ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Merlin797
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Haziran 2013 10:49
Son Ziyaret:
09 Kasım 2016 12:46
Toplam Mesaj:
117 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Adnan ÖZGÜR
Doğum Tarihi:
02 Temmuz 1969
Yaş:
54
İl:
Istanbul
Meslek:
Tekstil ( Stor Perde ve Zebra Perde )
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Adnan ÖZGÜR-Bahçeşehir

SON 10 MESAJI

Küçük Bitkili Akvaryumum
Başlangıç için güzel bir akvaryum olmuş. 1-2 ay sonra lepisteslere yetmez ama bu hacim. :)
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Hoş geldiniz, keyifli forumlar.
güney amerikan başlangıç
Sizin ebatlardaki bir akvaryuma, başka bir forumdaki arkadaşım kakadu ve panduruni koydu ve şu an panduruniler yavru gezdiriyor.
güney amerikan başlangıç
EB Ramirezilerin son gelen ithalat sıkıntılı, hem çok küçükler, hem de kolayca hastalanıp ölüyorlar. Mehmet Bey'in önerdiği balıklardan kakadu ile başlarsanız daha iyi olur. Su değerlerini daha iyi tolore ediyor. Bu balıklara niyetlendiyseniz ufak bir araştırma yaptığınızı da varsayıyorum. pH düşük olması gerekiyor, üreme ve sağlıklı yaşamaları için.
Forum yarışması artık değişmeli
Bence birinci gelenin katılıp katılmamasından ziyade, gönderilen fotoğrafların ön onaydan ''gerçekçi'' bir şekilde geçmesi gerekir. Poşette, bidonda balık fotoğrafı, Doğan Bey'in de bahsettiği gibi slikonları görünen, camları silinmemiş, balığın yarısı olmayan fotoğraflar yarışmaya alınmamalı. Gerçi konuş konuş aynı, burada yapılan yarışmalar hep aynı, benim inci gövde melek balığı 29. olmuş. Birinci olmasın ama öyle bir footoğraf da 29.luğu hak etmiyor. Doğan Bey'in fotoğrafı da bulunduğu yeri hak etmiyor. Yarışmada 25. olan lepistes fotoğrafına bir bakın, yeri orası mı? Balık küçük olmasına rağmen sanki üç boyutlu gibi duruyor, teknik, poz, orijinallik, ne ararsan var. Birinci gelen fotoyla az daha oynansa deniz balığı renklerine kavuşurdu herhalde. Fotoğrafda kumlanma var. 25. ve 29. fotoğraflar 3.gelen ve masa örtüsü zemininde çekilmiş olan kilifisden,  4.gelen balon ramireziden ya da yarısı olmayan ve 3.gelen betadan daha mı kötü?
Ama bir daha yarışmaya katılırsam ki bilemiyorum, asla pozlama, doğru anı yakalama, akvaryum temizliği yapma, camları silme gibi hatalar yapmayacağım. Aşağıdaki şekilde katılırsam daha çok şansımın olacağını düşünüyorum. Haa bunu derken 50-100 gr yem almak için demiyorum. O gramajı ben bir öğünde veriyorum balıklarıma, hediye olasa ne olur olmasa ne olur? Plaket olsa ne olur olmasa ne olur. Önemli olan dürüst ve adil yaklaşımları sağlayabilmek. Buyrun olması gereken yarışma katılımı:


Merlin7972015-04-30 12:29:12
Forum yarışması artık değişmeli
Tüm dediklerinize aynen katılıyorum, 25. olan lepistes fotoğrafı bu yarışmanın kalitesini çok iyi bir şekilde anlatmakta.
Asılı Lepistes
Balığınızın tam ortası ile kuyruk yüzgeci arasında renk değişimi mi var, bana mı öyle geliyor?
Discuslarım birer birer ölüyor
Ümit Bey'in dediği gibi; doğru tedaviyi uygularsanız discus güçlüdür ve hemen cevap verir. Benim heckel discus erkeğim delik kafa hastalığına yakalanmıştı aşağıdaki ilacı kullandım, iki gün içinde yem yemeye başladı ve bir hafta içinde de tamamen iyileşti. Bulabilirseniz AZOO'nun, sorununuzla ilgili ilaçlarından alın.
Eğer diğer akvaryumdan gelen balıklarda parazit varsa işe yarar. 



Demosini akvaryumum ve tavsiyeleriniz
Bak bu benim demasoni akvaryumu, bitki de var ve yemiyorlar.
http://www.akvaryum.com/Forum/700_litreye_yakin_bitkili_demasoni_akvaryumum_k703718.asp

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.