ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
adrenaline84
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Eylül 2018 22:20
Toplam Mesaj:
375 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ismail çiftçi
Doğum Tarihi:
31 Mart 1984
İl:
Bursa
Meslek:
Bilgisayar Öğretmeni
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
ismail çiftçi, bursa
SON 10 MESAJI
Jebo / Lifetech Su Sızdırma Kesin Çözüm (resimli)
Musluk takmak şu durumda hiç sıkıntı değil. Ben uğraşmak istemediğim için hızlı bir çalışma ile bu kadarıyla iktifa ettim [:)] Orjinal musluklarının contalarını değiştirdikten sonra onları da takacağım ama şuan için ilk temizleme zamanına kadar böyle çalışacak artık [:)))]
[QUOTE=SerkanZ]Şansımdan heralde bende sızdırma gibi bir problem yok 835 kullanıyorum bende [:)]
Fakat bilginiz varsa pompası sıkıntılı zor basılıyor basıncada orda kalıyor 5 dakika falan bir süre sonra çıkıyor yerinden henüz çözemedim [:)][/QUOTE]
Pompanın yaylarını tutan vidaları söküp pompayı çıkarın, contanın olduğu kısmı gres yağı ile yağlayın ve yine tekrar yaylarıyla beraber yerine takın. Çok rahat inip çıktığını göreceksiniz. Bu da tarafımdan denenmiştir [:)][EDIT]adrenaline84,2016-04-26 22:55:52[/EDIT]
Musluk takmak şu durumda hiç sıkıntı değil. Ben uğraşmak istemediğim için hızlı bir çalışma ile bu kadarıyla iktifa ettim [:)] Orjinal musluklarının contalarını değiştirdikten sonra onları da takacağım ama şuan için ilk temizleme zamanına kadar böyle çalışacak artık [:)))]
[QUOTE=SerkanZ]Şansımdan heralde bende sızdırma gibi bir problem yok 835 kullanıyorum bende [:)]
Fakat bilginiz varsa pompası sıkıntılı zor basılıyor basıncada orda kalıyor 5 dakika falan bir süre sonra çıkıyor yerinden henüz çözemedim [:)][/QUOTE]
Pompanın yaylarını tutan vidaları söküp pompayı çıkarın, contanın olduğu kısmı gres yağı ile yağlayın ve yine tekrar yaylarıyla beraber yerine takın. Çok rahat inip çıktığını göreceksiniz. Bu da tarafımdan denenmiştir [:)][EDIT]adrenaline84,2016-04-26 22:55:52[/EDIT]
Jebo / Lifetech Su Sızdırma Kesin Çözüm (resimli)
Merhaba arkadaşlar;
Uzun bir aradan sonra tekrar akvaryum hobisine geri döndüm. 2 yıl önce kaldırıp kenara koyduğum dış filtremi çalıştırdım ve su kaçırdığını gördüm.
Biraz inceledikten sonra su kaçırmasının sebebinin kafa kısmının içerisine su dolması ve birleşim yerlerinden ve elektrik kablosunun girdiği yerden dışarı su sızdırması olduğunu gördüm. Pompa ve muslukların contalarını orjinalinden biraz daha etli olanlarıyla değiştirip gres yağıyla yağladıktan sonra tekrar taktım. Fakat ne yaptıysam sızmanın önüne geçemedim. O musluklar monte ederken sağa sola dönebilir şekilde yapıldığından azıcık oynadığında bile su kaçırabiliyor. Hatta ilk yaptığımda 10 gün sorunsuz çalıştı sonra yine sızdırdı.
Gelelim çözüme ;
Çözümü muslukları iptal etmekte buldum.
Önce filtrenin kafa kısmını söktüm ve giriş çıkış borularına hortum taktım. Hortumlar 32lik diye geçenlerden. Normal şekilde borulara geçiremiyorsunuz. Çakmakla hafif ısıtıp zorlayarak çok sıkı bir şekilde geçiriyorsunuz. Klipse vs dahi gerek kalmadan taş gibi oluyor. Sonra kapaktaki birleşim aparatlarını söküp deliklerden hortumları geçirerek kapağı kapatıyorsunuz ve işlem tamam. Yalnız kapaktaki birleşim aparatlarını gözden çıkarmalısınız çünkü tırnaklarını kırmadan çıkarmak pek mümkün değil.
Sonuç olarak musluksuz ama sızdırmayan bir dış filtreye sahip olmuş oldum.
Not: Dileyen hortumların ucuna tekrar musluk takabilir ve musluklu şekilde de kullanabilir. Benim musluklar da su sızdırdığı için takmadım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/1.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/2.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/3.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/4.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/5.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/6.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/7.jpg[/IMG]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=6KtEQdcU_Uo[/VID][EDIT]adrenaline84,2016-04-26 22:31:44[/EDIT]
Merhaba arkadaşlar;
Uzun bir aradan sonra tekrar akvaryum hobisine geri döndüm. 2 yıl önce kaldırıp kenara koyduğum dış filtremi çalıştırdım ve su kaçırdığını gördüm.
Biraz inceledikten sonra su kaçırmasının sebebinin kafa kısmının içerisine su dolması ve birleşim yerlerinden ve elektrik kablosunun girdiği yerden dışarı su sızdırması olduğunu gördüm. Pompa ve muslukların contalarını orjinalinden biraz daha etli olanlarıyla değiştirip gres yağıyla yağladıktan sonra tekrar taktım. Fakat ne yaptıysam sızmanın önüne geçemedim. O musluklar monte ederken sağa sola dönebilir şekilde yapıldığından azıcık oynadığında bile su kaçırabiliyor. Hatta ilk yaptığımda 10 gün sorunsuz çalıştı sonra yine sızdırdı.
Gelelim çözüme ;
Çözümü muslukları iptal etmekte buldum.
Önce filtrenin kafa kısmını söktüm ve giriş çıkış borularına hortum taktım. Hortumlar 32lik diye geçenlerden. Normal şekilde borulara geçiremiyorsunuz. Çakmakla hafif ısıtıp zorlayarak çok sıkı bir şekilde geçiriyorsunuz. Klipse vs dahi gerek kalmadan taş gibi oluyor. Sonra kapaktaki birleşim aparatlarını söküp deliklerden hortumları geçirerek kapağı kapatıyorsunuz ve işlem tamam. Yalnız kapaktaki birleşim aparatlarını gözden çıkarmalısınız çünkü tırnaklarını kırmadan çıkarmak pek mümkün değil.
Sonuç olarak musluksuz ama sızdırmayan bir dış filtreye sahip olmuş oldum.
Not: Dileyen hortumların ucuna tekrar musluk takabilir ve musluklu şekilde de kullanabilir. Benim musluklar da su sızdırdığı için takmadım.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/1.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/2.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/3.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/4.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/5.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/6.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/45230/7.jpg[/IMG]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=6KtEQdcU_Uo[/VID][EDIT]adrenaline84,2016-04-26 22:31:44[/EDIT]
Japon balığı ısıtıcısız yaşar mı
Bursada Demirtaspasa Meslek lisesinin bahçesindeki havuzda japon balıkları var. Özellikle sordum yaz kış orada yasiyorlarmis. Zaman zaman havuzun üst kısmının buz tuttuğu bile oluyor dedi idareci arkadaş.[EDIT]adrenaline84,2016-04-06 20:28:31[/EDIT]
Bursada Demirtaspasa Meslek lisesinin bahçesindeki havuzda japon balıkları var. Özellikle sordum yaz kış orada yasiyorlarmis. Zaman zaman havuzun üst kısmının buz tuttuğu bile oluyor dedi idareci arkadaş.[EDIT]adrenaline84,2016-04-06 20:28:31[/EDIT]
Afra Hara Pullarda Yara ve 1 Günde Ölüm
[QUOTE=Sergenn]Kardeşim balık bariz şekilde saldırıya uğramış cok belli. Mısır chiclidin zarar verdıgını düşünüyorum.Çünkü o kuyruktaki eksilmeler hastalık eseri degil bariz balıkların dişleme izleri. Mısır chiclidlerınden kurtul tavsıye ederım. Bendede vardı sarı prenses dişilerimi katletti derhal bir akvaryumcuya bedelsiz verdım. Zaten uyumlu türler degiller.[/QUOTE]
[QUOTE=Sergenn]Kardeşim balık bariz şekilde saldırıya uğramış cok belli. Mısır chiclidin zarar verdıgını düşünüyorum.Çünkü o kuyruktaki eksilmeler hastalık eseri degil bariz balıkların dişleme izleri. Mısır chiclidlerınden kurtul tavsıye ederım. Bendede vardı sarı prenses dişilerimi katletti derhal bir akvaryumcuya bedelsiz verdım. Zaten uyumlu türler degiller.[/QUOTE]
1 cm boydan beri beraber büyüdüler ve bendeki mısır cikletler kadar uysal hayvan görmedim. 5 cm lik balıklar bile kovalıyor 15cm boyundaki mısır cikletini. Kuyruktaki eksilmeler balık halsiz düştükten sonra diğer balıkların saldırısıyla olmuştur bence. Fakat gövdedeki yaraların sırrını merak ediyorum ben.
Afra Hara Pullarda Yara ve 1 Günde Ölüm
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler: Pullarda yaraya benzer şeyler
Akvaryum Kapasitesi (litre): 160 lt
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: sarı prenses, saulosi, mısır cikleti
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon:
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Önce resimdeki balığın üzerinde bu yaraya benzer şeyleri gördüm, balık 1 günde öldü. Ertesi gün aynı boydaki diğer afra haradada aynı şey oldu. 2 günde 2 balık öldü. Akvaryumdaki diğer balıkların sağlığında hiçbir problem bulunmamakta. Bu 2 balığa özel durumla daha önce karşılaşan veya sorunun ne olduğunu bilen varmı?
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler: Pullarda yaraya benzer şeyler
Akvaryum Kapasitesi (litre): 160 lt
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: sarı prenses, saulosi, mısır cikleti
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon:
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Önce resimdeki balığın üzerinde bu yaraya benzer şeyleri gördüm, balık 1 günde öldü. Ertesi gün aynı boydaki diğer afra haradada aynı şey oldu. 2 günde 2 balık öldü. Akvaryumdaki diğer balıkların sağlığında hiçbir problem bulunmamakta. Bu 2 balığa özel durumla daha önce karşılaşan veya sorunun ne olduğunu bilen varmı?
Hobinin En güzel Anı.. Yemleme (video)
[QUOTE=mnc07]Evet afra s.p demasoni be acei ile yasarmi o balık 130 ltde[/QUOTE]
Demosani biraz sert ve hırçın bir balıktır diye biliyorum ayrıca çok hızlı. Demosani hariç diğerlerinin uygun olacağını düşünüyorum.
[QUOTE=SincaneS]Malawi akvaryumunda bunu görebilmek çok keyif verici :) Acaba yemlemeyi ne kadar sürede bir yapıyorsunuz? [/QUOTE]
Normalde günde 2 kez yapılıyor. Akvaryum okulda olduğu için bazen yemsiz kaldıkları da olabiliyor.
[QUOTE=mnc07]Evet afra s.p demasoni be acei ile yasarmi o balık 130 ltde[/QUOTE]
Demosani biraz sert ve hırçın bir balıktır diye biliyorum ayrıca çok hızlı. Demosani hariç diğerlerinin uygun olacağını düşünüyorum.
[QUOTE=SincaneS]Malawi akvaryumunda bunu görebilmek çok keyif verici :) Acaba yemlemeyi ne kadar sürede bir yapıyorsunuz? [/QUOTE]
Normalde günde 2 kez yapılıyor. Akvaryum okulda olduğu için bazen yemsiz kaldıkları da olabiliyor.
[QUOTE=mnc07]Bi tane balık var açık renk çizgili onun ismini alabilirmiyim :) hangi balık oldugunu anlatamadiysam hepsininde ismini söyleyin ben bulurum Tsklr :)[/QUOTE]
Afra Hara o balık. Sarı prenses, saolusi coral red ve mısır cikleti var ayrıca..
[QUOTE=mnc07]Bi tane balık var açık renk çizgili onun ismini alabilirmiyim :) hangi balık oldugunu anlatamadiysam hepsininde ismini söyleyin ben bulurum Tsklr :)[/QUOTE]
Afra Hara o balık. Sarı prenses, saolusi coral red ve mısır cikleti var ayrıca..
Keyif alıyorum balıkları böyle görünce bende. Herkesin balıkları böyle sıcak kanlı olsun :)
Keyif alıyorum balıkları böyle görünce bende. Herkesin balıkları böyle sıcak kanlı olsun :)
Balıkları beslerken birde video çekmeye çalıştım. Cep telefonuyla görüntü biraz kötü. Balıkların tamamını 1cm iken almıştım. Aradan yaklaşık 15 ay geçti. Defalarca yavrularını aldım. Bence bu hobideki en güzel şey. Yavuları büyütüp yavrularını görmek.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=WGqtVspiC4w[/VID]
adrenaline84 2013-01-23 01:36:45
Balıkları beslerken birde video çekmeye çalıştım. Cep telefonuyla görüntü biraz kötü. Balıkların tamamını 1cm iken almıştım. Aradan yaklaşık 15 ay geçti. Defalarca yavrularını aldım. Bence bu hobideki en güzel şey. Yavuları büyütüp yavrularını görmek.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=WGqtVspiC4w[/VID]
SON MESAJLAR
- Cinsiyet Belirleme Orhan76, 12:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beta Akvaryumu Flashh, 12:35
Yeni Üye Forumu - Anubias MrtGn, 12:18
Yeni Üye Forumu - F0 Betta Mandor (tr’de İlk) - Biyotop Vol-2 ArifhbsAquatics, 11:46
Labirentliler Tanıtımı - Bu Medya Artık Emekli Mi Olmalı? Tavsiyeniz Var Mı darkaura, 11:34
Filtreleme Seçenekleri - Japon Hastalığı sevvalllk, 11:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Karidesler Yem Yemiyor MasterChief, 11:19
Omurgasızlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin metehan0106, 11:13
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Eekek Disiyi Cok Kovaliyor Orhan76, 09:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Japon Balığım Zor Nefes Alıyor Yuzemiyor Küçük akvaryumcu, 09:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Akvaryum Başlangıç Beratklnc, 08:08
Yeni Üye Forumu - Bu Su Kertenkelesi Mi Semender Mi Sizce? Aguamentist, 07:47
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Lepistes Balığım Yan Yatıyor koraykbl, 07:44
Hastalıklar ve İlaçlar - İlk Defa Beta Besliyorum Bilgilendirebilir Misiniz Gül, 07:39
Yeni Üye Forumu - Pembe Beta Balığı İstiyorum Gül, 06:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Atman Dış Filtre Emiş Ve Fıskiye Borusu Hoppala, 04:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığımda Renk Değişimi syarene, 03:06
Yeni Üye Forumu - 60x40x40 Nature Style Scape joko29, 02:36
Akvaryum Tanıtımı - Filtresiz Japon Balığı Ne Kadar Dayanır Anıl98, 02:34
Yeni Üye Forumu - Juss Akvaryum Bilgilendirme Uriel, 01:50
Şikayet Var! - Balıklara vitamin verilmeli mi? Anıl98, 01:18
Canlı Doğuranlar - Beta Balığı Yüzme Kesesi Emin55231, 00:47
Yeni Üye Forumu - Balığım Suyun Üstünde Yatıyo Lionalsufery, 00:35
Yeni Üye Forumu - Bitkilendirme Çalışması Ekremblkn37, 23:45
Yeni Üye Forumu - Kaplumbağa İçin Teraryum NightWist, 23:36
Yeni Üye Forumu - Su Düzenleyici Nasıl Kullanılır? ahmetfiratozkaya, 23:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Tetra Ve Rasbora Akvaryumunda Tavsiye Tűrlerim Hakancaglar8638, 23:23
Yeni Üye Forumu - Lümen Mi Watt Mı Tranb, 23:07
Aydınlatma - Yeni Tanka Geçiş Mertkaandoruk, 22:47
Akvaryum Tanıtımı - Sızce Hangısı Daha Getırılı koraykbl, 22:40
Yeni Üye Forumu - 🎧 Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? KaanE, 21:45
Forum ve Site Hakkında - Yeni Bir Akvaryum Meselesi Sarp54, 21:01
Yeni Üye Forumu - Beta Balığını Suyu Nasıl Olmalı? capitano, 20:25
Yeni Üye Forumu - 120/50/50 Bitkili Kurulum mustafaolgun, 20:03
Akvaryum Tanıtımı - Christmıs Moss Denemesi MrtGn, 19:35
Bitki Türleri ve Bakımı - 90x45x45 High Tech (2025 Dış Filtre Öneri) Gkcn24, 19:06
Filtreleme Seçenekleri - Güvenilir Site Önerisi+bilgilerinize İhtiyacım Var Uriel, 18:52
Şikayet Var! - Filtre Sorunu hmzozkynr, 18:47
Filtreleme Seçenekleri - Filtre Debi Düşürme AtlasPoyraz, 18:43
Yeni Üye Forumu - Yavru Akvaryumu Frkn, 17:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Reeflowers Natural Aquasand Beyaz Kum Hakkında... Woland, 17:41
Malzemeler ve Yemler Forumu - Balon Molilerimin Hangileri Hamile ArjenB, 17:39
Yeni Üye Forumu - Tropheuslarda Neden Sürekli F0 Lepistesci Emir, 17:26
Tropheus - Akvaryumdaki Akıntı Problemi darkaura, 16:43
Filtreleme Seçenekleri - Küp Nano Bitkili Akvaryum DemAktas, 16:08
Akvaryum Tanıtımı - Palyaço Ve Leather Keyfi Uriel, 15:43
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - Beta Beslemek İstiyorum MasterChief, 15:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Petshoptan Alınan Bitkiler Nasıl Eklenmeli? MasterChief, 15:21
Labirentliler - Bu Hobiye Yeni Başlıyorum Bilgiye İhtiyacım Var MasterChief, 15:04
Yeni Üye Forumu - 4a Konsept Tanıtım Orhan76, 15:03
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 12:46
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 12:46
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:38
- Yem Tablet BUCALILAR 12:36
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 12:36
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 12:24
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 12:24
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 11:51
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 11:51
- Siyah Cüce Vatoz Cucevatozcu 11:29
- Vivaparus Salyangoz Ve Çeşitler Cucevatozcu 11:29
- Java Moss, Christmass Moss Ve Lepistes Otu purelyfe 11:19
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 11:08
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:28
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:28
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 10:28
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 10:28
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 10:03
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 10:03
- Tam Damızlık Cüce Vatozlar 1e-2d Emirk 10:01
- 4 Erkek Saulosi Emirk 10:01
- 44 Cm Mangrow Emirk 10:01
- Boyu Me 350 Ve Şelale Filtre Yemleme Makinesi kazbek1 09:59
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 09:54
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:46
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 09:30
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 09:30
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 09:30
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 09:30
- Jbl Manado Ve Mangrow Kök aupqua 09:27
- Halfmoon Ve Plakat Erkek Bettalar aupqua 09:27
- Yavru - Kırmızıgöz Düz Albino Vatoz akvaryum12 09:27
- Resun Aco-012 TahaArif 09:07
- Bubble Magus Protein Skimmer GokKurt 08:53
- Sessliflora GokKurt 08:53
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 08:46
- Rasbora Arıyorum Miller 08:46
- Eheim Reeflex Uv Filtre 350 7 Watt Hiko 08:40
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 08:40
- Oranda Japon - Rasbora Espei Hiko 08:40
- Anubias Stardust Mini Hiko 08:40
- Oscar - Astronot Cichlid demg 08:31
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 08:29
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 08:29
- Red Tail Lepistes+cüce Vatoz+anubias+ekipman umutuyar 08:22
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 08:22
- Canlı Yem Microfex Hediyeli Rafayel 07:59
- Malzeme propecia 07:46
- Fluval 107 207 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 07:46
- 8 Adet Neon Tetra AtlasPoyraz 07:44
KULLANICILAR
- 154 Online Kullanıcı, 84 Üye
Online Kullanıcılar
Umt61,
ciways,
TayfunSylkn,
tropheus4306,
Orhan76,
şansal,
Quersian,
furkanvurucu,
hasancn,
yusufelik,
eguvnr,
birkayaydin,
Hidro Dinamik,
darkaura,
sevvalllk,
atakoz,
ShrimpMaster,
frekaze,
yyiImaz,
war3z,
reprise,
urzais,
BettalyaStudio,
mbehzat,
Anselmo458,
EUREKA,
Fatihkaya55,
HaydarGul,
Mollabey,
Balikcidede,
sengulturker,
EKAR,
mar76,
Liga,
esensml,
-RBG-,
wallece,
Smokie,
Ankaragucu,
Golgeci,
ArjenB,
ozanguppy,
sfcscannow,
MiSoSiKiaN,
Rafayel,
osmandbnl,
Sogan,
abdullah07,
emraht,
otolkurt,
DemAktas,
scorpion26,
yasincen43,
GErgun,
Butz,
Jailor,
AmatorBetaci,
Vlademirol,
metehan0106,
Furcifer,
muhammed1903,
akvaryum12,
ShowaSanshoku,
MeteAquascapes,
ahmetarslan35,
yusuf0616,
52MaviGolge,
Erkay0,
Miller,
ercane,
Melih33,
Cucevatozcu,
cmlbrn,
Woland,
chucuk,
BilalM.,
salihclk,
MBurakA,
Idyhaksoy,
huseyn75,
Erten,
orcrist,
GreeNWooD,
Hakancaglar8638,
ali,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.