ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
veteriner
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Temmuz 2009 18:00
Son Ziyaret:
08 Şubat 2010 11:29
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
çağrı öztürk
Doğum Tarihi:
20 Temmuz 1989
Yaş:
34
İl:
Ankara
Meslek:
Veteriner Hekim
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Çağrı Öztürk
Bukalemun ve Frontoza

SON 9 MESAJI

FRONTOZA BRUNDİ DE RENK
Arkadaşım benim tecrübelerime göre, brundi vb die sattıkları veya verdıklerı balıklar bazen o türü olmuyor. Tam nedenini bılmıyorum ama bazı frontozalar oyle. Satarken alısınca duzelır burda stresde veya yolda strese girmiştir ondandır diyorlar ama benim frontoza da arkadaşdan alalı 1 yılı gectı ve hep sıyahımsı tonlarda. bence o bıraz cınsınden kaynaklanıyor. ama cınsının adını bılemıcem. duzelcegını sanmıyorum. Sağlık sorunu oldugunu dusunmuyorum bunun ben. Tabı frontoza ıcın cok tecrubelı arkadasların yorumlarını da dınlemek lazım dıye dusunuyorum. Kolay gelsın ..
Frontozalarımın Cinsiyeti ne ben anlayama

Teşekkürler Serkan Bey ve Ufuk Bey bilgileriniz için. Kısaca anlaşılan daha erken erginliğe ve üreme olasılığına. Kolay gelsin.

Frontozalarımın Cinsiyeti ne ben anlayama

Telefon ile çektim ondan. Kavga etmemelerinin sebebi dişi erkek olması olabilir mi sizce ?? büyük olandan bi daha vardı bu resimdeki öldürdü döverek ?

Frontozalarımın Cinsiyeti ne ben anlayama
Açıkcası arkadaslarıma sordum biraz önce 4 e geçen birisine oda duymadım dedi bende bıse demedım dersleri biraz kötüymüş de :) Ben de araştırırım. Balıklarım ergin sayılır mı peki arkadaşlar?
Frontozalarımın Cinsiyeti ne ben anlayama

Benimde var Ufuk bey ben daha öğrenciyim . Tam bi hekim değilim. 2. sınıf öğrencisiyim. Ama böyle bişe kulak dolgunluğum dahi yok. Belkide doğrudur. Araştıracağım bunu:).

Serkan bey büyük olan da daha ergin sayılmaz mı ?
Frontozalarımın Cinsiyeti ne ben anlayama

parma mikrobu ne :) Açıkcası bu şekilde hiç cinsiyet belirlemesi yapmadım. Kısacası bilmiyorum. Sadece tutup bakmam mı gerekıyor yoksa başka bir uygulama gerekiyor mu ?

Frontozalarımın Cinsiyeti ne ben anlayama

Teşekkür ederim ama elime almak istemiyorum mikrop kapmasın diye. Ama yine de bakmaya çalışacam.

Frontozalarımın Cinsiyeti ne ben anlayama
Merhaba arkadaşlar. Bu balıklar bir arkdaştan bana geldi. Arkadaş bunların hepsini küçükken aynı  boydayken almış. Büyük olandan bi tane daha vardı. Bu resimdeki büyük olan onu öldürdü. Resimdeki İkisi kaldı şimdi. Aynı boydayken bu ve ölen 13 cm cıvarında,, diğeri resimdeki gibi ufak kaldı 6 cm cıvarında. Yormlarınızı bekliyorum.
 
 
 
 
 
veteriner2009-08-25 17:05:43
cinsiyet frontozalar
Selam arkadaslar ben bı yerden 3 tane frontoza aldım o baska balıkları uretecegı ıcın sorun oluyormus  ama 3 tanesının 2 tanesı yaklasık 14 cm ama bı tanesı 6 cm cıvarında .. Adam hepsını aynı anda aldıgını soyluyor ama bu kadar farklı gelısme olmasında cınsıyetın etkısı mı var sızce yoksa adamın dedıgı  kucuk olan cok yem yıyememıs ondan kucuk kalmıs :) bence bu sacma resım koymaya calıscam ... Fıkırlerınızı beklıyorumm

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.