ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
lacmaz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ekim 2013 20:13
Son Ziyaret:
06 Nisan 2024 09:56
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Lütfü Açmaz
Doğum Tarihi:
14 Kasım 1987
Yaş:
36
İl:
Kocaeli
Meslek:
Ziraat Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Lütfü Açmaz

SON 9 MESAJI

Evimizin Yeni Üyeleri - Molly Ve Yavruları
Merhaba Sn. Batuhan bey, öncelikle ilgili mesajınız için teşekkür ederim. Söyledikleriniz benim için önemli ve mutlaka dikkate alacağım.

Şöyle belirtmek isterim ki, akvaryumda eksiklerim var ancak bütçe sıkıntısından dolayı yavaş yavaş tamamlayabiliyorum. Önümüzdeki süreçte bitki ve kökleri de ekleyeceğim. Küpleri cüce vatoz almayı düşündüğüm için koymuştum, ama haklısınız kaba bir görüntü sokuyor. Sağ köşedeki taşları da üzerini bitkilendiririm diye düşünmüştüm. Yavrular normalde birlikte yaşıyorlardı ancak büyükler hiç rahat vermediler mecbur kaldım diyebilirim. Hava motorum çift çıkışlı ayrıca muslukta var, hava taşının birini hemen yavruluğa koyacağım ayarını kısık derecede vereceğim. Çünkü kısa sürede bitkilendirip saklanacak yer yapamayacağım. Yavruları kaybetmek de istemiyorum. İç filtrenin şelale kısmını dediğiniz şekilde su yüzeyine çıkarttım. En kısa sürede değiştirilecek listesine ekledim. (Öneriniz varsa paylaşır mısınız?) Çöpçü olarak bir başka arkadaşına akvaryumunda vantuz çöpçü gördüm, akvaryumda çöp, artık, yosun hiç bir şey bırakmıyormuş şimdi ondan almayı düşünüyorum sizce uygun mudur? Arka fon [:iyi:]

Mesajınızın uzun olması demek dikkatli incelemeniz ve zaman ayırıp ilgi gösterdiğinizin kanıtıdır. Bunun için teşekkür ederim. Paylaşımınızı dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. [:iyi:]

Saygılarımla.
Evimizin Yeni Üyeleri - Molly Ve Yavruları
Merhaba değerli arkadaşlar
Uzun bir sure sonra yeniden ufakta olsa bir akvaryum kurdum. Simdi keyifle oturdum izliyorum. Eşimin de beğenmesi üzerine ve bende canli doğuran olması yönündeki isteğim molly bakmaya yöneltti. Mollyler den hamile vardı aldığımda ve şimdi yavrularım oldu. 10 gün kadar birlikte ayni tanktaydi. Ancak her ne kadar mollyler yavrularını yemezler diye okuduysamda benimkilerde bir sorun var sanırım bırakmıyorlar peşlerini. Bende ayırmak zorunda kaldım.

Akvaryumum hakkında öneriniz veya eleştiriniz olursa paylaşırsanız sevinirim.

Ölçüler: 60 lt
Canlı Türleri: 4 Adet Molly - 2 Adet Kılıçkuyruk -Elma Salyangoz
Bitki Türleri: Yok
Tankın Yaşı: 1 Aylık [:nazar:]
Filtrasyon ve Işıklandırma: Sunsun Hn-111b -Beyaz Şerit Led
Tasarım ve Dekorasyon: Silis Kum - Olympos sahilinden tașlar ve küpler

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/152423/230120172320041.jpg[/IMG]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/152423/230120172321341.jpg[/IMG]

ve ilk molly yavrularım :) [:nazar:]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/152423/230120172322551.jpg[/IMG]
Küp Betta Akvaryumu
Merhaba,

Öncelikle akvaryumunuz hayırlı olsun, bende böyle bir akvaryum yapmak istiyorum belki 25cm küp ölçülerinde merakla takipteyim. Özellikle dekor konusunda örnek teşkil edebilir bana ;)

İyi çalışmalar.
Haqos E380 Akvaryum İle İlgili
Canlı doğuran ne olabilir? Ayrıca cüce vatoz için hacim küçük gelmez mi? Yoksa aklımda cüce vatoz çifti bakmak geliyor sürekli. Eziyet etmek istemediğim için aklımdan çıkarmıştım.
Haqos E380 Akvaryum İle İlgili
Merhaba arkadaşlar,

Evime küçükte olsa bir akvaryum yapmak istiyorum. İnternette gezinirken HAQOS E380 AKVARYUM BEYAZ diye bir akvaryum çeşidi gördüm. Özellik olarak aşağıdakiler yazıyor. 150TL gibi fiyatı var.

Güçlü tepe filtrasyon sistemi, kompakt floresan aydınlatma ve biyolojik sünger filtre malzemesi. Ayrılabilir Sprey Bar ve Bio Sünger Dahil
38 x 26 x 41.5 cm
30 Litre
FULL SİSTEM
Haqos TF-500 üst filtre (456 L/h 6 watt)
13 Watt kompakt floresan aydınlatma sistemi.

Benim sormak istediğim bu akvaryum ile neler yapabilirim, ek olarak neye ihtiyaç duyarım? Yada farklı bir akvaryum mu kullanmamı önerirsiniz. Yapmak istediğim akvaryumda az da olsa canlı bitki olmasını da istiyorum. Bilgi ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

İyi günler.

Sarı prenses doğumuna sizce ne kadar kaldı?
haklısınız aynı akvaryum olması su dengesi açısından daha iyi olacak sanırım plastik bir yavruluk var heralde tül yerine o da iş görür gibi geliyor, artemia elimde var ama nasıl hazırlandığını bilmiyorum onu da araştırmaya başlayayım o halde teşekkür ederim herkese verdiği bilgiler için.
Sarı prenses doğumuna sizce ne kadar kaldı?
evet başka bir akvaryumum yok sadece kusturabileceğim bir fanus var, onun haricinde başka bir tank yok, o zaman sıkı bir takibe alayım anladım teşekkür ederim. 
Sarı prenses doğumuna sizce ne kadar kaldı?
İlk yumurta aldığı günü bilemiyorum işte izinde olduğum için, peki ağzına yumurta aldığı ile şuanki arasında görünüm farkı oluyor mu?
Sarı prenses doğumuna sizce ne kadar kaldı?
Merhaba arkadaşlar nasılsınız, 

sarı prensesimin sanırım ağzında yumurta var ama izinde olduğum için takip edemedim bugün farkettim, sizce ne kadar kalmıştır, ne yapmam lazım, ayrı bir tankım yok, bilen arkadaşlardan yardım ederlerse sevinirim..








herkese iyi hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 21 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.