ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BlueRam61
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Mayıs 2015 15:50
Son Ziyaret:
18 Mayıs 2015 15:41
Toplam Mesaj:
19 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ertuğrul Çiçek
Doğum Tarihi:
03 Aralık 1994
Yaş:
29
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ertuğrul Çiçek

SON 10 MESAJI

Tuzlu suya Deniz taşı Koyulurmu ?
Tatlı sudaki gibi kaynar suda bekletip koyabilirsiniz ama Deniz olduğu için küllenmiş taş kullanıyor denizciler ona anemonla vs güzel duruyor saygılar. Örnek video benim sevdiklerimden https://www.youtube.com/watch?v=BOkKipb-6D4BlueRam612015-05-18 15:02:24
Lepistes Yapay Bitki
Kaç litre akvaryum kücükse yapay koyma.
54 lt akvaryuma tavsiyeler?
Kökü dalları yukarı şekilde yerleştirin büyük taşları altına yerleştirin kuma gömüp sanki ordan cıkmış gibi dursun ufak taşlarıda kök etrafına kuma gömülü ve normal koyarak şekil verebilirsiniz kökünde dalını moos kaplarsınız dediğiniz diğer bitkilerden da güzelleride mevcut aslında birde co2 kurcakmısınız ona göre bitki tavsiyesi vereyim mayalı sistem kurabilirsiniz ve gübre verirsiniz.
Cüce Krallığı. Sürekli Yeni Fotoğraflarla
Akvaryumuz çok güzel abi benim hep eski akvaryumdan kalma endişem var su sararması nasıl önlenir sizin gibi berrak olsun istiyorum yeni kuracağım tank ama kökte istiyorum ne önerirsiniz.
Diskusa başlangıç ve sorular :)
Akvaryumunuzun tarzı çok güzel :) ilk defa öyle ışıklandırma gördüm kendinizmi yaptırdınız. Tür olarak 1 çift ramirezi öneririm..
200 litre Bitkili Discus
[QUOTE=Burakak123]


Suyu tamamen değişecektim ama tamamını değişme günlük su değişimi yap dedi 30 senede neredeyse bütün balıkları besleyen güvendiğim bir pet shop bende öyle yaptım. Bakteriler ölmesin diye. Bende öyle düşünmüştüm. 20 ml ölü bakteri yüzünden 200 lt oturmuş suyu bozma dedi. Az da olsa bakteri var daha kötü yaparsın dedi. Günlük su değişimi yaptım. Şu an 2 adet discus, 4 adet albino cory ve bir adet anubias var. Hafta sonu yokken anubias filiz vermiş hatta dün açtı, bugün de tamamen açıldı fotoğraftaki gibi 11 gündür su dönüyor diyip balıkları dün aldım. Bugün 12. gün oldu. Ve discuslar yem yedi. Hala biraz ürkekler ama geçer. Yarın iki diğer discus ve 6 neon gelecek. 25 çok fazla olur diye düşündüm. Ve elma salyangozu veya katil salyangoz ya da ramshorn ekleyeceğim. Yakında özel mama ve bemiks ampul alacağım.

Saygılar.......................................
[/QUOTE]

Kolay gelsin Akvaryumunuz güzelleşmiş discusları kaçtan aldınız.
DIY Co2 Yapımı Öğretirmisiniz
Teşekkürler Resimleri açılmıyor ama bi video dada izlemiştim ama ordan izlerim burdan okurum :)
54 lt akvaryuma tavsiyeler?
Akvaryum takibimde :D bizim buralardansınız bende 200 litre projem vardı ama okul nedeniyle sizin gibi bişe toplıyabilirim :)
DIY Co2 Yapımı Öğretirmisiniz
DIY Co2 Yapımı Öğretirmisiniz 200 litre akvaryum için kaç litre şişe lazım co2 difüzör ve diğer hangi aletler lazım konusu varsa buraya linkliyebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
54 lt akvaryuma tavsiyeler?
[QUOTE=sefercnd][QUOTE=BlueRam61]Hagen kum bence alın , arka fon alsanızda olur almasanızda olur ama alırsanız mavi alın taşları kökün etrafında tutucu gibi yaparsanız daha iyi olur balık olarak ramirezi derim 1 çift hindistan cevizi yuvası vs 1 tane koyarsanız kökün oralara gözümde canlandı bile :)  ve corydoras 2 , 4-5 tanede Brachydanio rerio zebra güzel olur .Kökü ne kadara aldınız bide  [/QUOTE]

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Kökü İnterzoo'dan 60TL ye aldım. İstediğim taşları bulursam bu hafta kuruluma geçmeyi düşünüyorum. Balık ve bitkileri akvaryum oturduktan sonra ekleyeceğim.
Şu an en büyük kararsızlığım kum konusu. Bej rengi silis kum ve hagen arasında kaldım.Fotoğraflardan baktığım kadarıyla silis gayet güzel duruyor. Hagen nasıl durur bilemiyorum ışıkta çok parlıyo gibi. Belki de fotoğraftakine benzer yapabilirim:

[/QUOTE]

bej rengi silis güzel durabilir veya amazon altı gibi beyaz ince kum türlerinede bakabilirsiniz görüntü canlanır .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.