ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Bana Akıl Verin xiaovbn, 20:34
Bitki Akvaryumları Genel - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin fishhyy, 20:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 20 Litre Betta Akvaryumum Tayyareci, 19:53
Akvaryum Tanıtımı - Malavi'den Kaçış, Bitkili Akvaryum Başlangıcı İnci Kefali, 19:40
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Yapımı Resimli Anlatım Enes543404, 19:12
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Aydındaki Balıkçılar Akvaryum64, 19:02
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 65x35x25 Akvaryum İçin Tür Önerisi Ehtiyar, 18:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60*40*40 Hazır Akvaryuma Balık Önerisi modukon, 18:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Yapıyorum Enes543404, 18:12
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Bitkili Akvaryum İçin Kum Önerisi gurkanktkc, 18:11
Yeni Üye Forumu - Albino Prenses Monster üreticis, 17:55
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitki Önerisi Ömer Kaan, 17:23
Bitki Akvaryumları Genel - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 17:14
Labirentliler - Yeniden Yüksek Destekli Bitkili Akvaryuma Dönüş😊 Savas37, 17:04
Akvaryum Tanıtımı - Dişi Vatoza Ne Olacak? Cyber_Scout, 17:02
Kedi Balıkları Forumu - 7 Yıl Aradan Sonra Yeniden Merhaba :) emreemin, 16:05
Akvaryum Tanıtımı - Biraz Farklı Tür Önerisi Lazım Cyber_Scout, 16:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Caridina Kurul Hk. SunkenShrimps, 15:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Türü Oluşturma Günlüğü Amatör balıkçı, 15:41
Yeni Üye Forumu - Bitkisiz Akvaryuma Bitki Eklemek OgiStotch, 14:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 14:30
Akvaryum Tanıtımı - Betta Dimidiata - Firefly Cyber_Scout, 14:27
Akvaryum Tanıtımı - Balıklar Yagoyrdm, 13:48
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Betta Bakımı Hakkında Öneri Tavsiye ₩€€₩, 13:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Transgenetik Tetra Hava Motorsuz Yaşar Mı Akvarist1923, 12:25
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum İçin Filtre Uygun Bütçeli Oneri GhostKoi, 12:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Küplerinde Koku Sorunu Hakanyldr, 11:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 11:19
Akvaryum Tanıtımı - Gece Mavi Işık Zararlı Olur Mu? GhostKoi, 10:52
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bitkili Tankda Led Kullanımı İLKER ŞEN, 10:28
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Ciklet Balıklarım Vatozuma Zarar Veriyor K0L0Ni, 01:48
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Balık Önerisi koraykbl, 01:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discus Yavrularım İçin Tenikur Uygulaması KaanE, 01:21
Discus - Albino Prenses Monster üreticis, 01:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Co2 Tüpünün Yerleşim Yeri Eminsalih, 01:08
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Eheim İç Filtre Eminsalih, 01:03
Filtreleme Seçenekleri - Balığımdaki Hastalığın Ne Olduğu Konusunda Bilgi Cyber_Scout, 23:55
Yeni Üye Forumu - G. Amerika Bitkileri Taban Önerisi sametyildiz, 23:52
Taban ve Gübreleme - Akvaryumum İçin Düşük Maliyetli Filtre Nasıl Yapab mhmt266, 23:47
Yeni Üye Forumu - L144 Yumurtaları. Cyber_Scout, 22:55
Kedi Balıkları Forumu - Walstad Deniyorum (başlangıç) ternapi, 22:43
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Kapağı Temini egemenc, 22:18
Yeni Üye Forumu - Hdpe Su Deposunda Balık Bakan Oldu mu Akvaryumhobiaraş, 22:09
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Yapımı Türkiye Ve Asya Farkı HobiRehberi, 22:00
Yeni Üye Forumu - Tilki Kuyruğunu Dikmesem Olur Mu? Akvarist1923, 19:36
Bitki Türleri ve Bakımı - Lepistesim 1 Aydır Yem Yemiyor Akvarist1923, 18:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Mantis Ve Balıklar Hakkında Hatsunepuffer, 18:39
Labirentliler - Ramshornlarımı Uygunsuz Yakaladım :d Akvarist1923, 18:23
Omurgasızlar - Lepistes Doğumu dwooy, 17:47
Yeni Üye Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin HobiRehberi, 17:21
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 20:55
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 20:55
- 2.67 Tüp Furcifer 20:11
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 20:11
- Creaqua Nano Elit Furcifer 20:11
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 20:08
- Mangrov Kökü blenny 20:08
- Kusursuz Anubiaslar/özel Türler 50 Liraya Serisi ballantines 19:40
- Red Dragon Flowerhorn Akrattin 19:40
- Bakımı Kolay Zeytin Bitkisi Metinmert Yiğit 19:29
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 19:08
- Aykılıç Çifti ali özer 19:07
- Otomatik Yemleme Makinesi SinanBulut 18:53
- Hailea Aco 6604 Çift Çıkışlı Hava Motoru SinanBulut 18:53
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 18:39
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 18:39
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 18:39
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 18:39
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 18:39
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 18:39
- Tavşan Salyangoz Ve Amazon Hançeri _rammstein_ 18:10
- Hagen Fluval Flex Akvaryum 123 Litre Ve Sehpa Deathgrip 17:51
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 16:31
- Açıklamadaki Lepistes Türlerini Arıyorum ckfishroom 16:17
- Akvaryum Arıtma Ürünleri Sayfamız İndirimde... zafer3885 15:39
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 15:39
- Nadir F0 Ve F1 Tanganyika Ciklitleri DiscusTurk 14:58
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 14:49
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 14:49
- Fluval 207 sametyildiz 14:03
- Apistogramma Hongsloı Red Satılık Taskinilsever 13:46
- Wild Betta-killifish-çeşitler Cyber_Scout 13:44
- Kuru Form Gübre Elementleri Cyber_Scout 13:44
- Foai Sibwesa Kolonisi Kemalk41 13:34
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 13:29
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 13:29
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 13:29
- 35*35*35 Samplı Akvaryum dark blue 13:18
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 13:09
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 13:09
- Pleco L56 Ve L15 Damızlık Takım. Yavru Pleco. voltran 12:24
- 15 Aylık Mücevher Cichlid. Gokhancavusoglu 12:10
- Amazon Hançerleri kerem1135 12:05
- Erkek Camgöz Kılıçkuyruk kerem1135 12:05
- Full Set Karides Akvaryumu gokhantiknaz 11:35
- Toplu Malzeme Test,yem,gübre,yaprak PilotBey 11:17
- Fluval Dış Filtre Yedek Parçaları (bütün Seriler) erimgorgulu 10:59
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:38
- Süper Red Erkek Vatoz, Corydoras Sterbai nikon_ 10:38
- Beyaz Ve Mikro Kurt Kültürleri nikon_ 10:38
KULLANICILAR
- 118 Online Kullanıcı, 64 Üye
Online Kullanıcılar
FatihBezirgan,
Kubilgin,
gyazici,
karguden,
Ehtiyar,
OKIRATLI,
kopruluonur,
kadirik,
serdar131977,
Stablont,
Goldfish2000,
muzaffer_81,
gurkanktkc,
Umt61,
Azizdurdenn,
osmandbnl,
Koksal Gurkan,
aydnn,
Burak G.,
Tuncag,
BettaMarketi,
Denizinc,
Pinpark Murat,
hasankaraalioglu,
Enes543404,
seran06,
K0L0Ni,
kambortam,
sahinabi,
mrah,
dwooy,
egedin,
Straga,
rupee,
yaguara,
EKAR,
Janvaljan,
nyzcandan,
Gökhan1907,
dimbeleth,
sina cen,
egecinar,
Tata,
Samnastrp,
Faruk57,
MertSoyumert,
Özgür7,
noobsaibot,
onursusur,
uyutmadinbe,
Diplomi_paMi,
gozturk,
keser18,
Hoppala,
anil1912,
İsmail_0631,
MiSoSiKiaN,
Tuna2002,
Akvaryumhobiaraş,
kubilaykoparan,
H.polat,
UgurCoban,
YunusEmin210,
_rammstein_,
NotEvenBeginner,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.

