ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Red Label
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Aralık 2006 21:26
Son Ziyaret:
07 Aralık 2012 00:11
Toplam Mesaj:
62 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Celal Uraz KILIÇ
Doğum Tarihi:
15 Ocak 1990
Yaş:
34
İl:
Nevsehir
Meslek:
Esnaf
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Karındaki çöküklük
Doğru söylüyorsunuz Engin Bey alınca anladım, başka bir ilaçtı o. İki günde etkisini gösterdi gerçekten, çok sağolun teşekkür ederim : )
Karındaki çöküklük
Çok teşekkür ederim Engin bey. Ben daha önce onu sarı prenseslerde kullanmıştım işe yaradı. Ama su çok sararmıştı. Bunu farklı bi kapta banyo tabiriyle bi tedaviye dönüştürebilirmiyim aceba? Etkisi olurmu o şekilde?
Karındaki çöküklük
Önceliklere herkese selamlarımı sunuyorum, lepisteslerimden iki üç tanesinin karnında hafif çöküklük var. Tahminim iç parazit ama, sizlerede sormak istedim. Sarımsaklı yem aldım ama uygulamam gereken başka bir yöntem varmı? Önerilerinizi bekliyorum.
Canlı doğuran akvaryumum
Doğan bey hayırlı uğurlu olsun akvaryumunuz. Öncelikli kum sorunuza yanıt vereyim, kumunuz gayet güzel ve kullanışlı. Yakınlaştırarak baktım fotoğraflara, tane yapısı olarak kök gelişimi için gayet uygun görünüyor. Hagen siyah kum konusuna gelince, bende bulamıyodum ama internetten aldım ve çok memnunum. Söylenene göre bu kum yapısında demir içeriyomuş, bu sebeple bitkiler bundan faydalanarak gayet güzel bir şekilde gelişiyorlar. Gece ışığı kapatabilirsiniz, günde 8-10 saat kafidir. Bitki olarakta ben yıllardır saz, subulata ve eledoa yetiştiriyorum. Gayet zahmetsiz türler. Kesinlikle gübre ve benzeri şey kullanmıyorum. Sadece her hafta maden suyu ekliyorum suya. (Asidini aldıktan sonra) Kafanıza takılan soru olursa mesajlada yardımcı olabilirim herzaman. Sağlıklı ve huzur dolu hobiler diliyorum...
Hangisi Hagen?
Teşekkür ederim abicim sağol. Aynı obsidyen taşı gibi birşeymiş demek bu hagen. İlk defa kullancam.
Hangisi Hagen?

Öncelikle herkese selamlarımı sunuyorum. Ben geçenlerde akvaryumcudan hagen diye bi kum aldım. Ama elinde az kalmış. Ek olarak internetten 4 kg daha sipariş verdim ve geldi. Ama ikiside birbirinden farklı. Akvaryumcudan aldığım siyah taşı anımsatıyor ama internetten gelen kum siyah cam parçacıkları gibi. Kafam karıştı, sizce hagen hangisi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hagen siyah kum

Öncelikle herkese selamlarımı sunuyorum. Ben geçenlerde akvaryumcudan hagen diye bi kum aldım. Ama elinde az kalmış. Ek olarak internetten 4 kg daha sipariş verdim ve geldi. Ama ikiside birbirinden farklı. Akvaryumcudan aldığım siyah taşı anımsatıyor ama internetten gelen kum siyah cam parçacıkları gibi. Kafam karıştı, sizce hagen hangisi?

Deniz Kumu
Paşam ben küçük yaştan beridir saz bulundurdum akvaryumlarımda ve hiç gübre kullanmadım şimdiye kadar. Gayetde güzel yetişmişlerdi. Ama bu akvaryumumda sorun oldu işte, sorununda deniz kumundan kaynaklandığını düşünüyorum. İlk defa kullandım çünkü.
Deniz Kumu
Tamam canım kardeşim, benimde öğrenmek istediğim buydu işte. Sağol işin gücün rast gelsin ;) Ben daha önce bu şekilde kullanan varmıki diye sormuştum.
Deniz Kumu
Tamam paşam sağol hayırlı akşamlar sana.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.