ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
1dost
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Mart 2010 18:06
Son Ziyaret:
03 Nisan 2011 19:02
Toplam Mesaj:
19 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
barbaros aydın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

barbaros aydın

SON 10 MESAJI

astro 2202 Motor çalışmıyor
Arkadaşlar merhaba.1 ay önce aldığım astro 2202'in motoru durdu.  Okadar uğraştım öğrenci başıma para biriktirmiştim zarla zorla gittigidiyordan 60 tl ye almıştım. Ve şimdi motora elektrik gitmiyor. Fişe takıyorum pervane dönmüyor.garantisi yok.  Lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
Melek sorunu
Arkadaşlar merhaba 70 litrede 5 tane küçük melek besliyorum daha yavru.Herşey iyi güzel giderken dikkatimden kaçmayan bir durumu belirtmek isterim.Bir melek diğerlerini sürekli kovalıyor çok agresif davranıyor.Haliyle izlerken rahatsız oldum. Bu durumun sebebi nedir?Sikkin
Katil Japonlar !
Ben bakmıyorum :) ben melek bakıyorum. onun akvaryumu 50 litre ancak suyu fazla doldurmaz.pengasusuda başkası vermişti ona. balıktan anlamaz akvaryumcuya vereyim dediğimde yok olmaz der :) ilgilendiğin için teşekkür ederim kardeşim.
Katil Japonlar !
Fotoğraf:-

Canlıdaki Belirtiler:kör

Akvaryum Kapasitesi (litre):30

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:japon balıkları pengasus

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):oda ısısı ---

Filitrasyon:-

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:-

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Merhaba. Çöpçü balığımı akvaryumu bozduğum için dayıma yollamıştım bir zamanlar.Japonlarla dolu bir akvaryuma koymuş. Aradan bir yıla yakın zaman geçti ve dayımdan çöp balığımı geri istedim. Aldığımda gözleri yoktu Hasta zannedersem japonlar yedi.. Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim affınıza sığınıyorum.Kendi akvaryumumua koydum.Deli dana gibi yüzüyor.Komandolarım yerde yemek ararken bu çıldırmş gibi yüzüyor ve yere indiğinde hiç birşey yapmıyor öylece duruyor.Hayatı böyle. Ne yapmalıyım? Bunun bir çözümü yokmudur?

Özkoçak2011-03-07 09:32:18
Melek sorunum
Merhaba.1 gün önce melek aldım 4 adet.dipte ve köşelerde duruyorlar.grup halindeler biri diğer köşeye gidince diğerleride peşinden gidiyor. hep arka köşelerdeler.gece ışıkları kapatınca biraz rahatlıyorlar rahat geziyoyorlar.sizce bu durum geçicimidir? bunun haricinde canlı yem attım. yediler. ancak sabah kalktığımda pul yem verdim.hiç biri hareketlenmedi bile..yeme atılmaları gerekmiyor mu? nekadar daha köşelerde bekleyecekler?Sikkin
100 lt tavsiyeler
Merhaba.hayırlı olsun öncelikle.100 litrede sarı prenses yahut melek öneririm.güzel bi akvaryum karşılığında yavru alabilirsin. motor olarak astro 2202 kullanıyorum. 1 hafta oldu geleli suyun rengini dahi değiştirdi. çok memnunum 5 watt.faturan az gelir. yanlız çalıştırmak zor gelebilir su çekip duracaksın havasını alacaksın.life tech gibi pompası yok :) bunun dışında çok iyi bir motor. bitki olarak bodur kalın yapraklı bitki var ismini unuttum. müthiş sağlam kökleri var.diğerlerine göre biraz daha pahalıdır.tabi sarı prenses koyacaksan bitki kullanmasanda olur taş ağırlıklı olabilir.melek alırsan bitki çok güzel olaraktır. yerlere ot dikebilir, eledoa gül saz gibi bitkilerle destekleyebilrsin.
DEMOSONİ YUNUS SARI PRENSES VE FRONTOZA İLE DURUR MU?

Zor.prolem çıkabilir ama akvaryum litresininde bu durumu etkileyeceğini düşünüyorum.

Yeni Akvaryum İçin Tür Tavsiyeleri...!
Kesinlikle 300 den aşağı olmamalı.yunus olmasa hadi neyse derimde,işin içine yunus girince 300 litre şart :) dış filtre kullanmalısın. bitki koyabilirsin ancak bodur ve kalın yapraklı olmalı oda güzel görünsün diye.arkadaşlarında dediği gibi bol bol saklanma yerleri yapmalısın.bolca kaya olmalı.
önemli bir not daha.balıklarını büyük alacaksan çöpçü alma.vatoz istiyorsan büyük almalısın mutlaka.
astro 2202 v lifetech 828/838
Gitti gidiyordan aldım yücel bey. 60 tl astro 2202. sorunsuz çalışıyor. 2 günde eline geliyor ürün. yanlız okyanus akvaryum adlı kişinin ürününü almalısın.hiç bir sorun yok gayet iyi temizliyor memnunum.
astro 2202 v lifetech 828/838
Sevgili abim haklısınız sanırım ben şimdilik iç filtreyle idare ederim o halde ..
bu konudaki öneriniz nedir? dediğim gibi bitkili bir lepistes akvaryumu.suyu çalkalandırmayacak bir motor.. 50 lira verebilirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.