ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
harpet
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 27 Dakika önce
Toplam Mesaj:
11 [3.67 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
11 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Harun Y. P.
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Elazig
Meslek:
Türkçe Öğretmenliği Talebesi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Betta -yine yeniden akvaryum- -Genç Hobici-

SON 10 MESAJI

Camdaki Beyaz Minik Solucanımsı Şeyler
Kendi akvaryumlarımda gördüğüm canlılar ama ilginç bir vaka, daha önce karşılaşmadım, bilgili akvaristler bilgilendirse bende öğrenmiş olacağım...
Akvaryumda sadece kök ve kum mu var dediniz? Bunlar onlarca yıldır kullanılmadı mı, nasıl bir ortamda muhafaza ettiniz? Kullandığınız su nereden, filtre daha önce kullanılmış mıydı? Su yüzeyi yağlanmasına karşın yüzeyini daha dalgalandırın derim. Isı ve ışık bu canlıların çıkmış olmasına katkıda bulunmuş olabilir mi?

Dip not: Yazım hatalarını düzelt butonu ile düzeltebilir misiniz? [EDIT]harpet,2026-01-15 02:56:28[/EDIT]
Betta Fanustan Akvaryuma
[QUOTE=Edrow]Bitki ışıkları da çok alacak durumum yok. Anubias gibi ışıksız bitkileri de nerden alırım bilmiyorum
[/QUOTE]
Özel mesaj kısmından iletişime geçmeye çalıştım...
Betta Fanustan Akvaryuma
Bitkilendirme düşündünüz mü? Ayrıca evet düşündüğünüz filtreyi eklerseniz yardımcı olabiliriz.
20 litre akvaryum ideal olacaktır. [EDIT]harpet,2026-01-14 21:34:55[/EDIT]
Su Düzenleyici Kullanımı?
[QUOTE=rupee]

Ben atlantik aldım ucuz olsun ne olacak dedim, 2 gün sonra rezistans içi su almış o şekilde çalışmaya devam etmiş, fark etmeden su ile oynasam belki de yoktum şuan [:)]

Isıtıcı riskli konu, HT100 kullanıyorum 1 aydır memnunum[/QUOTE]

Aman hocam çok dikkat edin, dediğiniz gibi riskli konu. Balıklarınıza ne olduğunu merak ediyorum açıkcası...
Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus
Sayın hocam, emeklerin hiçbir zaman boşa çıkmayacağını, canı gönülden sevenlerin karşılıklarını alacağını böylece kanıtlamışsınız...
Canlarınıza ve size sağlık diliyorum!
[:nazar:]
60x40x40 Bitkili Akvaryum
Kayaları nereden edindiniz?
60*40*40 Kaç Adet Zebra Danio
Daha fazla balık almayın.
Lepistes
Bu hacime betta öneririm.
60x36x36 High Tech - Sarp Vadi
[3)] Tayfun Bey, harika bir tank olacağa benziyor. Tasarımınız ve teknikleriniz şuan için çok hoş görünüyor, bakalım, takipteyim... [:nazar:][EDIT]aquasofia,2026-01-13 19:54:56[/EDIT]
🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman?
[QUOTE=Amatör balıkçı]
Hocam bana net zaman lazım önümüzdeki hafta pazartesi şehir dışına çıkcam
O zamana kadar doğurur dimi[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/265108/120120262254381.jpg[/IMG][/QUOTE]

Doğumun net bir vaktini veremeyiz; ortama, strese, sağlığına göre değişir. Ama bir hafta içerisinde doğma ihtimali var gibi duruyor fotoğrafta bence. Şehir dışında uzun süre mi kalacaksınız?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.