ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
theanswer376
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Şubat 2010 21:52
Son Ziyaret:
21 Nisan 2021 19:05
Toplam Mesaj:
145 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ümit ATAÇ
Doğum Tarihi:
26 Mayıs 1982
Yaş:
41
İl:
Ankara
Meslek:
Memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/88409.jpg[/img]130x55hx60 F0 Tropheus Moori İlangi Yellow Ümit ATAÇ

SON 10 MESAJI

W.C. İlangi Yellow Tankım (Adana) Yeni Foto Sy : 2
İsmail kardeşim balıkların rengi bu kısa sürede hakkaten oturmuş ve çok süper olmuş, bir gün geleyim de güzel fotoğraf çekelim
Red dragon flower horn - Shortbody bonsai flower horn Tankım
Yusuf 2 ay önceki o küçük balıklar mı bunlar, yuh artık sana bunları nasıl boylandırıp bu hale getirdin, helal olsun diyorum, balıklar formunu yakalamaya başlamışlar, Adana' da 6 aya kalmaz 1 numara olacaklar sanırım, aman nazar değmesin.
Albino Blue Eye Yunuslarım...
Konu özel tür yunustan başladı, kırma tür konusuna oradan da albino konusuna geçti, yinede yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim en azından bazı konularda bilgi sahibi olduk ancak Fatih beyin tanıtım konusundan uzaklaştık, eğer Fatih bey son gelişmeler hakkında bilgi verip güzel video veya fotoğraf yayınlayıp yunus konusunda bilgili forum üyeleri ve balığı gören yunus konusunda deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa bahse konu özel tür olan albino renge sahip mavi gözlü yunusları daha iyi tanıyacağız, herkese saygılar.
Adana'dan İlangi Yellow Yeni Resimler Syf 6'da
İsmail Hadi artık son resimleri yükle de arkadaşlar ilangi Görsün, ben gördüm diye hobici arkadaşları bu zavkten mahrum bırakma:))
Adana'dan İlangi Yellow Yeni Resimler Syf 6'da
50 çeşit yem almışın İsmail yeter be ya, bu kadar kendin değişik yemek yemiyorsun:))
Adana'dan Duboisi Maswa Kalitesi
Balıklar 2,5 ayda bu kadar büyürler mi ismail ya, eline koluna sağlık çok süper balık olmuşlar, HD resim istiyorum haberin ola
evcilal.com hakkında.
Ben yaklaşık 2 yıldır Guppy' den alış veriş yapıyorum, kendim bizzat gidiyorum veya gitmeden önce arayıp istediğim ürünü hazırlamalarını rica ediyorum ve geldiğimde istediğim gibi sorunsuz alışveriş yapıyorum. Olumsuzluklar ile karşılaşmış arkadaşlar olabilir bu zaten hayatın rutin akışında vardır sonuçta sorunlar çözülebiliyorsa ortada hiç bir sıkıntı kalmaz kaldiki Guppy olumsuzlukların hep arkasında çözüm üretiyor, suçunu kabul ediyor ve gereğini yapıyor diğer sitelerdeki gibi yavuz hırsız ev sahibini bastırır psikolojisi ile hareket edip 3 kuruş menfaat için müşteriyi suçlamıyor, müşteri ile kavga etmiyor veya müşteriyi başından atmıyor, firma olarak haklıda olsa haksızda olsa müşteri her zaman haklıdır mantığını taşıyor, bu konu burada yazılanlar okunduğunda apaçık belli oluyor. Ben Fluval fx5, iç malzemesi (en kalitelisi),5 çeşet yem aldım bana bu ürünleri fx5' in diğer sitelerdeki boş olarak satış fiyatından daha düşük bir ücrete verdiler, yani ortalama 200 TL bir indirimi oldu, ben Burçin beyi şahsen tanımıyorum ve hiç görüşmedim sadece iş yeri çalışanı vasıtası ile konuyu anlattım ve parayı ikinci plana atarak dediğimi yaptılar, çok sagolsunlar.Ben Guppy' den kendi adıma çok memnunum, kendilerine teşekkür ediyorum. Bazı olumsuz yorumlara bakarak eksi not vermeyin, en güzeli iş yerini arayıp sipariş ile detaylı bilgi alın, sorun olduğunda yapacaklarınızdan ne gerekiyorsa konuşun, size samimiyet ile inanın cevap verirler daha sonra alışverişini yapın, zarar görmezsiniz.Saygılar... 
Adana buluşması..
Eğer izinli olduğum güne denk gelirse aranızda olmayı çok isterim, arkadaşlarıda özledik epeydir görüşemiyoruz.
Kurban bayram'ı
Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!
Adana'dan İlangi Yellow Yeni Resimler Syf 6'da
Oyy oyy oyy goca herif olmuş bunlar ismail. Renkler filan tam demini almış, sanki ağzı dolu bir dişi var. Maşallah valla her geçen gün dahada güzelleşiyorlar:))

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.