ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
selimcan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Aralık 2009 10:31
Son Ziyaret:
11 Haziran 2011 17:12
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
selim can
Doğum Tarihi:
12 Temmuz 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
Reklam, Tanıtım ve Tasarım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kimine göre kralım, Kimine göre yalanım, herkes keyfine baksın ben adamına göre adamım...

SON 10 MESAJI

Tropheus için uygun yem...
[QUOTE=ozgenccoskun]Florayı menüden çıkart gitsin söylediğim yemleri kullanırsan çok güzel sağlıklı büyüyüp yiyeceklerine eminim.

NLS formula,Tetra phyll,Spirula Tablet,Tetra Pro Vegetable,

Sabah Nls formula
Öğlen Tetra phyll
Akşam Tetra Pro Vegetable
3 günde 1 kez öğleden öncede  Spirulina Tablet atarsan çok güzel olur. Tabiki bu yemlerin hepsini bir araya toplaman biraz maliyetli olacaktır.


[/QUOTE]
 
teşekkür ederim balıkların flora yı sevmediği  belli zaten yemin yanına gelip almadan gidiyorlar çoğu zaman... önerinizi değerlendireceğim sağolun.
Tropheus için uygun yem...
Arkadaşlar akvaryumum da 12 adet duboisi, 3 adet ikola ve 8 adet bemba var şu anda seranın flora ve spriluna tablet yemlerini kullanıyorum fakat hiç iştahlı bir şekilde yediklerini görmedim çoğu zaman yemin yanından geçip almıyorlar ne yapmam gerekir önereceiniz bir yem varmı balıklarım daha yavru olduğu için de yemiyor olabilirler yeme alıştırmanın taktiği nedir bilen arkadaşların yardımcı olmalarını önemle rica ediyorum.
Yeni Yavrular Ve Güncel Fotolar S/3

Sağlıkla büyütmen dileğiyle, darısı benim başıma... artık ne zaman yavru alırsam

413 Litre Tropheus Tankımmm...
[QUOTE=tugix][QUOTE=selimcan] [QUOTE=Dj_ReX]Güzel akvaryum olacağa benziyor. Fakat doğallık açısından pek bir şey yok ortada. Forumdan, birçok konu hakkında bilgilenmeniz gerektiğini düşünüyorum. Okumaya devam...Göz%20Kirpma[/QUOTE]

Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum, fakat bilgilenmem gereken konuları söylerseniz. bende ona göre bir değerlendirme yapabilirim.
[/QUOTE]
Kaan beyin doğallıktan kastı yapay malzemeler ve daha fazla kaya.Yapay malzemeleri çıkartmanız göz zevkiniz açısndan daha uygun olur ayrıca biraz daha aynı cins kaya ilave ederseniz seyrine doyu olmaz.Sağlıklı balıklar.[/QUOTE]

Kayalar arka fon ile uyumsuz onun farkındayım ama şu anda masraf etmeden elimdeki malzemeleri değerlendirmek istedim o yüzden mecbur kaldım diyebilrim bu kayaları kullanmaya elimde bu kayalardan biraz daha var ekleme yapıp düzenleyebilrim, ayrıca gemi konusuna gelince bu gemiyi bana göre yapay değil beğendiğim için özellikle kullandım... benim açımdan sorun yok yani


[QUOTE=TugayÇınar]Selim abi bak seni okuldan bile takip ediyorum.Balıklar çok güzel maşallah.Ama bu dekor bu akvaryuma yakışmıyor.Kayaları biraz daha güzel dizerek hem derinlik algısını artırabilirsin hemde doğallığı.Birde şu gemiden vazgeç artık.       Saygılar.[/QUOTE]

Tamam kayaları biraz daha güzelleştirmeye çalışayım köşeye yığmayı düşünüyorum üst üste birde öyle deneyelim bakalım, (Ayrıca Gemi Kalacak... ben seviyorum o gemiyi)
413 Litre Tropheus Tankımmm...
[QUOTE=Dj_ReX]Güzel akvaryum olacağa benziyor. Fakat doğallık açısından pek bir şey yok ortada. Forumdan, birçok konu hakkında bilgilenmeniz gerektiğini düşünüyorum. Okumaya devam...Göz%20Kirpma[/QUOTE]

Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum, fakat bilgilenmem gereken konuları söylerseniz. bende ona göre bir değerlendirme yapabilirim.
413 Litre Tropheus Tankımmm...
Slm Arkadaşlar, Balıkların bir kısmı geldi akvaryum henüz çok boş duruyor bir hafta içinde diğer balıklarıda ekleyeceğim. Şu anda içinde 5 adet duboisi var, daha sonra 7 duboisi, 5 bemba ve 5 ikola eklenecektir. işte son fotoğraflar...
 
 
 
 
 
413 Litre Tropheus Tankımmm...
Balıkları çarşamba günü ekleyeceğim, ayrıca bu ilaçlar konusunda haklısın elimde o ilaçtan var her komple su değiştirdiğimde kullanıyorum ama ne işe yaradığını bile bilmiyorum.
540 LT MBUNA (fotoğraflı ve videolu)
Tankınız gerçekten çok güzel sağlıklı balıklar dilerim. ayrıca çok güzel pozlar yakalamışsınız.
Tankım ve amazonun efendileri
Murat bey öncelikle akvaryumunuz hayırlı olsun sağlıklı balıklar dilerim.

yalnız dikkatimi çeken bir nokta oldu arka fonda hava kabarcıkları var onları özellikle mi bıraktınız. yoksa orda bir desen var da bana hava kabarcığı gibi mi geldi.
413 Litre Tropheus Tankımmm...
İş gözlüğü bulamadık arabada güneş gözlüğü varmış onu verdim. napıyım.














selimcan2009-12-21 10:55:07

Bu arada yeni resimler eklendi, kumu ve kayaları yerleştirdim suyu doldurdum ilaçları ekledim akşama da balıkları atacağım inş.

akvaryumda henüz ışık yok o yüzden biraz karanlık duruyor.


SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.