ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
akaslu
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Eylül 2016 10:05
Toplam Mesaj:
519 [0.10 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ahmet KAŞLÜ
Doğum Tarihi:
23 Ağustos 1984
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Pruduct Manager at IBM
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

SON 10 MESAJI
60x35x40 84 litre
[QUOTE=ka2n]Ledin rengi çok hoş duruyor, hayırlı olsun.
Evet aslında yukarı asmak istediğim için arka tarafa astığım dirseklere güvenemedim :) Sallanıyor...
Bakalım daha testlerimi bekliyorum akvaryumcu kar nedeniyle getiremedi :/ Ben mavi ışıkları daha çok seviyorum :) normalde de max mavi kullanmaya çalışacağım (tanka zarar vermediği sürece )

akaslu 2015-01-06 19:56:21
[QUOTE=ka2n]Ledin rengi çok hoş duruyor, hayırlı olsun.
Suyun üst hizasıyla ledlerin arasında min. 20 cm mesafe bırakmaya özen gösterin ama :)
İlk etapta beyazları kısabildiğiniz kadar kısın, beyazın yosun yapmak dışında pek bi cacığı yok. Maviler çok açık olunca göze pek hoş gelmese de tank oturana kadar biraz sabretmek gerek :)
[/QUOTE]İlk etapta beyazları kısabildiğiniz kadar kısın, beyazın yosun yapmak dışında pek bi cacığı yok. Maviler çok açık olunca göze pek hoş gelmese de tank oturana kadar biraz sabretmek gerek :)
Evet aslında yukarı asmak istediğim için arka tarafa astığım dirseklere güvenemedim :) Sallanıyor...
Bakalım daha testlerimi bekliyorum akvaryumcu kar nedeniyle getiremedi :/ Ben mavi ışıkları daha çok seviyorum :) normalde de max mavi kullanmaya çalışacağım (tanka zarar vermediği sürece )

60x35x40 84 litre
Merhaba. Sonunda led lambalar geldi :) montajini yapamasamda denemesini yaptim gayet hos goruntusu var.
sumpi sessizlestirdim. 1x25 lik borunun icine tetra tec dis filtremin hortumunu yerlestirdim su sesi kesildi. Ek olarak borularin disina izolasyon kapladim:) . Akvaryumdan sumpa su akis borusu yine hafif sag asagi bakacak sekilde ayarladim su cekis sesi yapmiyor . Sifonlama cok az yapsa da testler sonucunda herhangi bir tasma veya ters bir durum olusmadi :) neredeyse sifir sesle calisan sumpim oldu :))
Led montaji planladigim gibi olmadigi icin mobilyadan keserek ledi asmak icin birseyler yapacagim. Birazdan tesimleri eklerim.
ledakaslu 2015-01-06 19:09:56
Merhaba. Sonunda led lambalar geldi :) montajini yapamasamda denemesini yaptim gayet hos goruntusu var.
sumpi sessizlestirdim. 1x25 lik borunun icine tetra tec dis filtremin hortumunu yerlestirdim su sesi kesildi. Ek olarak borularin disina izolasyon kapladim:) . Akvaryumdan sumpa su akis borusu yine hafif sag asagi bakacak sekilde ayarladim su cekis sesi yapmiyor . Sifonlama cok az yapsa da testler sonucunda herhangi bir tasma veya ters bir durum olusmadi :) neredeyse sifir sesle calisan sumpim oldu :))
Led montaji planladigim gibi olmadigi icin mobilyadan keserek ledi asmak icin birseyler yapacagim. Birazdan tesimleri eklerim.
led
Sonunda Deniz
Selam :)
Kaan beyin yardimi sayesinde bende deniz akvaryumuna geciyorum beraber guzel bir kurulum gerceklestirmeye basladik :) konularina anca bugun bakma firsatim oldu :) bu konuyu canlandirmak istedim :) Varsa guzel resimlerinizi bekliyoruz....
Selam :)
Kaan beyin yardimi sayesinde bende deniz akvaryumuna geciyorum beraber guzel bir kurulum gerceklestirmeye basladik :) konularina anca bugun bakma firsatim oldu :) bu konuyu canlandirmak istedim :) Varsa guzel resimlerinizi bekliyoruz....
60x35x40 84 litre
[QUOTE=ka2n] Hortumu cikartin. Oraya bir dirsek takin. agzi yukari baksin, izgara gibi gozukecek sekilde hafif kesikler acin. daha sonra sistemi calistirin, motorun debisine gore yavas yavas inis vanasini kisin, ama her an yaninda olun ve seviyeye bakin tasma olmasin. hava kesilip, tasma olmadigi zaman birakin:)
[/QUOTE]
Tesekkur ederim aslinda aklimfa t boru alip takmak vardi overflow sistemindeki gibi. Tnin bir ucu akvaryum icindeyken diger ucu yukari bakacak sekilde. Ses yapmasin diye de uste bakan kismi delikli kapakla kapatmak.
Yardimlariniz icin inanin cok tesekkur ederim. Kismetse bu hafta tum malzemeleri tamamlamayi umuyorum.eger lamba gelirse hafta sonunda kurulumu yapmayi planliyorum.
[QUOTE=ka2n] Hortumu cikartin. Oraya bir dirsek takin. agzi yukari baksin, izgara gibi gozukecek sekilde hafif kesikler acin. daha sonra sistemi calistirin, motorun debisine gore yavas yavas inis vanasini kisin, ama her an yaninda olun ve seviyeye bakin tasma olmasin. hava kesilip, tasma olmadigi zaman birakin:)
[/QUOTE]
Tesekkur ederim aslinda aklimfa t boru alip takmak vardi overflow sistemindeki gibi. Tnin bir ucu akvaryum icindeyken diger ucu yukari bakacak sekilde. Ses yapmasin diye de uste bakan kismi delikli kapakla kapatmak.
Yardimlariniz icin inanin cok tesekkur ederim. Kismetse bu hafta tum malzemeleri tamamlamayi umuyorum.eger lamba gelirse hafta sonunda kurulumu yapmayi planliyorum.
60x35x40 84 litre
[QUOTE=ka2n] Emiş kısmında hortum var yanlış grömüyorsam, hortumun ucu da iyice aşağı bakıyor, elektrik kesintisinde çokça sifonlama yapar bu durumda. Onun dışında gayet derli toplu olmuş, elinize sağlık.[/QUOTE]
sifonlama ne demek :) bilmiyorum ama evet elektrik kesinitisi testinde geri su cekmiyor ama tasma durumu yok . hortumu cikarttigim zaman ise su giris yerinden hava aldigi icin cok ses yapiyor. elektrik kesinitisi burada olmadigi icin cok fazla sorun etmedim ama haklisiniz. peki bu sorunu nasil cozebilirim tavsiyeniz var mi ?
[QUOTE=ka2n] Emiş kısmında hortum var yanlış grömüyorsam, hortumun ucu da iyice aşağı bakıyor, elektrik kesintisinde çokça sifonlama yapar bu durumda. Onun dışında gayet derli toplu olmuş, elinize sağlık.[/QUOTE]
sifonlama ne demek :) bilmiyorum ama evet elektrik kesinitisi testinde geri su cekmiyor ama tasma durumu yok . hortumu cikarttigim zaman ise su giris yerinden hava aldigi icin cok ses yapiyor. elektrik kesinitisi burada olmadigi icin cok fazla sorun etmedim ama haklisiniz. peki bu sorunu nasil cozebilirim tavsiyeniz var mi ?
60x35x40 84 litre
Sonunda akvarymu test etmeye basladim. video kalitesi icin ozur dilerim.
Video : test
Duvar kağıdı aklıma gelmedi :))
akaslu 2015-01-04 13:31:58
Sonunda akvarymu test etmeye basladim. video kalitesi icin ozur dilerim.
Video : test
Duvar kağıdı aklıma gelmedi :))
60x60x43 yeni kurulum ve sorunlar
Merhabalar ,
Tankınız gerçekten çok güzel olmuş umarım sağlıklı bir şekilde beslersiniz.
Benim bir kaç sorum olacak.
1. Suyum netliğini kaybediyor demiştiniz , Nasıl çözdünüz bu sorunu ?
2. Mercanları eklemeden önce herhangi bir şey suya eklediniz mi ?
3. Akvaryumunuzun son durumu nedir ?
bende kurulum işlemine başladım. Şu anda malzemelerin gelmesini bekliyorum. Sump sistemini çalıştırmaya başladım 1 gündür boş bir şekilde çalışıyor :) sizin gibi akvaryum severleri gördükçe daha da çok hevesleniyorum :)
Merhabalar ,
Tankınız gerçekten çok güzel olmuş umarım sağlıklı bir şekilde beslersiniz.
Benim bir kaç sorum olacak.
1. Suyum netliğini kaybediyor demiştiniz , Nasıl çözdünüz bu sorunu ?
2. Mercanları eklemeden önce herhangi bir şey suya eklediniz mi ?
3. Akvaryumunuzun son durumu nedir ?
bende kurulum işlemine başladım. Şu anda malzemelerin gelmesini bekliyorum. Sump sistemini çalıştırmaya başladım 1 gündür boş bir şekilde çalışıyor :) sizin gibi akvaryum severleri gördükçe daha da çok hevesleniyorum :)
60x35x40 84 litre
[QUOTE=ka2n]Ahmet Bey, son paylaştığınız resimdeki, sağdan ikinci. Yani refigiumdan ps bölmesine su geçtikten sonra ilk bölme(yere basan) onu iptal ederseniz sorun yine çözülür.Eğer refigium kullanmayacağım derseniz de ref. bölmesini su tamamlama olarak kullanırsınız :)[/QUOTE]
Evet ayni bolmeden bahsediyoruz. :) yilbasindan sonra tamamlarim artik aydinlatmada gelir 3 haftaya kurmus olurum tanki :)
[QUOTE=ka2n]Ahmet Bey, son paylaştığınız resimdeki, sağdan ikinci. Yani refigiumdan ps bölmesine su geçtikten sonra ilk bölme(yere basan) onu iptal ederseniz sorun yine çözülür.Eğer refigium kullanmayacağım derseniz de ref. bölmesini su tamamlama olarak kullanırsınız :)[/QUOTE]
Evet ayni bolmeden bahsediyoruz. :) yilbasindan sonra tamamlarim artik aydinlatmada gelir 3 haftaya kurmus olurum tanki :)
60x35x40 84 litre
[QUOTE=ka2n]Şimdi anladım :) Sistem güzel. Ama ps bölmesinin tabanında tortu birikebilir bu şekilde. Refigiumdan çıkan su, ps bölmesine indikten sonra aşağıdan geçseydi ilk seferde(sizde üstten geçiyor) Sistem daha güzel çalışırdı. Bu şekilde, refigiumdan gelen su üstten üstten yan bölmeye geçecek sağlıklı bir akış olmayacak umarım anlatabildim.[/QUOTE]
Tesekkurler Kaan Bey , Demek istediginizi anladim cozum olarak aklima 2 sey geliyor.
1. Duzenli bir sekilde dip cekimi yapmak ( skimmer bolgesinde ) ama bunun bazi riskleri olabilir
1.1 sistemi durdurmak gerekebilir.
2. ustten geciren paneli iptal edebilirim . cok fazla bir sasirtma olmaz ama en azindan alttan gider.
kafa motorum geldi bu arada . hemen test ettim. maalesef 100 % gucle kullanamiyorum 1x25 lik boru kullandim fakat yinede hafif fazla pompaliyor
akaslu 2014-12-31 12:07:46
[QUOTE=ka2n]Şimdi anladım :) Sistem güzel. Ama ps bölmesinin tabanında tortu birikebilir bu şekilde. Refigiumdan çıkan su, ps bölmesine indikten sonra aşağıdan geçseydi ilk seferde(sizde üstten geçiyor) Sistem daha güzel çalışırdı. Bu şekilde, refigiumdan gelen su üstten üstten yan bölmeye geçecek sağlıklı bir akış olmayacak umarım anlatabildim.[/QUOTE]
Tesekkurler Kaan Bey , Demek istediginizi anladim cozum olarak aklima 2 sey geliyor.
1. Duzenli bir sekilde dip cekimi yapmak ( skimmer bolgesinde ) ama bunun bazi riskleri olabilir
1.1 sistemi durdurmak gerekebilir.
2. ustten geciren paneli iptal edebilirim . cok fazla bir sasirtma olmaz ama en azindan alttan gider.
kafa motorum geldi bu arada . hemen test ettim. maalesef 100 % gucle kullanamiyorum 1x25 lik boru kullandim fakat yinede hafif fazla pompaliyor
60x35x40 84 litre
[QUOTE=ka2n]Sumpta tek bir oynamayla tüm problemi halledelim. Bu haliyle güzel çalışmaz. En sağdaki yere basan bölmeyi iptal edin. Suyu ordan verin. Oraya ps koyun(su seviyesi orda sabit kalacak), en sagdaki bölmeyi de tatlı su ekleme bölmesi olarak kullanın.
Resim kalitesi ve dağınıklık için kusura bakmayın. Bu benim tankım :) Sump şuan iptal durumda olduğu için malzemeler yukarıda malesef.
Sumpınızı sanırım pleksiglass mı ne adı, eski resim çantalarının yapıldığı malzemeile ayırmışlar. Sökme ile uğraşmayın. Taban silikonuna zarar verebilirsiniz. En sağdaki bölmeyi camdan 0.5cm uzaktan kesin bence :)[/QUOTE]

sump aslinda su sekilde calisacak.
soldaki bolmeye su inecek. orta bolgede sump ve isitici , en sagdaki bolme eheim 2000 su pompolayacak. bu sekilde de mi is yapmaz ? akvaryumu diger taraftan resimlemisim onun icin kafaniz karimis olabilir.
aslinda sumpi ben hazirladim. icerisindeki malzeme PVC glass olarak geciyor.resim cantalari cok yumusak plastik bunu testere yardimi ile kesiyorsunuz.
akaslu 2014-12-31 10:10:32
[QUOTE=ka2n]Sumpta tek bir oynamayla tüm problemi halledelim. Bu haliyle güzel çalışmaz. En sağdaki yere basan bölmeyi iptal edin. Suyu ordan verin. Oraya ps koyun(su seviyesi orda sabit kalacak), en sagdaki bölmeyi de tatlı su ekleme bölmesi olarak kullanın.
Benim led armatürüm 45w toplamda. Simülasyonlu kullanıyorum. Maksimuma çıktığında bile 30w ı geçmiyor. Akvaryumumda sadece soft olmasına rağmen hepsi mutlu. 165wı dimsiz kullanmanız imkansız. 300lt tanka yeter :)
Sumpınızı sanırım pleksiglass mı ne adı, eski resim çantalarının yapıldığı malzemeile ayırmışlar. Sökme ile uğraşmayın. Taban silikonuna zarar verebilirsiniz. En sağdaki bölmeyi camdan 0.5cm uzaktan kesin bence :)[/QUOTE]

sump aslinda su sekilde calisacak.
soldaki bolmeye su inecek. orta bolgede sump ve isitici , en sagdaki bolme eheim 2000 su pompolayacak. bu sekilde de mi is yapmaz ? akvaryumu diger taraftan resimlemisim onun icin kafaniz karimis olabilir.
aslinda sumpi ben hazirladim. icerisindeki malzeme PVC glass olarak geciyor.resim cantalari cok yumusak plastik bunu testere yardimi ile kesiyorsunuz.
SON MESAJLAR
- Ölen Balık Ve Renk Kaybı Brnhobi, 04:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Prenses Cinsiyet Yardımı? Amatör balıkçı, 02:32
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus harpet, 02:06
Akvaryum Tanıtımı - Fluval 407 Yorumlarınız Srknatmn, 02:03
Filtreleme Seçenekleri - Uyumlu Türler Amatör balıkçı, 01:53
Yeni Üye Forumu - Zemine Moss Ekimi Cyber_Scout, 01:38
Bitki Türleri ve Bakımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 01:36
Canlı Doğuranlar - Tetra Aps 100 Tetra Aps 150 Hoppala, 01:22
Yeni Üye Forumu - Su Düzenleyici Kullanımı? Cyber_Scout, 01:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Modül Led İle Bitki Yetiştime Kaangzkr, 01:11
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Cyber_Scout, 01:01
Labirentliler - Albino Full White Platinum Guppy Kuyruk Erimesi Cyber_Scout, 00:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Askı Dış Filtre Cyber_Scout, 00:40
Filtreleme Seçenekleri - Betta Macrostoma Cyber_Scout, 00:23
Labirentliler Tanıtımı - Lepistes Amatör balıkçı, 23:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Yetersiz Fatih_hakankaan, 23:24
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Karides Kurulumu Hakkında mustafayurdakul, 23:15
Omurgasızlar - 60x40x40 Bitkili Akvaryum modukon, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 22:37
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Başlangıcı EmiirKaan, 22:16
Yeni Üye Forumu - 60*40*40 Kaç Adet Zebra Danio harpet, 20:23
Sazansıgiller - 60x36x36 High Tech - Sarp Vadi TayfunSylkn, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Zaid, 17:52
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Mobidic Akvaryum Mehmet Asaf, 16:38
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - 30 Litre Betta Akvaryumum Hsyncandd, 15:19
Akvaryum Tanıtımı - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 13:38
Akvaryum Tanıtımı - Killifish Serüvenim teksas_tombiks, 13:14
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum İçin Sıvı Gübre Önerisi Anselmo458, 13:05
Bitki Akvaryumları Genel - 75lt Tank İçin Isıtıcı Önerisi Zaid, 12:40
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - G. Amerika Biyotop Kurulumu - Guapore Nehri sametyildiz, 10:21
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Oguzca, 10:11
Yeni Üye Forumu - Yine Yeniden Flower Horn Street Parrot, 08:55
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Co2 Sistem Kurulumu secreteriat, 00:53
Yeni Üye Forumu - Jbl Sansibar White Mı Snow Mu? enginkara, 00:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Betamın Alt Gövde Kısmı Yan Duruyor Hsyncandd, 23:56
Hastalıklar ve İlaçlar - Japonlarımdan Birinde Darbe Gibi Kırmızı İzler Var N.E.M.O, 23:46
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum CoryCory, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - Bluedragonribbon Ne Zmn Doğurur Ve Ribbon Hakkında Adamın dibi, 23:27
Canlı Doğuranlar - Sıfırdan Kurulum HKuzgun35, 23:23
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Akvaryum Bitki Önerisi peaXeee, 23:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Endler Ve Kiraz Karides Akvaryumu Endlerci, 23:12
Yeni Üye Forumu - Bitkili Canlı Doğuran Ve Yavru Akvaryumum Endlerci, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Yerli Toprak (hezer Soil Turk) İle Tank Kurulumu Tuffi, 22:34
Akvaryum Tanıtımı - 40-50l Civarında Akvaryum Balık Önerisi FerhatDumann, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lowtech Walstad Akvaryum FerhatDumann, 21:21
Akvaryum Tanıtımı - Eheim Compact On 1000 Mehmetbrk, 21:20
Şikayet Var! - Beta Balığı Akvaryuma Geçiş JujuSeri, 19:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Aldım Ama Hiç Bişey Bilmiyorum KaanE, 18:52
Yeni Üye Forumu - 3d Baskı Şelale Aparatı KaanE, 18:50
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bitkili Akvaryumda Bulanıklık(sümüksü Beyazlık) KaanE, 18:41
Bitki Akvaryumları Genel
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 04:55
- Melek Yavruları Canerkartal 01:30
- Sunsun Hbl 601 Askı Filtre 500 L\h 5w Kturan06 01:23
- Periuvan Altum Melek Kaliteli Renk Kturan06 01:23
- Bitkili Akvaryum Tam Takım Satılık Gemlik 00:51
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:39
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:39
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:39
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:39
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:39
- L144,lda16, Süperred Çift Ve Yavrular rebelde 23:24
- Tropica Aktif Soil Powder 9 Lt DEPP 23:12
- Aquel Fzn Pro 400 FurkanTezcan 22:52
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 22:45
- Canlı Yemler. Lotus88 22:45
- Kenyi - Sarı - Beyaz - Yunus - Auratus - Venüstüs Malawi market 22:12
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 22:00
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:00
- 2.67 Tüp Furcifer 21:51
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:51
- Creaqua Nano Elit Furcifer 21:51
- 24 Adet Erkek Kitumba DenizUlucutsoy 20:28
- Lepistes 5 Adet 3 Erkek 2 Dişi kasim12 19:45
- 7 Adet Hayalet Melek Balığı hakanycl 19:30
- Satılık-takas Malzeme demasonici 18:55
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 18:49
- Apistogramma Şahinöztürk 18:21
- Jbl Manado Ve Aquabasis Kum Cihanturk 17:46
- Afrika Cichlidleri devito 17:42
- Amazon Hançerleri kerem1135 17:37
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 17:06
- Sunsun Hw-603b Mehari 17:06
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 16:27
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 16:27
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 16:27
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 16:14
- Corydoras Sterbai nikon_ 16:14
- Beyaz Ve Mikro Kurt Kültürleri nikon_ 16:14
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 15:30
- 30x30x30 Full Clear Akvaryum Wolkan 15:14
- 50x30x30 Sumplı Akvaryumlar Wolkan 15:14
- Blodyy Mary Wolkan 15:14
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 14:57
- Eheim 2213 Dış Filtre the__legend 14:42
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 14:04
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 14:04
- Java Fer Türleri Balikcidede 14:04
- Özel Yapım 170*70 H:60 Beyaz Mobilyalı Akvaryum Serengeti 14:04
- Karides Türleri karidesrehberi 13:43
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 13:43
KULLANICILAR
- 20 Online Kullanıcı, 11 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.