ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
turgutak
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Şubat 2010 16:17
Son Ziyaret:
04 Temmuz 2012 21:17
Toplam Mesaj:
207 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
turgut aksit
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Turgut Aksit

SON 10 MESAJI

birisi MASWA mı deddi erkek kralı syf 26
[QUOTE=ahmetpolat]

Arkadaşlar umarım beğenirsiniz ben balıklarımı cok seviyor ve  cok itinalı bi şekilde besliyorum balıklarımın hiç birini yumurta halinde kusturmam en az 23 gün sonra kustuyorum siz değerli kardeşlerimden fikir ve önerilerinizi bekliyorum.[/QUOTE]
Ahmet Bey Maşallah,Yavru alması zor türlerden 11 dişi nin agzı dolu olması bakımlarının 4-4 lük oldugunu gösteriyor.Balıkları dogallıgına bırakırsanız kendileri zaten bırakıyor,Heleki annenin yavrusu bıraktıktan sonra yavrularını tekrardan agzına alması  izlenecek bir görüntü.Kusturmadan almanızı tavsiye ediyorum,Kendi deneyimim 70 in üzerinde yavru ana tankta anneleri ile 3-4 cm kadar Gelişmesi daha hızlı gibi geldi.Sonrası tanktan yavruları aldım.Dişiler tekrar yumurta aldılar.Tabiki karar yinede sizin.Bol yavrulu hobiler.
Kasakalaweler F0
[QUOTE=aldemirim]Turgut abi bu ne hız,ikisine birden sahip olacağın için şimdiden hayırlı olsun.en kısa zamanda güzel haberlerini ve fotoğraflarını bekliyorum.[/QUOTE]
Estafurullah senin hızına yetişemeyiz kardeşim,Saolasın gelsinler hele sag salim fotolar kolay. 
Kasakalaweler F0
Kasakalave hanedanliğindan sonra tür arayışı içinde idim hepsi birbirinde güzel balıklar.Redler-ilangiler-Kasakalawe-Katato-black kriza-ikola vs Ve sonunda karar verdim Kriza gold ve Albino bricardi kpili ikisi arasında cok gittim geldim.Sonunda karar verdim ikisinide almayı yakın zamanda bir sorun cıkmaz ise resimlerini de paylaşacagım hobici dostlarımla.
Yeni Kurulum Red Rainbow tankım
[QUOTE=İMDAT SABANCI] SLM
Bende denizli acıpayam ilçesindeyim 120*50*60 lık bir akvaryum kuruyorum burda bu cins balıkları besleyen yok Temmuz ayında kuruluma başlıyorum. Akvaryumu Turğut akvaryuma sipariş ettim vakti geldiğinde sizin tecrübenizden faydalanmak isterim
[/QUOTE]
İmdat Bey ilimizde tropseverlerin sayısı her gün artıyor.Tankınızın ebadları için küçük tavsiyem olacak yeriniz müsaitse 150*60*60 tercih tavsiye ederim.düşündüğünüz tank 360 litre su kapasiteli.Bu oranda koyabileceginiz trop sayısı 14 adettir.Daha geniş ve hacimli tank ta balıklarınız daha rahat ve huzurlu olacaktır.15*60*60 tank 540 litre su alır 22 balık rahatlıkla koyabilirsniz ve yavrular vs..
Trop düşünüyor ve yeriniz müsaitse daha geniş bir tank yaptırmanız ideal olur. 
Tropheus Albino Kipili Hanedanlığı :)) Foto eklendi

Meltem Hanım cok güzel bir türe sahibsiniz renkleri gözlerdeki kırmızılık harika.Allah nazarlardan saklasın güle güle besleyin.Tek kelime ile muhteşem renkler Maşallah..

 
Nkonde Yellow - Emrah07
Hayırlı olsun balıklarınız renklerini vermişler maşallah,sanırım iki dişininde agzı dolu.Güle güle besleyin.
F0 Wild Red Rainbow sayfa 76'da..31.05.2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hayırlı olsun Bugra bey yeni türün adaptasyonu sorunsuz gecersin inşallah..Maşallah Allah nazarlardan saklasın diyelim,Nazar dan kasakalave kolonimin 10 tanesi fire verdim bir gecede saglıklı idiler. biyere nazar boncugu iliştir.
Bu erkekse meydan okuyor sanırım uyum süreci kısa sürecek ellerinde.
 
 
 
turgutak2012-05-31 14:36:31
BRİCHARDİ KATONGA TAÇSIZ KRALLAR

Maşallah Burhan KARDEŞİM.

Bu ne güzellik bin kere maşallah sayende yeni türleri görüyoruz Katato da keşisti yolumuz  yeniden kesişebilir .Tanıtımında görünce düşünmeden gecemedim.Gercekten cok güzel tür edinmişsin ALLAH nazarlardan saklasın,Troplarda tür versiyonları inanılmaz çeşitlilikte her biri farklı güzel.
Burhancım vakit gelir sıkılırsan haberim olsun .Görüntüleri de hiç sıkılacak gibi de degil Hayırlı olsun Sıra yavruların fotolarında.Balıklar sa dogru yere gelmişler.Selamlar. 
Yeni Kurulum Red Rainbow tankım

Hayırlı olsun balıkların ufl pürüzler cıkmasına ragmen beklemene de degdi,Ld kalitesini yine konuşturdu muhteşem balıklar,Hele o erkek yokmu harika alışma sürecinden sonra renklerini cok daha net vereceklerdir.Tank ve tür secimin harika önünde cayları yudumlamak sa başka bir güzel.Allah nazarlardan saklasın..

F0 Wild Red Rainbow sayfa 76'da..31.05.2012

Hayırlı olsun yeni balıklarınız Maşallah .Güzel bir tür tercih etmişsiniz,gerci tropların hepsi birbirinden güzel balıklar,Benimde favorilerim arasında Redler. En Kısa zamanda yavrularla bekliyoruz payLaşımlarını.Saglıklı hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.