ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
ityo39
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1741
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Kasım 2025 12:04
Toplam Mesaj:
2207 [0.56 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Cem Kızılçeç
Doğum Tarihi:
13 Aralık 1977
İl:
Istanbul
Meslek:
Makina Müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Cem Kızılçeç
70 x 45 x 45 Bitkili High Tech
50 x 30 x 35 Bitkili Low-tech
SON 10 MESAJI
Yeni Akvaryum Alacağım
Ben güncel fiyatları bilmiyorum, birkaç yerden fiyat alıp karar ver işte. Xaten 1500 den geliosun, Bence makul...iyi bir restaurantta bir ana yemek fiyatı artık ...
Ben güncel fiyatları bilmiyorum, birkaç yerden fiyat alıp karar ver işte. Xaten 1500 den geliosun, Bence makul...iyi bir restaurantta bir ana yemek fiyatı artık ...
Yeni Akvaryum Alacağım
[QUOTE=AlperenCan]Merhaba, bu hobiye yeni başladım ve bir akvaryum almayı düşünüyorum. Normal petshoplardan almak yerine akvaryumcularda yaptırmak daha cazip geldi. Kadıköy’de bir akvaryumcu ile görüştüm ve 30x25x35 ölçülerindeki bir akvaryum için 1.500 TL’ye anlaştım. Cumartesi günü almayı planlıyorum. Sizce bu fiyat uygun mudur? Daha ucuza bulabilir miyim? Camın düz cam olacağını konuştuk, ancak ultra clear cam da olabilir, tam olarak netleşmedi.[/QUOTE]
Fiyat pahalı söylemişler...Naci Bey var, hala var mı bilmem ama 0532 609 91 39 numarası. Ben 3 akvaryum yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım... Bakırköyde yeri, ama kadıköy tarafına haftada 1-2 sefer geliyor, teslim ediyor. Konuşun fiyat alın bence.
2 konu var soracağım: 1-Yazmamışsınız ama cam kalınlığı ne olacak, bu fiyata etki eden bi faktör...önerilenden daha kalın yaptırın her zaman...
2- ölçüleriniz çok garip, 30 cm lküp yapsanız daha estetik durur...standart akvaryum ölçüleri vardır 60-40-40 gibi, bu standartlar boşuna oluşmuyor, bu ölçülerin oranları akvaryumun estetiğine etki ediyor...tekrar düşünün bence...
[QUOTE=AlperenCan]Merhaba, bu hobiye yeni başladım ve bir akvaryum almayı düşünüyorum. Normal petshoplardan almak yerine akvaryumcularda yaptırmak daha cazip geldi. Kadıköy’de bir akvaryumcu ile görüştüm ve 30x25x35 ölçülerindeki bir akvaryum için 1.500 TL’ye anlaştım. Cumartesi günü almayı planlıyorum. Sizce bu fiyat uygun mudur? Daha ucuza bulabilir miyim? Camın düz cam olacağını konuştuk, ancak ultra clear cam da olabilir, tam olarak netleşmedi.[/QUOTE]
Fiyat pahalı söylemişler...Naci Bey var, hala var mı bilmem ama 0532 609 91 39 numarası. Ben 3 akvaryum yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım... Bakırköyde yeri, ama kadıköy tarafına haftada 1-2 sefer geliyor, teslim ediyor. Konuşun fiyat alın bence.
2 konu var soracağım: 1-Yazmamışsınız ama cam kalınlığı ne olacak, bu fiyata etki eden bi faktör...önerilenden daha kalın yaptırın her zaman...
2- ölçüleriniz çok garip, 30 cm lküp yapsanız daha estetik durur...standart akvaryum ölçüleri vardır 60-40-40 gibi, bu standartlar boşuna oluşmuyor, bu ölçülerin oranları akvaryumun estetiğine etki ediyor...tekrar düşünün bence...
Molly Balığım Sebepsiz Öldü
Molly çok hassas balıktır, akvaryuma eklerken alıştırarak (azar azar en az 30 dk lık bir süreçte akvaryum suyunu akvaryumcudan gelen balığın olduğu suya katarak) kademe kademe alıştırmak gerekir...1. olası sorun kaynağı bu olabilir.
2. İse balığın iç paraziti olabilir aldığınızda, buna yapabileceğin pek birşey yok, ecel demek lazım. Fotoğrafta balığın formu bozuk gibi, karın içe çökük gözüküyor.
Molly çok hassas balıktır, akvaryuma eklerken alıştırarak (azar azar en az 30 dk lık bir süreçte akvaryum suyunu akvaryumcudan gelen balığın olduğu suya katarak) kademe kademe alıştırmak gerekir...1. olası sorun kaynağı bu olabilir.
2. İse balığın iç paraziti olabilir aldığınızda, buna yapabileceğin pek birşey yok, ecel demek lazım. Fotoğrafta balığın formu bozuk gibi, karın içe çökük gözüküyor.
Low Tech Güzelliği
[QUOTE=Mehmet Özdoğan ]Ölçüler:60x45x36
Canlı Türleri:Pseudomugil furcatus
Bitki Türleri:Anubias Cryptocoryne Vallisneria Nymphaea Lotus
Tankın Yaşı:3 ay
Filtrasyon ve Işıklandırma:Fluval 307 Creaqua
Tasarım ve Dekorasyon:Aquadeco River Sand [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223347/230220250306021.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
Çok güzel gözüküyor keyifli seyirler dilerim.
Şahsi tecrübem odur ki Anubiaslar başka bir bitkinin veya dekorasyon (dal kaya vs) gölgesinde olmadıkça mutlaka ama mutlaka yapraklarda yosunlanma yaşanıyor. AMacım keyif kaçırmak değil ama direkt ışık almamasını sağlamanızı öneririm. Işığın süresi değil gücü nedeniyle oluyor sanırım. Bitki bildiğin gölge seviyor...
[QUOTE=Mehmet Özdoğan ]Ölçüler:60x45x36
Canlı Türleri:Pseudomugil furcatus
Bitki Türleri:Anubias Cryptocoryne Vallisneria Nymphaea Lotus
Tankın Yaşı:3 ay
Filtrasyon ve Işıklandırma:Fluval 307 Creaqua
Tasarım ve Dekorasyon:Aquadeco River Sand [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/223347/230220250306021.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
Çok güzel gözüküyor keyifli seyirler dilerim.
Şahsi tecrübem odur ki Anubiaslar başka bir bitkinin veya dekorasyon (dal kaya vs) gölgesinde olmadıkça mutlaka ama mutlaka yapraklarda yosunlanma yaşanıyor. AMacım keyif kaçırmak değil ama direkt ışık almamasını sağlamanızı öneririm. Işığın süresi değil gücü nedeniyle oluyor sanırım. Bitki bildiğin gölge seviyor...
Akvaryum İçin 502 Yapıştırıcı Hk.
[QUOTE=yunemris]
Bir sıkıntı yaşadınız mı? ben de kökleri birbirine yapıştırıcaktım ama bu konu başlığını görünce korktum açıkçası[/QUOTE]
Japon yapıştırıcı diye bilinen ürün akvaryumlarda sıkça kullanılır sorun yaratmaz. Burada 2 olasılık var bence: 1- sahte veya merdiven altı üretim ürünlere denk gelmiş olabilirsiniz (sorun yaşayanlara söylüyorum), bildik marketlerden bildik markaları tercih edin, tett kontrol edin...2- yapıştırdığınız taş veya dal kök yapıştırıcıyla reaksiyona girmiş normalde olmayan bir kimyasal bileşik yaratmış olabilir.
Çözüm çıkartın dışarı, 50% su değişimi yapın gün aşırı, veya daha iyisi 3-4 gün aktif karbon kullanın filtrede.
[QUOTE=yunemris]
Bir sıkıntı yaşadınız mı? ben de kökleri birbirine yapıştırıcaktım ama bu konu başlığını görünce korktum açıkçası[/QUOTE]
Japon yapıştırıcı diye bilinen ürün akvaryumlarda sıkça kullanılır sorun yaratmaz. Burada 2 olasılık var bence: 1- sahte veya merdiven altı üretim ürünlere denk gelmiş olabilirsiniz (sorun yaşayanlara söylüyorum), bildik marketlerden bildik markaları tercih edin, tett kontrol edin...2- yapıştırdığınız taş veya dal kök yapıştırıcıyla reaksiyona girmiş normalde olmayan bir kimyasal bileşik yaratmış olabilir.
Çözüm çıkartın dışarı, 50% su değişimi yapın gün aşırı, veya daha iyisi 3-4 gün aktif karbon kullanın filtrede.
Beta Akvaryum Kurulumu
[QUOTE=KAAN BULUNUR. ]
Merhaba beni yanlış anladın abi. Ana akvaryumum var 70 litre. O kadar da acımasız değilim. Üstelik canlı doğuranlar hakkında tecrübeliyim. [/QUOTE]
Betta tecrübem yok pek, canlı doğuran da hepsi bir değil...lepisteslerin kuyrukları çok cazip gelebilir ama platiler veya molilere dalaşmaz bence...
[QUOTE=KAAN BULUNUR. ]
Merhaba beni yanlış anladın abi. Ana akvaryumum var 70 litre. O kadar da acımasız değilim. Üstelik canlı doğuranlar hakkında tecrübeliyim. [/QUOTE]
Betta tecrübem yok pek, canlı doğuran da hepsi bir değil...lepisteslerin kuyrukları çok cazip gelebilir ama platiler veya molilere dalaşmaz bence...
Beta Akvaryum Kurulumu
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]
Beladan vazgeçtim. Canlı Doğuran akvaryumuma balık veya canlı önerebilirmisiniz.
Barışçıl olan ve kolay üreyen bir tür olsun.
[/QUOT
12 lt akvaryumda canlı doğuran çok yanlış iş olur, sürdürülebilir olmaz ölür gider 6 ay içinde...
Tek beta ve salyangoz için OK ama 1-2 balıktan fazlası vebal almak olur, yaşamaz yani ufacık yerde o ksdar balık...[EDIT]ityo39,2024-07-17 00:40:54[/EDIT]
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]
Beladan vazgeçtim. Canlı Doğuran akvaryumuma balık veya canlı önerebilirmisiniz.
Barışçıl olan ve kolay üreyen bir tür olsun.
[/QUOT
12 lt akvaryumda canlı doğuran çok yanlış iş olur, sürdürülebilir olmaz ölür gider 6 ay içinde...
Tek beta ve salyangoz için OK ama 1-2 balıktan fazlası vebal almak olur, yaşamaz yani ufacık yerde o ksdar balık...[EDIT]ityo39,2024-07-17 00:40:54[/EDIT]
Beta Akvaryum Kurulumu
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]Merhaba herkese. Benim yaklaşık 12-15 litre bir akvaryumum var. Bu akvaryumda beta beslemek istiyorum. Eğer sorun olmazsa bir çok kişinin baktığı gibi karides veya salyangoz da bakmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim biraz bitki, Hindistan cevizinden yapılmış yuva ve zemine biraz kum düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Filtre zorunlu mu?
Akvaryuma sığan orta boy pipo filtrem var, fakat akvaryumun yaklaşık 3,4 litresi mi kaplıyor. Bu filtreyi kullansam olurmu?
Yoksa bitki ve güzel bir dekorasyon ile filtresiz de olurmu? [/QUOTE
Yüzey bitkilerinden kullanırsan suda amonyak, nitrit veya nitrat hiçbirşey birikmez dolayısıyla filtre gibi çalışır, zaten beta loş ortam sever, yüzey bitkisi o bakımdan da iyi olur. Haftada bir 30% gibi su değişimi yaparsan filtresiz idare edersin. Amaaa misal tatile çıktın, 15 gün kendi haline bıraktın, işler çok hızlı sarpa sarabilir. Genel olarak bitki dostun, ek hayvan ve çok ışık düşmanın...
Haa hepsinden öte doğrusu ne dersen: ideali 50 litrelik bir akvaryum, filtre ve termostatlı bir ısıtıcı (bunun kışı da var). Yine haftada bir su değişimi dinlenmiş suyla...
[QUOTE=AMATÖRAVARİST Ka]Merhaba herkese. Benim yaklaşık 12-15 litre bir akvaryumum var. Bu akvaryumda beta beslemek istiyorum. Eğer sorun olmazsa bir çok kişinin baktığı gibi karides veya salyangoz da bakmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim biraz bitki, Hindistan cevizinden yapılmış yuva ve zemine biraz kum düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Filtre zorunlu mu?
Akvaryuma sığan orta boy pipo filtrem var, fakat akvaryumun yaklaşık 3,4 litresi mi kaplıyor. Bu filtreyi kullansam olurmu?
Yoksa bitki ve güzel bir dekorasyon ile filtresiz de olurmu? [/QUOTE
Yüzey bitkilerinden kullanırsan suda amonyak, nitrit veya nitrat hiçbirşey birikmez dolayısıyla filtre gibi çalışır, zaten beta loş ortam sever, yüzey bitkisi o bakımdan da iyi olur. Haftada bir 30% gibi su değişimi yaparsan filtresiz idare edersin. Amaaa misal tatile çıktın, 15 gün kendi haline bıraktın, işler çok hızlı sarpa sarabilir. Genel olarak bitki dostun, ek hayvan ve çok ışık düşmanın...
Haa hepsinden öte doğrusu ne dersen: ideali 50 litrelik bir akvaryum, filtre ve termostatlı bir ısıtıcı (bunun kışı da var). Yine haftada bir su değişimi dinlenmiş suyla...
Aşırı Aydınlatma
[QUOTE=Emirhans28][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230034571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230034521.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230034571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230034571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230034571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230052401.jpg[/IMG][IMG]
Arkadaşlar yeni aydınlatma aldım ve ışık gözüme aşırı çok geldi yani evin içini bile baya aydınlatıyor sizce de fazla mı bi savsiyeniz var mı aydınlatmalar hakkında Yardımcı olursanız sevinirim [/QUOTE]
Aydınlatmayı azaltmak yerine günde 6-7 saatle sınırla ve bitki ekle bence...Azaltma imkanı yok diye varsayıyıorum. Yosun patlamasını ancak daha çok bitki ile engelleyebilirisin.
[QUOTE=Emirhans28][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230034571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230034521.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230034571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230034571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230034571.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240707/261020230052401.jpg[/IMG][IMG]
Arkadaşlar yeni aydınlatma aldım ve ışık gözüme aşırı çok geldi yani evin içini bile baya aydınlatıyor sizce de fazla mı bi savsiyeniz var mı aydınlatmalar hakkında Yardımcı olursanız sevinirim [/QUOTE]
Aydınlatmayı azaltmak yerine günde 6-7 saatle sınırla ve bitki ekle bence...Azaltma imkanı yok diye varsayıyıorum. Yosun patlamasını ancak daha çok bitki ile engelleyebilirisin.
Bitkili Akvaryum Kum Önerisi
[QUOTE=SelenWignmore]Şuan taban için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Ne önerirsiniz?[/QUOTE]
Vitasand professional serisi siyah kumu birden fazla kez kullandım, inert sorunsuz bitki kumu...89 numara 2 mm tane boyutu olan...
[QUOTE=SelenWignmore]Şuan taban için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Ne önerirsiniz?[/QUOTE]
Vitasand professional serisi siyah kumu birden fazla kez kullandım, inert sorunsuz bitki kumu...89 numara 2 mm tane boyutu olan...
SON MESAJLAR
- Akvaryum Hakkında Öneri Ve Yorum MCY4, 00:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ramirezi Cinsiyet Hakkında Bilgi Onrunl19, 00:18
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Anubias Bitkisinin Taşa Bağlanması Ve Kesimi Bariscs, 00:11
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistes Üretimi BeratCavus, 23:51
Canlı Doğuranlar - Hangi Filtre Cihazı? MCY4, 23:39
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Japon Akvaryumu adem5454, 22:59
Sazansıgiller - Yeni Kurulum | [40x40x40] – Neon Tetra-karides TayfunSylkn, 21:37
Akvaryum Tanıtımı - Transgenetik Tetra Hk. Klesvikss, 21:31
Yeni Üye Forumu - Transgenetik Tetraların Cinsiyet Ayrımı Bariscs, 21:15
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Minik Akvaryumum Zaid, 21:08
Akvaryum Tanıtımı - 70 Litre Akvaryum Tür Önerisi Akvaryum efendis, 21:04
Yeni Üye Forumu - Teleskop Akvaryumu! adem5454, 20:57
Sazansıgiller - Fanustaki Japon Balığı Hasta Akvaryum efendis, 20:57
Yeni Üye Forumu - 120-140lt Akvaryum Kurulumu İçin Tavsiye HarunYILDIRIM, 20:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 80 Litre Tankım – Yavrulamaya Uygun Mu? felegesitemli, 20:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 3,5 Aylık Lepistes Hamile Mi ? Mstfnr123., 19:18
Canlı Doğuranlar - Akvaryuma Ağaçlı Moss Konulursa Zararı Olur Mu? Bariscs, 18:36
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yıllar Sonra Hobiye Dönüş enginhayta, 18:36
Akvaryum Tanıtımı - Kendi Yaptığım Akvaryum Sehpası adem5454, 18:35
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Tuzlu Su Kurulumu Tortuga7, 18:20
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - Koi Ağız İçi Kabarcık Yara Ve Çene Altı Yara Olcayöz, 17:19
Hastalıklar ve İlaçlar - Netlea Nl 560s Uygulama Ayarları alocello, 16:32
Aydınlatma - Akvaryum Yansıma Sorunu K0L0Ni, 15:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - G.amerika / Tanganyika Set :) AtlasPoyraz, 14:34
Akvaryum Tanıtımı - Betta Akvaryumunda Tozumsu Yapı Edrow, 14:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Dış Filtrenin Malzemelerini Nasıl Dizecem Hasanbey0101, 13:55
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Shallow Blackwater Bimaculata AtlasPoyraz, 13:44
Akvaryum Tanıtımı - 3in1 Güney Amerika Tankları Ve Vertikal Bahçe bendeniztayfun, 13:37
Akvaryum Tanıtımı - Double Red Agassizi's Dwarf bendeniztayfun, 13:24
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Co2 Dalma Sayısı Azalıyor L33T, 11:20
Yeni Üye Forumu - Japon Balıkları İçin Bitkili Akvaryumlar Orhan76, 11:00
Makaleler ve Tercümeler - Yan Sump Mu Dış Filtre Mi? K0L0Ni, 08:11
Filtreleme Seçenekleri - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 01:27
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığımın Akvaryumu Yaseihana, 00:08
Yeni Üye Forumu - Discus Üretim Deneyimi ( Blog Tadinda) mertt1925, 23:59
Discus - 3,5 Aylık Yavrularım Ne Zaman Çiftleşip Yavru Veti Mstfnr123., 23:09
Canlı Doğuranlar - Betta-hint Badem Yaprağı Akvaryum efendis, 23:00
Yeni Üye Forumu - Su Bulanıklığı Fatih_hakankaan, 22:48
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin LeventYorganci, 18:55
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Fatherfish Akvaryum FerhatDumann, 18:39
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Sıvı Gübre Kullanımı CoryCory, 17:05
Bitki Akvaryumları Genel - Lampeye Balığı Hakkında Bilgi. ternapi, 16:58
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Pleksiglasstan Kayıt-kuşak Yapılır Mı Berkant, 16:31
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Yumurtlama Dönemi caansubrr, 16:28
Yeni Üye Forumu - Acemi Akvaryumumu Paylaşmak İstedim. saturday, 16:14
Akvaryum Tanıtımı - Flowerhorn Kafa Pulları Soyulması Akrattin, 16:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Katil Salyangoz Alacağım mustafakrml, 14:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hobiye Yeni Başladım kerimkoz, 14:17
Yeni Üye Forumu - Leopar Vatozum Hastamı? CikletSevdalısı, 14:10
Yeni Üye Forumu - Kuhli Ve Betta ??_07532, 13:32
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 00:10
- Akvaryum 30*30 metsi 00:10
- Ultra Clear Cam Akvaryum Furkann 00:07
- Satılık 1 Erkek 3 Dişi Endler _bburak 23:48
- Sarı Ateş Karides _rammstein_ 23:41
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 23:17
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 23:17
- Tetra Discus Yem thercan 23:15
- Afra Jalo Reef thercan 23:15
- Taşınma Nedeniyle Toplu Satış ***çok Uygun*** Kfat 22:56
- Elimdeki Özel Türler Satıştadır. Takasa Açıktır Alpbaba 22:43
- Java Moss Ve Beyaz Kurt Kültürü omersayar 22:28
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides omersayar 22:28
- 2.67 Tüp Furcifer 22:03
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 22:03
- Creaqua Nano Elit Furcifer 22:03
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 21:49
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 21:49
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 21:49
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 21:40
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:40
- Afrika Cichlidleri devito 21:33
- Kolombiya İthalatı Aqualandakvaryum 21:13
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 20:59
- Yati Kökü Ve Driftwood Kökleri ozan_1903 20:59
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 20:47
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 20:47
- Apistogramma Ortegai F1 & Taeniacara Candidi HarunYILDIRIM 20:39
- Özel Moss Türleri. smithiseek 19:32
- Azolla, Moss, Karides, Lepistes, Katil Salyangoz Aquarist101 18:28
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 18:28
- Bohem Akvaryum, Mobilyalı, Kapaklı,100x40x50 200lt Pena 17:58
- Sarı Prenses Yavruları Müptela 17:30
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 17:21
- Kaliteli Malzemeler Ve Yati Kökleri MurathanM 16:48
- Geophagus Arıyorum MurathanM 16:48
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 16:23
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 16:10
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 16:03
- Karides Türleri karidesrehberi 15:43
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 15:43
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 15:43
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 15:43
- Özel Tür Lepistesler Kaçıran Üzülür Devamı Yok FULL RED MEHMET 15:02
- Akvaryum Dophin Dış Filtre-sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 15:02
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:06
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:06
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:06
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:06
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:06
KULLANICILAR
- 118 Online Kullanıcı, 67 Üye
Online Kullanıcılar
SedatC,
gencaslann,
Justbe,
featmuco,
harpet,
Akvaryum57,
MiSoSiKiaN,
bearse22,
Balikcidede,
Goldfish2000,
OKIRATLI,
wallece,
Raytingen,
Alpbaba,
reprise,
LosTurcos,
Ercanertan,
adem5454,
rupee,
hasancn,
Atooken,
osmandbnl,
sina cen,
Jeveux,
Zibidy22,
Tortuga7,
Hidro Dinamik,
ibrahimsarıhan,
Splendor,
BaldGuy,
Edrow,
Onrunl19,
TuRKeR,
kambortam,
FFuat,
Brdk64,
ternapi,
dragon1,
Heisenberg,
omerhan,
Kaanaras.,
abunil,
JujuSeri,
Klesvikss,
koraykbl,
LedZeppelin,
bendeniztayfun,
laneth,
Bırak beni,
mrbaracuda28,
Ehtiyar,
chucuk,
Kartal22-22-22,
H Yeşil,
mesutt,
Montesque,
Umutoty,
xellence07,
Batuhank06,
Bariscs,
omersayar,
H.Ocal,
BilalM.,
Doktorakvaryum,
Busra1753,
TayfunSylkn,
karavezir,
mcakir17,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.