ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
piranhabull
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Mart 2011 18:14
Son Ziyaret:
09 Temmuz 2021 01:26
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mesut Marian
Doğum Tarihi:
12 Mayıs 1985
Yaş:
38
İl:
Ankara
Meslek:
satın alma önmuhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mesut VAHİDYMARİAN Serrasalmus Rhombeus diamond Natteri f0 x 11 Channa Aurantimaculata x 2 Canlı doğuran Zebra- Yaşayan kaya

SON 10 MESAJI

Altın Kobra Yılanbaş (channa Aurantimaculata)
Balığa bir şey mi oldu takasa mı gitti hocam ?
Dıy Dış Filtre Yapımı ( Bol Resimli )
Çok güzel bir çalışma ama malzemelerin arasına plastik süzgeçler koysanız daha sağlıklı bir filitrasyon elde edersiniz diye düşünüyorum. Bu sadece bir öneridir. Eleştirmek aklımdan bile geçmedi. Son ve en önemli sorum;
Kedinizi ıssırabilir miyim ?
Altın Kobra Yılanbaş (channa Aurantimaculata)
Tebrik ederim, çok beğendiğim ve beslediğim bir tür. Sizden özellikle ricam, yanına eş bulursanız mutlaka aynı boyda olsun. Benim kız bugüne kadar 3 genç erkek yedi. şuan 4.'yü boylandırmaya çalışıyorum. Su altı yerine su üstü bitkileri ve loş ışık onu daha da huzurlu yapacaktır. Kayıpsız hobiler dilerim.
Pistia - Su Marulu Bakımı Gözlem Defterim
Elinizee sağlık hocam çok güzel bir paylaşım olmuş. Sıkılmadan sonuna kadar okudum. Kısa sürede alışveriş için arayacağım sizi. Işık düzeneklerini kurar kurmaz. Kayıpsız hobiler dilerim.
Akvaristler, Yaşadıkları yer, Meslekleri
Yaşadığı yer : ANKARA
Mesleği : COST CONTROL, STOK TAKİP UZMANI
Ne zamandır hobici : 5 YILDIR.
Uzmanlık alanı: Piranhalar, yılanbaşlar ve pradatörler[EDIT]piranhabull,2016-08-24 16:06:50[/EDIT]
Piranha İle Bitki
Sert yapraklı bitkilerde olsa yeri gelince onlarıda ıssıracaklar. Kökleri sağlam bitkileri tercih edersen , yemleme vs gibi aksiyonlarda bitkileri yerine ekmek zorunda kalmassın. Ben senelerdir amazon ve anabius kullanıyorum. Memnun kalırsın sende.
Apistogramma Ön Sipariş Listemiz
Geçen sene 6 adet cariba aldım kendisinden. 1 eigenmanni birde manuelli ile beraber yolladı. caribaların birinde boyunda ıssırık diğerininde gözünde ezilme vardı. Israrla balıkları özenle seçtiğini lakin balıkların bu hasarı yolda görmüş olabileceğini söyledi. Video ve resim göndermeme rağmen kör olan biz olduk. Ayrıca Aytaç isimli bir arkadaşım kendisine spilo için kapora gönderdi balığıda taner isimli başka bir tanıdığımıza satıp sonradan elemanlar vermiş diye yalan söyledi. Kendisine de sorabilirsiniz. İşin komik yanı herşey ayyuka çıkınca taner beni çok zorladı bende sattım diye üste çıkışması oldu. Evet özel türler getiriyor lakin gerçekten gözlerinde paranın işareti yanıyor. Benimde şuanda almak istediğim birkaç tür elinde ama gerekirse 3 katı para verip genede caferle ticaret yapmam. Bunuda kendisine 5-6 bin tl para harcamış biri olarak söylüyorum. Amacım ekmeğine taş koymak değil. Nasıl bir ticaretin içinde olduğunuzu hatırlatmaktır. Benden uzak allahına yakın olsun. 
Apistogramma Ön Sipariş Listemiz
Gönderdiği balıkların özellikle göz bölgelerini iyice inceleyin. Balıkları ezik gözle gönderip size kör muamelesi yapabilir. Parayı herkesten çok sever. Kaporası alınmış balıkları başkasına satma özelliğiylede nam yapmıştır. ticaret yapmadan önce 3 kez düşünün. 
Amazonyama Hoşgeldiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=XCxdaHq9BpE
 Teşekkür ederim yorumlar için. Yılanbaşların pek bir yaramazlığı yok. Aralarında barındırmadıkları 17 cm lik bir erkek var arada bir o firar ediyor. Allahtan zehir görmeden geri tanka koyabiliyorum. Şiddetle tavsiye edeceğim güzel bir tür. 11 şubatta bir terslik olmassa 3 süpriz yılanbaş daha gelicek. Gelişmeleri burdan paylışam. Herkese kayıpsız hobiler.
Amazonyama Hoşgeldiniz.
Yorumlarınız için teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.