.
CO2 difüze etme yöntemi
Arkadaşım hiç bukadar üstünde düşünmene ve uğraşmana gerek yok şu linkte benim yaptığım difüzer var yapımı çok kolay ve gerçekten çalışıyor http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=92083&KW=

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.