ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
orlando2009
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Haziran 2010 14:03
Son Ziyaret:
27 Haziran 2011 19:31
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mert bozkurt
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1979
Yaş:
45
İl:
Izmir
Meslek:
mühendis
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mert bozkurt

SON 10 MESAJI

çiklit yumurtaları beyazlaşması
  
   Merhaba arkadaşlar, çiklit yumurtaları beyazlaşıyorsa  bu kesin olarak mantarlaşmaya başladığı anlamına mı gelir? 
sarı prenses yumurtaları tükürdü
Ben fanusun içine koydum süzgeçede yumurtaları, süzgeçin altından hava taşı vermem sağlıklı olmazmı sizce,yumurtalar sürekli dönüyor sonuçta. cevabın ve verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim ramstein..
sarı prenses yumurtaları tükürdü
  Merhaba arkadaşlar bugün akvaryumdaki balıkları beslerken,ağzında yumurta olan dişi sarı prensesim yumurtalarını tükürdü.bende 12 tane yumurta kurtarabildim,hemen bi fanusun içine hava taşı bağladım ve bulduğum bi süzgecede yumurtaları koydum,süzgecin altından alttan hava taşı aracılığyla yumurtaların mantarlanmaması için hava veriyorum.sanırım 4.gün olduğu için yavruları yaşatmak biraz olacak.bazılarının gözleri gözüküyor yumurtadan.ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?şimdiden teşekkürler..
sarı prenses ağzı yumurta dolu
 Bunu tam olarak bilemiyorum çünkü bende akvaryumcudan büyük damızlık olarak almıştım,2 aydır bende ilk kez olduğu zaman kusturulması tavsiye edilmiyor biliyorum. Siz ne önerirsiniz? bahtiyar2010-07-07 02:28:02
sarı prenses ağzı yumurta dolu
 Merhaba arkadaşlar,dişi sarıprensesim bugün ağzına yumurta aldı.bana ne tavsiye edersiniz.12 gün bekleyip kusturmamı mı yoksa hemen yedek bi yavru tankı alıp balığı oraya koyup,kendi yavru vermesini beklemem mi? 
sarı prenses yumurta almak için ne yapmalı?
Arkadaşlar sarı prensesin ağzı yumurta dolu şu anda,ne önerirsiniz 12.gün kusturmak mı mantıklı yada ayrı bi küçük tank satın alıp.yavruları kendi bırakmasını beklemek mi?
sarı prenses yumurta almak için ne yapmalı?
 Evet bi Ph ölçümü yapmak lazım,haklı olabilirsin..
sarı prenses yumurta almak için ne yapmalı?
 Hayır kısır olmadıklarını biliyorum,benim en yakın arkadaşım akvaryumcu kendisinin damızlık balıklarını aldım.defalarca yavru aldık o balıklardan.Şu anda baktığımda bile tankımda 2 erkek birden dişileri durmadan kovalıyor kur yapıyor.Kısır olmadıklarını biliyorum ama dişiler hazır olmayabilir,zaten bundan başkada sebeb gelmiyor insanın aklına..
sarı prenses yumurta almak için ne yapmalı?
Balıklar 6 aydır bende ve hepsi yetişkin,yani bana geldiğinde zaten hepsi damızlıktı  2 erkek 4 dişi var şu anda. boylarıda 8 ila 12cm arası değişiyor. Bu arada Köksal bey,tarçını bende deneyenlerdenim erkekler tarçını denedikten sonra daha sık kur yapmaya başladılar fakat dişiler pek yanaşmıyorlar.Yavru vermeleri için bütün olanakları sağladım fakat sonuç hala yok...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.