ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Ömer Kaan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
30
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 24 Dakika önce
Toplam Mesaj:
204 [0.08 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
61 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ömer Kaan Kaya
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Samsun
Meslek:
Grafik Tasarımcı , Tıbbi Sekreter
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ömer Kaan Kaya
SON 10 MESAJI
Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre
[QUOTE=Cyber_Scout]
Debiyi artırmalısınız.
Akvaryum boyutlarınıza fazla geleceğini söylemiştim.
Ürün güzel ama akvaryum litrelerş boyutları konumlandırma şekilleri önemli.
Debiyi fazla kısmamalısınız..
Görsel ekleyin filtrenin ve akvaryumun göründüğü..
Pervane mili seramik.. kırmamak için dikkatli ve sakin davranın..
Bu filtreler tuzlusu için daha uygun..(kendi görüşüm)[/QUOTE]
Tıkırtı sesini nasıl çözerim? Pervane sök tak ile mi?
[QUOTE=Cyber_Scout]
Debiyi artırmalısınız.
Akvaryum boyutlarınıza fazla geleceğini söylemiştim.
Ürün güzel ama akvaryum litrelerş boyutları konumlandırma şekilleri önemli.
Debiyi fazla kısmamalısınız..
Görsel ekleyin filtrenin ve akvaryumun göründüğü..
Pervane mili seramik.. kırmamak için dikkatli ve sakin davranın..
Bu filtreler tuzlusu için daha uygun..(kendi görüşüm)[/QUOTE]
Tıkırtı sesini nasıl çözerim? Pervane sök tak ile mi?
[QUOTE=Cyber_Scout]
Ses oluşturmadan evvelki kısıklık ayarına işaret koyun.
En fazla o kadar kısabilirsiniz sessiz şekilde.
Yinede çok yüksek akıntı mı oluyor?[/QUOTE]
Hocam o ses düzelmedi debiyi kısınca hala devam ama şuanda ki dalgalanma yani debi ayarım iyi fazla sirkülasyon olmuyor koyduğum filtre malzemeleri ile.
Ancak motordan takurtu sesi gelmeye başladı dün 🤣🤣🤣🤣 bunu nasıl çözerim pervane mi temizlemek gerek bu kadar sürede kirlenmez diye düşünüyorum yeni kurulum çünkü .
Hayır ürün çok kaliteli güzel malzeme koyacak yerleri de bol kapasitesi yüksek ilk aldığım hafta hiç bir sorunum yoktu
[QUOTE=Cyber_Scout]
Hocam o ses düzelmedi debiyi kısınca hala devam ama şuanda ki dalgalanma yani debi ayarım iyi fazla sirkülasyon olmuyor koyduğum filtre malzemeleri ile.
Ancak motordan takurtu sesi gelmeye başladı dün 🤣🤣🤣🤣 bunu nasıl çözerim pervane mi temizlemek gerek bu kadar sürede kirlenmez diye düşünüyorum yeni kurulum çünkü .
Hayır ürün çok kaliteli güzel malzeme koyacak yerleri de bol kapasitesi yüksek ilk aldığım hafta hiç bir sorunum yoktu
[QUOTE=Cyber_Scout]
Yani evet çünkü 1500 pro aldım bu tanka göre biraz fazla debisi var en düşükte hiç sorun olmuyor hatta en güzeli o şekilde oluyordu neyse bakalım bir kaç saat bu ayarda çalışsın en düşüğün bir üstünde sonra düşüğe almayı denerim
[QUOTE=Cyber_Scout]
Yani evet çünkü 1500 pro aldım bu tanka göre biraz fazla debisi var en düşükte hiç sorun olmuyor hatta en güzeli o şekilde oluyordu neyse bakalım bir kaç saat bu ayarda çalışsın en düşüğün bir üstünde sonra düşüğe almayı denerim
[QUOTE=Cyber_Scout]
Motorun emdiği suyu sizin ses yapıyor dediğiniz yere dökerken boru çapı ve su azlığı hava boşluğu yaratıyor.
Maximum ayarlayıp sesi giderin ilk önce. Daha sonra yavaş yavaş kısarsınız. [/QUOTE]
Denim bakalım inşallah olur yoksa kafayı yiyeceğim [:D]
[QUOTE=Cyber_Scout]
Motorun emdiği suyu sizin ses yapıyor dediğiniz yere dökerken boru çapı ve su azlığı hava boşluğu yaratıyor.
Maximum ayarlayıp sesi giderin ilk önce. Daha sonra yavaş yavaş kısarsınız. [/QUOTE]
Denim bakalım inşallah olur yoksa kafayı yiyeceğim [:D]
[QUOTE=Cyber_Scout]
Çalışıyorken fişi çekin. 10 dk kadar bekleyin.
Tekrar fişi takın..
Çalışsın..
Debi ayarlarınız maximumda olsun..[/QUOTE]
Debiyi en düşükte kullanıyorum ama ben maxiumumdan düşüğe çektiğimde yine olmayacak mı? yüksek ayarda dediğiniz gibi ses gidiyor düşükte ses geliyor
[QUOTE=Cyber_Scout]
Çalışıyorken fişi çekin. 10 dk kadar bekleyin.
Tekrar fişi takın..
Çalışsın..
Debi ayarlarınız maximumda olsun..[/QUOTE]
Debiyi en düşükte kullanıyorum ama ben maxiumumdan düşüğe çektiğimde yine olmayacak mı? yüksek ayarda dediğiniz gibi ses gidiyor düşükte ses geliyor
[QUOTE=Cyber_Scout]
Yuvarlak disk var düzlük - denge ayarı için. Onun üzerinde kauçuk halka var.
Kapak açık kalması doğru bir uygulama olmayabilir.. tasarımsu taşması durumlarında kapak vasıtasıyla akvaryuma yönlendirir. Kapak olmaz ise dışa taşma yaşanabilir. Riske gerek yoktur.[/QUOTE][QUOTE=Anselmo458]Evet bu arada kesinlikle kapak tasarımında bir problem var. Cihazdan gelen tek ses kapağın tam oturmadığı zaman titreşim kaynaklı ince bir cızırtı. Onun dışında benim de hiç ses problemim yok. Tek dert bu olsun kapağı hafif oynatınca ses kesiliyor[/QUOTE]
Hocam merhaba şelale filtreyi sorunsuz kullanıyordum ancak bugün sol tarafta gizli haznenin olduğu kısım suyun ilk dolmaya başladığı kısım var ya oradan şıkırtı sesi geliyor ses motordan gelmiyor haznenin içerisinden geliyor nasıl çözerim kafayı yicem şimdi 😂 2 kere boşalttım tekrar yaptım filtreyi işe yaramadı. Hava ve su sesi karışık gibi sanki ama havayı da atamadım nasıl olacak yardım edin yaw. Orada karbon sünger vardı belki ondandır dedim çıkardım yine de kesilmedi ses
[QUOTE=Cyber_Scout]
Yuvarlak disk var düzlük - denge ayarı için. Onun üzerinde kauçuk halka var.
Kapak açık kalması doğru bir uygulama olmayabilir.. tasarımsu taşması durumlarında kapak vasıtasıyla akvaryuma yönlendirir. Kapak olmaz ise dışa taşma yaşanabilir. Riske gerek yoktur.[/QUOTE][QUOTE=Anselmo458]Evet bu arada kesinlikle kapak tasarımında bir problem var. Cihazdan gelen tek ses kapağın tam oturmadığı zaman titreşim kaynaklı ince bir cızırtı. Onun dışında benim de hiç ses problemim yok. Tek dert bu olsun kapağı hafif oynatınca ses kesiliyor[/QUOTE]
Hocam merhaba şelale filtreyi sorunsuz kullanıyordum ancak bugün sol tarafta gizli haznenin olduğu kısım suyun ilk dolmaya başladığı kısım var ya oradan şıkırtı sesi geliyor ses motordan gelmiyor haznenin içerisinden geliyor nasıl çözerim kafayı yicem şimdi 😂 2 kere boşalttım tekrar yaptım filtreyi işe yaramadı. Hava ve su sesi karışık gibi sanki ama havayı da atamadım nasıl olacak yardım edin yaw. Orada karbon sünger vardı belki ondandır dedim çıkardım yine de kesilmedi ses
Aquael Isıtıcı Vs Tetra Isıtıcı Vs Eheim Isıtıcı
[QUOTE=ThanatoZek]Aç kapa yapmıyor, su değişiminden su değişimine sadece 10 dk çalışıyor, onun haricinde sürekli sıcaklık koruma modunda stabil halde devam ediyor.[/QUOTE]
[QUOTE=neomeo]
Hızlı aç kapa yapmaz, istenilen sıcaklığa daha çabuk ulaşır ki, bu zaten istenen bir durum, sıcaklık dalgalanmasını minimize eder. Misal 26 ayarlı 150W su değişiminde 24 e düşen sıcaklığı 30dk da 26 yapar, 200w 20dk da. Üst postta dediğim gibi sabit sıcaklık ısıtıcı harici, tetra yada aquael(ben aquael derim) beğendiğinizi alın.[/QUOTE]
Hocam an itibariyle 150w olanı almış bulunmaktayım 1350 TL ye uygun buldum düşünmeden aldım diğerleri 200w olan 300 400 TL daha fazlaydı gerek yok diye düşündüm
[QUOTE=ThanatoZek]Aç kapa yapmıyor, su değişiminden su değişimine sadece 10 dk çalışıyor, onun haricinde sürekli sıcaklık koruma modunda stabil halde devam ediyor.[/QUOTE]
[QUOTE=neomeo]
Hızlı aç kapa yapmaz, istenilen sıcaklığa daha çabuk ulaşır ki, bu zaten istenen bir durum, sıcaklık dalgalanmasını minimize eder. Misal 26 ayarlı 150W su değişiminde 24 e düşen sıcaklığı 30dk da 26 yapar, 200w 20dk da. Üst postta dediğim gibi sabit sıcaklık ısıtıcı harici, tetra yada aquael(ben aquael derim) beğendiğinizi alın.[/QUOTE]
Hocam an itibariyle 150w olanı almış bulunmaktayım 1350 TL ye uygun buldum düşünmeden aldım diğerleri 200w olan 300 400 TL daha fazlaydı gerek yok diye düşündüm
[QUOTE=neomeo]
Tamamdır o zaman Aquael 200w alacağım fiyatı çok farklı değilse. Teşekkür ederim herkese
[QUOTE=neomeo]
Tamamdır o zaman Aquael 200w alacağım fiyatı çok farklı değilse. Teşekkür ederim herkese
[QUOTE=ThanatoZek]64 litrede Tetra 200W kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi ısıtıcının büyüklüğü sorun oluşturmaz, atıyorum 100W 20 dkda ısıtacaksa 200W 10 dkda ısıtır. Isıtıcıdan memnunum, farklı termometrelerle kalibrasyonunu kontrol ettim, tam ayarladığım noktada çalışıyor. Alacaksanız yeni nesil olan elektronik Tetra 200W öneririm. Piyasada hala eski tip (üstten döndürerek derece ayarlanan) Tetra ısıtıclar da satılıyor çünkü.[/QUOTE]
Tetra alırsam zaten TETRA HT modelini alacağım sadece 200w mu almalıyım onda karar kılamadım. Sık sık aç kapa yapıyor mu ısıtıcınız? Örnek veriyorum oda sıcaklığınız ne kadar normalde ve ne kadar süredir ısıtıcıyı kullanıyorsunuz?
[QUOTE=ThanatoZek]64 litrede Tetra 200W kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi ısıtıcının büyüklüğü sorun oluşturmaz, atıyorum 100W 20 dkda ısıtacaksa 200W 10 dkda ısıtır. Isıtıcıdan memnunum, farklı termometrelerle kalibrasyonunu kontrol ettim, tam ayarladığım noktada çalışıyor. Alacaksanız yeni nesil olan elektronik Tetra 200W öneririm. Piyasada hala eski tip (üstten döndürerek derece ayarlanan) Tetra ısıtıclar da satılıyor çünkü.[/QUOTE]
Tetra alırsam zaten TETRA HT modelini alacağım sadece 200w mu almalıyım onda karar kılamadım. Sık sık aç kapa yapıyor mu ısıtıcınız? Örnek veriyorum oda sıcaklığınız ne kadar normalde ve ne kadar süredir ısıtıcıyı kullanıyorsunuz?
[QUOTE=sametyildiz]
100 e 200w gibi hiç kullanmadım ama pek sorun olacağını sanmıyorum. Belki tecrübe eden uzun süre bu şekilde kullanan varsa yorum yapabilir.
Bu arada arkadaşlar ne der bilmem ama ısıtıcı bozulan bir şey bence [:lol:]
Bende bir kaç tank var senede bir illa biri bozuluyor. Yaz dönüşü ısıtıcıyı çalıştırdığımda fark ediyorum. [^_^] benim şansıma da olabilir. İlla yıllarca kullanan vardır ama ben onlardan değilim. O yüzden ekonomik ama en azından güvenilir bir şey alın geçin derim. [/QUOTE]
Hocam atlantik diye bir marka var ama kıytırık yani bırakın 1 yılı 1 ay içinde bile termostatı vs bozuluyor baya şikayetini okudum puanlaması ztn düşük ondan sonra ztn 1000 küsürlere çıkıyor ısıtıcılar
[QUOTE=sametyildiz]
100 e 200w gibi hiç kullanmadım ama pek sorun olacağını sanmıyorum. Belki tecrübe eden uzun süre bu şekilde kullanan varsa yorum yapabilir.
Bu arada arkadaşlar ne der bilmem ama ısıtıcı bozulan bir şey bence [:lol:]
Bende bir kaç tank var senede bir illa biri bozuluyor. Yaz dönüşü ısıtıcıyı çalıştırdığımda fark ediyorum. [^_^] benim şansıma da olabilir. İlla yıllarca kullanan vardır ama ben onlardan değilim. O yüzden ekonomik ama en azından güvenilir bir şey alın geçin derim. [/QUOTE]
Hocam atlantik diye bir marka var ama kıytırık yani bırakın 1 yılı 1 ay içinde bile termostatı vs bozuluyor baya şikayetini okudum puanlaması ztn düşük ondan sonra ztn 1000 küsürlere çıkıyor ısıtıcılar
SON MESAJLAR
- Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus harpet, 02:06
Akvaryum Tanıtımı - Fluval 407 Yorumlarınız Srknatmn, 02:03
Filtreleme Seçenekleri - Beyaz Prenses Cinsiyet Yardımı? Amatör balıkçı, 01:58
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Uyumlu Türler Amatör balıkçı, 01:53
Yeni Üye Forumu - Zemine Moss Ekimi Cyber_Scout, 01:38
Bitki Türleri ve Bakımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 01:36
Canlı Doğuranlar - Tetra Aps 100 Tetra Aps 150 Hoppala, 01:22
Yeni Üye Forumu - Su Düzenleyici Kullanımı? Cyber_Scout, 01:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Modül Led İle Bitki Yetiştime Kaangzkr, 01:11
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 01:01
Labirentliler - Albino Full White Platinum Guppy Kuyruk Erimesi Cyber_Scout, 00:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Askı Dış Filtre Cyber_Scout, 00:40
Filtreleme Seçenekleri - Betta Macrostoma Cyber_Scout, 00:23
Labirentliler Tanıtımı - Lepistes Amatör balıkçı, 23:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Yetersiz Fatih_hakankaan, 23:24
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Karides Kurulumu Hakkında mustafayurdakul, 23:15
Omurgasızlar - 60x40x40 Bitkili Akvaryum modukon, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 22:37
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Başlangıcı EmiirKaan, 22:16
Yeni Üye Forumu - 60*40*40 Kaç Adet Zebra Danio harpet, 20:23
Sazansıgiller - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Zaid, 17:52
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Mobidic Akvaryum Mehmet Asaf, 16:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Litre Betta Akvaryumum Hsyncandd, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 13:38
Akvaryum Tanıtımı - Killifish Serüvenim teksas_tombiks, 13:14
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum İçin Sıvı Gübre Önerisi Anselmo458, 13:05
Bitki Akvaryumları Genel - 75lt Tank İçin Isıtıcı Önerisi Zaid, 12:40
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - G. Amerika Biyotop Kurulumu - Guapore Nehri sametyildiz, 10:21
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Oguzca, 10:11
Yeni Üye Forumu - Yine Yeniden Flower Horn Street Parrot, 08:55
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Co2 Sistem Kurulumu secreteriat, 00:53
Yeni Üye Forumu - Jbl Sansibar White Mı Snow Mu? enginkara, 00:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Betamın Alt Gövde Kısmı Yan Duruyor Hsyncandd, 23:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Japonlarımdan Birinde Darbe Gibi Kırmızı İzler Var N.E.M.O, 23:46
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum CoryCory, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - Bluedragonribbon Ne Zmn Doğurur Ve Ribbon Hakkında Adamın dibi, 23:27
Canlı Doğuranlar - Sıfırdan Kurulum HKuzgun35, 23:23
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Akvaryum Bitki Önerisi peaXeee, 23:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Endler Ve Kiraz Karides Akvaryumu Endlerci, 23:12
Yeni Üye Forumu - Bitkili Canlı Doğuran Ve Yavru Akvaryumum Endlerci, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Yerli Toprak (hezer Soil Turk) İle Tank Kurulumu Tuffi, 22:34
Akvaryum Tanıtımı - 40-50l Civarında Akvaryum Balık Önerisi FerhatDumann, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lowtech Walstad Akvaryum FerhatDumann, 21:21
Akvaryum Tanıtımı - Eheim Compact On 1000 Mehmetbrk, 21:20
Şikayet Var! - Beta Balığı Akvaryuma Geçiş JujuSeri, 19:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Aldım Ama Hiç Bişey Bilmiyorum KaanE, 18:52
Yeni Üye Forumu - 3d Baskı Şelale Aparatı KaanE, 18:50
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bitkili Akvaryumda Bulanıklık(sümüksü Beyazlık) KaanE, 18:41
Bitki Akvaryumları Genel - 35*35*35 Bitkili Akvaryum Değerlendirme CoryCory, 16:39
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 01:23
- Periuvan Altum Melek Kaliteli Renk Kturan06 01:23
- Bitkili Akvaryum Tam Takım Satılık Gemlik 00:51
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:39
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:39
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:39
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:39
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:39
- L144,lda16, Süperred Çift Ve Yavrular rebelde 23:24
- Tropica Aktif Soil Powder 9 Lt DEPP 23:12
- Aquel Fzn Pro 400 FurkanTezcan 22:52
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 22:45
- Canlı Yemler. Lotus88 22:45
- Kenyi - Sarı - Beyaz - Yunus - Auratus - Venüstüs Malawi market 22:12
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 22:00
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:00
- 2.67 Tüp Furcifer 21:51
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:51
- Creaqua Nano Elit Furcifer 21:51
- 24 Adet Erkek Kitumba DenizUlucutsoy 20:28
- Lepistes 5 Adet 3 Erkek 2 Dişi kasim12 19:45
- 7 Adet Hayalet Melek Balığı hakanycl 19:30
- Satılık-takas Malzeme demasonici 18:55
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 18:49
- Apistogramma Şahinöztürk 18:21
- Jbl Manado Ve Aquabasis Kum Cihanturk 17:46
- Afrika Cichlidleri devito 17:42
- Amazon Hançerleri kerem1135 17:37
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 17:06
- Sunsun Hw-603b Mehari 17:06
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 16:27
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 16:27
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 16:27
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 16:14
- Corydoras Sterbai nikon_ 16:14
- Beyaz Ve Mikro Kurt Kültürleri nikon_ 16:14
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 15:30
- 30x30x30 Full Clear Akvaryum Wolkan 15:14
- 50x30x30 Sumplı Akvaryumlar Wolkan 15:14
- Blodyy Mary Wolkan 15:14
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 14:57
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 14:42
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 14:04
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 14:04
- Java Fer Türleri Balikcidede 14:04
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 14:04
- Karides Türleri karidesrehberi 13:43
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 13:43
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 13:43
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 13:43
KULLANICILAR
- 84 Online Kullanıcı, 47 Üye
Online Kullanıcılar
sakal34,
osmandbnl,
BETA.4,
selman37,
kambortam,
Omer_MG,
peaXeee,
Gökdeniz Kale,
urzais,
Samoo,
ekcengiz,
suleymanonsay,
Jeveux,
rahmankaradag,
Josemaries,
HaydarGul,
ofyymz,
Cyber_Scout,
MiSoSiKiaN,
bayramses,
Xxxxxxxxxxx,
Cüneyt ERGÜN,
rupee,
Sahinn,
Amatör balıkçı,
sina cen,
Oquanus,
Raytingen,
Redko,
Oktay1453,
nurtensultan,
azizkaraca,
mrah,
Canerkartal,
bayerische_M52,
Mirza Adar,
alicankinay,
kastaniga,
Adamın dibi,
TheDS,
SinanBulut,
Joec,
HarunYILDIRIM,
Furcifer,
CELALSUTCU06,
Hoppala,
Tolga8995,
koraykbl,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.