ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
safakarda1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Kasım 2011 21:41
Son Ziyaret:
07 Kasım 2018 13:21
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
safak arda
Doğum Tarihi:
27 Eylül 1996
Yaş:
27
İl:
Izmir
Meslek:
Torbalı Anadolu lisesi 10. sınıf öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Şafak Arda
80*30*36h-

SON 10 MESAJI

Filtre Kullanmasam bir sorun olurmu ?
Öncelikle herkeze merhaba. 80*30*35h hafif bitkili bir akvaryumum var. Filtre olarak iç filtre kullanıyorum. Acaba iç filtre kullanmasam bir sorun olurmu ? kullanmak istememe sebebim görüntü kirliliği ve varvaryumun bir bölümünde akıntı yapması(cama dogru cevirdim bu seferde balıklar o bölgeye gidemiyor asırı akıntı yaratıyor orda. ) canlı olarak 7 adet lepistes ve bir adet ramirezim var. Cevaplarınızı bekliyorum. Simdiden herkeze teşekkürler. .
ramirezi iç filtre sorun olurmu ?
[QUOTE=onurplus01]Akvaryumunuz akıntıya maruz kalacak kadar çok küçük değilse hiçbir sorun olmaz.[/QUOTE] 80*30*36h toplam 86 lt. bir tankım var akıntı balık için sorun yaratırmı ?
ramirezi iç filtre sorun olurmu ?
Öncelikle herkeze iyi günler. 4cm bir ramirezim var. İç filtre kullanıyorum fakat bir sitede okudugum kadarıyla ramireziler akıntısız suları seviyormuş. İç filtrede akıntı yapıyor bu sorun olurmu ?.
yeni 3cm ramirezi ışıkta yüzmeme sorunu
Öncelikle herkeze merhaba. Dün 3-4cm civarı bir ramirezi aldım eve geldim ve akvaryumuma koydum. Akvaryumda mangrow kökü,bitki vb. herşey var ancak evde ışıklar açık oldugunda yada akvaryumun ışığını açtıgımda balık biryerde hareketsiz kalıyor. Işığı kapayıp gözlemledim ve ışık kapalıyken yüzdüğü görebildim(zar zor) bugun nedeni ne olabilir? vede verdigim hiçbir yemi yemedi akvaryumcuya sordum ve 1-2 gün kadar yemez sonra alışır dedi. Cevaplarınızı bekliyorum. ( balık akvaryumda tek. Yanına arkadaş alıcam. ).
Ramirezi bitkisiz tankta yaşarmı
[QUOTE=Fishbones]Sağlıklı yetişkin bir ramirazinin tanesine 20 lira ödeyebilirsiniz bence riske atmayın akvaryumun su değerlerini doğal yoldan ayarlamak için bitki kullanın mangrow kökü eklemeyi unutmayın ph olarak yumuşak bir su elde etmek istiyoruz
[/QUOTE]

mangrow kökü kesinlikle ekliyeceğim ancak daha önce hiç bitki bakmamamdan dolayı bitkilerden çekiniyorum. 
Ramirezi bitkisiz tankta yaşarmı
Öncelikle merhaba. Uzun arastırmalar sonucu 86lt akvaryumuma 1dişi1erkek ramirezi almayı kararlastırdım ama bitkili akvaryumlarda iyi oldugu yazıyor heryerde. Akvaryumumda bitki yok acaba bitkisiz olarak beslesem bir sorun çıkarmı ? 


vede ramirezi fiyatları hakkında bilgi verirseniz iyi olur. .
siyah fon nerden bulabilirim
Reklamcı derken ne kastediyorsunuz ? reklam panosu fln hazırlayan yerler diyorusanız cevremde oyle biyer yok siyah folyo nerde bulabilirim acaba ?.
siyah fon nerden bulabilirim
Öncelikle herkeze merhabalar. Çevredeki bütün balıkçıları gezmeme rahmen siyah arka fon bulamadım acaba siyah arka fonu nerden bulabilirim?.
86lt akvaryumda hangi ciklet türleri beslenebilir
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum ancak zaten yetişkin olarak almayı düşünmüyorum balıkları 2-3cm boyunda yavru olarak almayı planlıyorum vede elimde büyümesini istiyorum. Bu arada kadir kardeşim tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz mesela ben canlı doğuranlardan çok fazla hoşlanan biri değilim ama hiç sevmiyorumda diyemem herkezin kendine göre bi zevki var :).
86lt akvaryumda hangi ciklet türleri beslenebilir
asla moda olmasından dolayı değil :) bu balıkları gerçekten hayranlıkla izliyorum.özelliklede zebra cikletleri :) yavrularını korumaları onların yanına kimseyi yaklaştırmamaları gerçekten hayranlıkla izlenebilecek bir olay.ancak zebraların aşırı derecede fazla yavru vermesi ve akvaryumdaki diğer balıklara ölümcül saldırılar yapabiliyor olması onlardan vazgeçmeme neden oldu.ayrıca bu aralar sarı prensesler gerçekten hoşuma gidiyor.vede sarı prenses almayı düşünüyorum ancak sarı prensesler için nasıl bir dekor uygulayabilirim acaba?vede yem tavsiyesi yaparsanız çok sevinirim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.