ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
HuseyinAdgzl0108
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Saat 50 Dakika önce
Toplam Mesaj:
2 [2.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
2 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hüseyin ADIGÜZEL
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hüseyin ADIGÜZEL

SON 2 MESAJI

Lepistes Ölümü
Bahsettiğiniz iki uygulamayı da yapmadım. Sadece suyun ısısını artırdım ve tuz uygulaması yaptım.
Lepistes Ölümü
Herkese selam. Yaklaşık 18 gün önce yeni bir akvaryum kurdum. Akvaryumda 500 litre çeviren bi askı filtrem var, hava motorum var, ısıtıcım var. Bitki olarak anubias, ambulia, eledoa var. Akvaryumu kurarken su düzenleyicisini, bakterini kültürünü felan ekledim. Yaklaşık 1 hafta sonra 4 tane lepistes aldım akvaryum alıştırmasını ve su alıştırmasını yapıp akvaryuma koydum. Bu arkadaşlardan bi tanesi hemen ertesi günü öldü. Diğer 3ü sağlıklı görünüyodu. Sona ertesi gün aynı cins lepistesimin yüzgeçleri soldu ve o da öldü. 2 lepistesim gayet sağlıklı bi şekilde yaşıyolardı. Hatta akvaryuma balık eklemeyi düşünüyodum ki bir tane arkadaş sabah uyandığımda gördüm ki onunda yüzgeçleri solmuş yalpalıyarak yüzüyodu. Ertesi gün o da öldü. Son kalan arkadaşında kuyruğunda beyaz benek belirdi. Araştırmalarım sonucu suya tuz eklemesi yapıp ısıyı 29 dereceye yükselttim ve üstünü örtüp akvaryumu kararttım. Yaklaşık 3 gündür karanlıkta ve yem vermiyorum. Benek hala duruyo. Bundan sonra ne yapma lazım bu balıklarım neden öldü yanlış birşey mi yaptım benek neden düşmüyor? Tecrübeli ve bilgili dostlarım abilerim ablalarım yardımcı olursa çok sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.