evcilal.com hakkında.


EvcilAlÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 29/08/2008
İl: Adana
Mesaj: 356
EvcilAlÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 09:45
[QUOTE=akzero]Öncelikle evcilal firmasının ilgisine teşekkür ederim, kendilerinden birçok kez alışverişim oldu ve karşılaştığım küçük sorunları çözdüler ve alışverişlerimden memnun kaldım. Bu sefer karşılaştığım durum beni biraz üzdü ve kendilerine burada paylaştığım iki görüşümü de önceden bildirdim. Fakat konunun hassaslığı nedeni ile diğer hobici arkadaşlar ile de paylaşmak istedim.
Bana gönderilen yemi açmadım ve kullanmadım fakat belirttiğim durum sebebi ile yaşadıkları yoğunluktan dolayı tekrar son kullanma tarihi gözden kaçabileceği için yemi kendilerine göndermeyeceğim ve bizzat kendim çöpe atacağım. Daha sonra yapacağım bir siparişte bu yemin son kullanma tarihi uzak olandan siparişlerime eklerlerse sevinirim.

[/QUOTE]

Tekrar merhaba , 
Sizin bize bu ürünü iade edebilme hakkınız olduğu gibi , tarihi yaklaşan bir ürünü tedarikçi firmaya iade edebilmek de bizim hakkımızdır ( gözden kaçırıp herhangi bir karışıklığa sebebiyet verilmeyeceğine emin olabilirsiniz ). O sebeple yemin tarafımıza gönderilmesi takdirini size bırakıyoruz.
Saygılarımızla...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

akzeroÇevrim Dışı

Kayıt: 24/11/2010
İl: Izmir
Mesaj: 45
akzeroÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 10:07
Merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum, yem bana 24 kasımda ulaştığında durumu size mail atarak bildirdim ve bir dönüş olmadı, 26 kasımda tekrar mail atarak durumu tekar açıkladım ve iade edeceğimi söyledim ve sizden aldığım yanıtıda yukarıda belirttim. Daha sonra konuyu burada yazınca benim için sizden gelen açıklama yeterli oldu. Yukarıda bir arkadaşımızın yazdığından yola çıkarak lütfen bu tip son kullanma tarihli ürünlerinizi yurtdışındaki firmalar gibi son kullanıcıya ulaşmadan tedarikçi firmaya iade hakkınızı kullanınız. Ben herhangi bir risk almayıp yemi çöpe atıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

theanswer376Çevrim Dışı

Kayıt: 14/02/2010
İl: Ankara
Mesaj: 145
theanswer376Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 10:12
Ben yaklaşık 2 yıldır Guppy' den alış veriş yapıyorum, kendim bizzat gidiyorum veya gitmeden önce arayıp istediğim ürünü hazırlamalarını rica ediyorum ve geldiğimde istediğim gibi sorunsuz alışveriş yapıyorum. Olumsuzluklar ile karşılaşmış arkadaşlar olabilir bu zaten hayatın rutin akışında vardır sonuçta sorunlar çözülebiliyorsa ortada hiç bir sıkıntı kalmaz kaldiki Guppy olumsuzlukların hep arkasında çözüm üretiyor, suçunu kabul ediyor ve gereğini yapıyor diğer sitelerdeki gibi yavuz hırsız ev sahibini bastırır psikolojisi ile hareket edip 3 kuruş menfaat için müşteriyi suçlamıyor, müşteri ile kavga etmiyor veya müşteriyi başından atmıyor, firma olarak haklıda olsa haksızda olsa müşteri her zaman haklıdır mantığını taşıyor, bu konu burada yazılanlar okunduğunda apaçık belli oluyor. Ben Fluval fx5, iç malzemesi (en kalitelisi),5 çeşet yem aldım bana bu ürünleri fx5' in diğer sitelerdeki boş olarak satış fiyatından daha düşük bir ücrete verdiler, yani ortalama 200 TL bir indirimi oldu, ben Burçin beyi şahsen tanımıyorum ve hiç görüşmedim sadece iş yeri çalışanı vasıtası ile konuyu anlattım ve parayı ikinci plana atarak dediğimi yaptılar, çok sagolsunlar.Ben Guppy' den kendi adıma çok memnunum, kendilerine teşekkür ediyorum. Bazı olumsuz yorumlara bakarak eksi not vermeyin, en güzeli iş yerini arayıp sipariş ile detaylı bilgi alın, sorun olduğunda yapacaklarınızdan ne gerekiyorsa konuşun, size samimiyet ile inanın cevap verirler daha sonra alışverişini yapın, zarar görmezsiniz.Saygılar... 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ruffles05Çevrim Dışı

Özel Üye
[B]6353,2[/B]
Kayıt: 21/10/2010
İl: Adana
Mesaj: 670
ruffles05Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 11:21
[QUOTE=akzero]Merhaba,
konuyu çok uzatmak istemiyorum, yem bana 24 kasımda ulaştığında durumu size mail atarak bildirdim ve bir dönüş olmadı, 26 kasımda tekrar mail atarak durumu tekar açıkladım ve iade edeceğimi söyledim ve sizden aldığım yanıtıda yukarıda belirttim. Daha sonra konuyu burada yazınca benim için sizden gelen açıklama yeterli oldu. Yukarıda bir arkadaşımızın yazdığından yola çıkarak lütfen bu tip son kullanma tarihli ürünlerinizi yurtdışındaki firmalar gibi son kullanıcıya ulaşmadan tedarikçi firmaya iade hakkınızı kullanınız. Ben herhangi bir risk almayıp yemi çöpe atıyorum. [/QUOTE]

Özer bey kusura bakmayın ama evcilal karsı ödemeli bize yollayın diyor , paranızı iade edelim diyor siz hala ben çöpe atarım diyorsunuz.Bu şekilde hiç bir işleyiş tarzı yok.Ben internet bişey sipariş veriyorum sonra arıyorum bozuk cıktı diyorum bozuk cıkan ürünü yollamadan değişme diye hiç bir durum söz konusu olmamaz hiç bir firmada.Evcilal kötü niyetli olsaydı kargo geldiğinde kontrol etseydiniz bile diyebilir inanın bunu yapanlarda var.Firma zaten tarihinin geçmiş olabiliceğini  yollamanız durumunda geri değişiminin veya parasının iadesinin yapılacağını iyi niyetli bir şekilde söylemiş.Siz de ürünü geri yollayarak gerçekten kullanmıcağınızı ve mağdur olduğunuzu iyi niyetinizi temsili olarak gösteriniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kazım_öcaldıÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,1,51106[/C] [C]2,2,51106[/C]
Kayıt: 14/06/2008
İl: Adana
Mesaj: 1887
kazım_öcaldıÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 11:32
Adanada bu hobiyi yapmak zordur,bunu uğraşanlar bilir.Evcilal bizim için gerçekten çok önemli bir firma.Dikkat ederseniz bütün Adanalılar sahip çıkmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadar.Firma da üzerine düşen sorumlulukları layıkıyla yerine getiriyor.Sorun olduğu zaman doğrudan Burçin Beyi arayabiliyoruz,genelde iş oraya varmadan firmadaki elemanlarca çözülüyor zaten.Bu arada yaşadığım sorun genelde çok istediğim bir ürünü bulamamak oluyor ve söyleyince sağolsun Burçin Bey tüm Türkiyeyi arayıp buluyor.Sözün Özü Adam işini yapıyor,işi yapılırken ufak tefek aksaklıklar çıkarsa da çözüm için elinden geleni yapıyor.Özer Bey;sorununuz çözülecek,firma ürünü yollayın doğrusunu yollayalım diyor,sizin bir sorumluluğunuz yok yani.Yolla ve düzelsin .Çözüm bu kadar kolayken işi yokuşa sürmenin mantığı nedir?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aburakdolgunÇevrim Dışı

Kayıt: 29/11/2008
İl: Nevsehir
Mesaj: 56
aburakdolgunÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 12:35
Daha yeni alışveriş yaptığım bir site tedarik süresinin kısalığı, güzel paketleme beni gayet memnun etti. Ayrıca fiyatlarının uygunluğu da aşikar tebrik ediyorum evcilal.com ailesini başarılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ömer 77Çevrim Dışı

Kayıt: 14/02/2009
İl: Adana
Mesaj: 113
ömer 77Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 12:48
Guppy bu bölgenin en iyi ve en dürüst petshop 'udur. Müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiğine defalarca şahit olduk.Adana da yaşayan hobicilerin hepsi bunu bilir. Bu insanlar Türkiyenin her yerine malzeme gönderiyor.Bunlardan birinde problem çıkmış, olabilir... Ayrıca özür diliyor ve telafi edelim diyor. Bir firmanın daha ne yapması gerekir bilemiyorum.Yemin bozuk çıkması ile ilgili iddanızın havada kalmamaması için karşı ödemeli olarak yemi göndererek ispatlamanız gerekmektedir.Böylece her iki taraf içinde yanılş anlaşılma riski ortadan kalkar.
Geri bildirim yaptığınız için sizi tebrik ediyorum ancak madem konu bu platforma taşındı ,firmanın hatayı telafi  etmesine izin vermeniz gerekmektedir. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

akzeroÇevrim Dışı

Kayıt: 24/11/2010
İl: Izmir
Mesaj: 45
akzeroÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 13:17
Merhaba,
Burçin bey ile telefonda konuştuk ve haftasonu yaptıkları kampanyadan dolayı işlerinin yoğun olduğunu ve böyle bir aksaklık yaşandığını söyledi. Bana yemi ısrar ile tedarikçiye yollayacaklarını söylediler ve bende yemi kendilerine karşı ödemeli olarak gönderdim. Bir dahaki siparişimde yeni tarihli aynı yemden bana yollayacakları konusunda kendisi ile anlaştık.
Tarihi geçmiş yemi kendilerine göndermek istemeyişimin sebebi, işlerinin yoğunluğu sebebi ile tekrar bir karışıklık olup yemin benim gibi bir hobici arkadaş gitmesinden duyduğum endişeydi. Fakat Burçin bey bu konuda bana yeterli teminatı verdi ve beni ikna etti.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ahmet şekerÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/04/2007
İl: Adana
Mesaj: 260
ahmet şekerÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 13:40
Gerek Evcilal gerekse Burçin bey işini gerçekten layıkıyla yapan bir kişi ve petshop.Kendilerinden iki adet Fluval FX5 aldım ve ikisinde de müthiş yardımcı oldular.Hatta cihazın biri 2-3 ay sonra motor arızası verince normalde firmaya gönderilip yaklaşık bir ay kadar bekleme süresi olacağını tahmin ederken Burçin bey sağolsun kendi elleri ile başka sıfır bir Fx5 i açarak bana teslim etti.Biz arızalı cihazı firmaya göndeririz siz mağdur olmayın dediler.Bu inanın benim için çok ama çok büyük bir iyilik oldu.Eğer arızalı cihazın firmadan dönmesini bekleseydim başka bir dış filtre bulmak zorundaydım.Ben burda hiç kimsenin avukatlığını yapmıyorum yanlış anlaşılmasın,ayrıca Özer beyide suçlamak amaçlı yazı yazmıyorum.Sadece konuyu okuyup ta önyargı oluşabilecek hobici arkadaşlar adına kendi memnuniyetimi belirttim.Hatta  şu an aklıma gelen ve Burçin beyle yaklaşık üç gün önce yaptığım görüşme yi de anlatayım.Burçin beye bir ürün sordum ve  kendisinde olmayan bir ürün için telefonumuz açık vaziyetteyken internet üzerinden benim için uygun fiyatlı olan ürünü aradı ancak  ücretleri yüksek olunca Burçin bey Adanadan başka bir akvaryumcunun adını verdi orda bulabilirsin dedi..Bunu kaç tane pet shop yapar sorarım size.Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Evcilal'dan güvenle alışveriş yapmaya devam edeceğim.Selamlar ..Saygılar... ahmet şeker2012-11-27 13:42:39

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tscountÇevrim Dışı

Kayıt: 29/10/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 63
tscountÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 14:05
Benimde daha önceden alışverişim oldu gayet güvenilir site.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Onur NergizÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]10751,2[/B] [B]7454,3[/B]
Kayıt: 20/01/2010
İl: Adana
Mesaj: 3497
Onur NergizÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 16:55
Durum her ne kadar tatlıya bağlanmış olsada bu kadar ağır ithamlar yapılmadan önce bir kere daha düşünülmesi gerekir.Guppy petshop/Evcilal.com ' u Adana lı akvarsitler çok iyi tanırlar.Buna bende dahilim.Başta Burçin Bey olmak üzere firma çalışanlarının tamamı işini özveri ile yapan bu işe gönül vermiş ve Hem Adana Hem Türkiyede bu işi ticari olarak değil hobici gözüyle gören ender petshoplardandır.Biz Adanalılar kendi memkleketimizde bulunan bu nadide firmayı çok iyi tanıyoruz ve samimiyetimizin orantılı derecede olduğu aşikardır.Ama başka şehirler ile sadece telefon ve internet vasıtasıyla iletişim kuran bir firma ise halka açık forumda kişi yada kurumları eleştirmeden önce ince eleyip sık dokumak eğer çözüme gidilemiyorsa foruma tepkinizi dile getirmek en doğrusudur.Çünkü ben A şehrindeki bir firmanın bir hobici tarafından eleştirildiğini ve mağdur bırakıldığını iddia ettiğini görürsem ne kadar iyi niyetli bir firma olursa olsun kafamın bir köşesinde önyargı hep kalacaktır.Her ne kadar bize öyle hissettirmesede, Evcilal. com da sonuçta bir şekilde ticari bir kurumdur ve güven kazanmak yada kaybetmek belkide en hassas noktalarıdır.Bu yüzden bu tür tepkiler özelliklede haksız yere ise karşı tarafın hakkını yemekten öteye geçemez.
Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Mevzunun güzel bir şekilde çözüme ulaşması sevindirici.
Sevgiler...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 20:49
Guppy Pet Shop Adana'da sürekli alış veriş yaptığım bir yer ve hala da yapıyorum.Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım ve yaşamayacağıma da eminim.Güvenle alış veriş yapılacak,gidildiğinde güler yüzle karşılanan bir mekan.Buradan özellikle Veli kardeşime sonra da diğer çalışanlara hizmet kalitesinden ve sıcak sohbetlerinden bizi memnun ettikleri için teşekkür ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Murat YÜCELÇevrim Dışı

Kayıt: 05/01/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 66
Murat YÜCELÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 21:54
Sevgili arkadaşlar evcilal firmasından uzun yıllardır alışveriş yapıyorum ve gerek Burçin bey gerekse tüm çalışan arkadaşlardan olumsuz hiç bir şey yaşamadım hatta Adana'ya bir ziyaretimde iş yerlerine uğradım ve beni eşimi ve arkadaşlarımı kalabalık bir topluluk olmamıza rağmen ve sonuçta bir iş yeri kendilerini meşkul etmek istemediğimizden sadece selam verip tanışmak için uğradığımızı belirtmeme rağmen bizleri ağırlayıp birer kahve eşliğinde o güzel sohbetini ve bizleri ağırlamasını hiç unutmam ve buradan kendisine ve tüm çalışan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Evcilal firması ile yaptığım alış verişlerde üründen kaynaklı yaşadığım problemde dahi kendisine bildirdiğimde ben daha arızalı olan ürünü kargoya vermeden sonuçta beslediğiniz bir canlı diyerek balıkların yaşamı için hayati önem taşıyan ürünü arızalı olan ürün eline ulaşmadan yenisini gönderdi bunun dışında biz akvaristler için her zaman yanımızda ve bizlere destek olan ve hep sorun değil çözüm üreten esnaflığı ile sürekli önerdiğim ve hiç bir zaman problem yaşamadığım evcilal firması bir kere daha biz akvaristlerin yanında hem çok uygun fiyatlar ile hemde geniş ürün yelpazesi ile sadece müşterilerini memnun etmek için bu yolda olduğunu verdiği cevaplar ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bizlerin bir kere daha doğru firma ile alış veriş yaptığımızı gösteriyor.

Kısacası düzgün esnaf bulmak gerçekten çok zor arkadaşlar ve düzgün bir esnaf olan evcilal firması ile ilgili küçük bir şikayette bu kadar hobicinin memnuniyetini yazması bu firmanın alış verişte ne kadar güvenilir bir firma olduğunun ispatıdır.




Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

netkorayÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 03/12/2006
İl: Adana
Mesaj: 337
netkorayÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 22:50
Guppy pet shop,Adanada en güvenilir petshop firmasıdır.Gerek çalışanları,gerek sahibi çok iyi ve güvenilir insanlardır.
Herkes güvenle alış-veriş yapabilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir