ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
oldum
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Mart 2012 14:32
Son Ziyaret:
25 Mart 2016 10:13
Toplam Mesaj:
34 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
zeki eken
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/125401.jpg[/img]zeki eken

SON 10 MESAJI

Güvenli alışverişin adresleri
[URL]http://www.bitmeyenkartus.com.tr/PET-SHOP-URUNLERI,LA_10136-2.html#labels=10136-2[/URL] Merhaba bence sektöre yeni giren ama iddalı bir firma [:nazar:]
Türkiye Yem Merkezi
Turkiye yem merkezi özellikle Bursa da inanilmaz iyi bir yer edinmis durumda genis urun yelpazesi ve muhtesem konuya hakimler.Kaliteyi sadece ucuzlukla aramayiniz derim.
Güvenli alışverişin adresleri
 Merhaba her ne kadar tasvip etmesem de malesef son zamanlarda reeldense sanaldan  akvaryum alışverişi yapıyorum. Gerek ürün yelpazeleri gerekse rakamsal cazibe bizi internet sitelerine yönlendiriyor. Tabi burada da aradığımız kalite onun için ben alışveriş yaptığınız ve alışveriş yaptığım siteleri paylaşmak istiyorum.  Bu firmalar gerçekten çok başarılı işlere imza atıyorlar. Sektöre yeni bir soluk getirdiler. Kredi kartlarına taksit seçenekleri adrese teslim hizmetleri ve engin bilgileri hobicilerin arayıpta bulamadığı hizmetler.
 www.turkiyeyemmerkezi.com
www.evcilal.com
 www.akvaryem.com
www.bettamarketim.com
www.ozelyem.com
 
 bu firmalarla alışverişlerim oldu  özellikle serdar zafer beylere burçin beye ceylan beye alperen beye hüseyin beye teşekkürü bir borç bilirim. Bu arada canlı bitki ve betta türleri açısından www.bettamarketim.com çok kaliteli hizmet vermektedir.
oldum2014-09-01 09:56:23
Fluval g6 ve fluval g3 Türkiye de
Uzun süredir ithalatı beklenen fluval g serisi dış filtreler yurdumuzda resmi faturalı olarak satışa sunulmuştur.
İthalatçı firmadan uzun süredir talep ettiğimiz bu iki ürünün ilk satışını www.turkiyeyemmerkezi.com
 adlı internet sitesine verdiklerini beyan etmişlerdir. Beş gün içinde de Fluval fx6 satışlarına başlayacaklarını belirten site yetkilileri her türlü yedek parça ve teknik desteğinde sağlanacağını belirttiler.
 
Canpet gerçeği
Tuna bey den ve canpet ailesinden bir kaç alışveriş yaptım benim içime sinmeyen nokta ürünlerin fatura yerine fiş ile gelmesi oldu. ben isterim ki aldığım ürünler orijinallik açısından faturalı gelsin. açıkçası bu yuzden fatura kesen firmalardan işlem yapıyorum malum Balıklarımız hem kıymetli hemde neticede can.
Türkiye Yem Merkezi
Turkiyeyemmerkezi.com dan alışveriş yapma fırsatım olmadı ancak her işletme bazı dönemlerde hata yapabilir önemli olan hata sonrası müşteriye gösterilen tavır çok önemlidir. alışveriş yapmamış olmama rağmen kullandıkları tatlı dil inanin çok hoşuma gitti durumu güzelce izah edip müşterilerini kaybetmemek için adeta çırpınmis zafer bey. helal olsun valla. 
Faturada Eklendi Bitirdik Çok Şükür..
Öncelikle konu ile hiç bir alakam yok toplu alımdan yem de almış değilim. Sadece biraz muhasebe bilgim var ve kesilen faturayı görünce olaya müdahil olmak istedim. fatura kısmına gelmeden önce ilk defa bu toplu alımda ürünleri direkt olarak iş yeri sahibi yollamış. bizlerin bildiği yemler gelir eşit dağıtılır ve kargo ile gönderim yapılır

ticari kanunlara göre her işletme sattığı her ürüne ki bu ürün mağaza dışına gidiyorsa, sevk irsaliyeli fatura kesme zorunlulugu ile yükümlüdür. Bu süre en gec bir hafta içinde dir. işin en komik kısmı hiç bir balık yemi kovası balık yemi olarak fatura edilmez. ürünün Adı ne ise o şekilde girişi olur o şekilde de çıkışı olur. Dolayısıyla burdan kötü niyetli bir arkadaşımiz işletmeyi maliyeye vermiş olsa  işletme yolladığı her kargo için usulsüzlük kestiği fatura için de yüzde 10 usulsüzlük cezası yemekle karşı karsiya kalır.

işin özeti bu kadar kişi yine stok fazlası yemi balıklarına yediriyor olabilir.benim, olayın yem tazeliği yada yem bayatligi ile ilgim yok benim ilgim tamamen muhasebe kısmında. Bu kadar çok ve bu kadar üst üste hata yapılması işletmenin altından kalkamayagi bedeller ödemesine sebep olabilir. kimse yanlış anlamasin kızmasın gücenmesin. Sadece tatlı bir dille uyarıda bulunmak istedim. saygilarimla
Toplu yem alımı rantı
 Forumda uzun süredir takip ettiğim bu toplu alım yem olayı var.2ay önce toplu alım açan arkadaşlar kalan malı bu ilanda satıyorlar
 Anlayamadığım bu işten zarar için mi giriliyor yoksa rant içinmi?
 Ben bu malın hangi şartlarda nerelerden alındığını çok iyi biliyorum.Alınan karıda biliyorum o şartlarda kendimde mal temin ediyorum ama sadece kendim kullanıyorum .Lütfen bu sektöre darbe vurma konusunda biraz daha düşünelim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.