ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
shedy
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Haziran 2009 00:00
Son Ziyaret:
19 Haziran 2017 23:56
Toplam Mesaj:
99 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
BURAK KARABULUT
Doğum Tarihi:
10 Ocak 1987
Yaş:
37
İl:
Izmir
Meslek:
Bilgisayar
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


9D 3E Dboisi - 2E 6D İkola - 10E 20D Cüce Vatoz

SON 10 MESAJI

JBL YEM NUMUNE GÖNDERİMLERİ
 benimde numune talebim vardır. tropheus türlerinden ikola ve duboisi besliyorum 
Tatlı Su Midyesi İlginç Bir durum
[QUOTE=50lt][QUOTE=shedy]Arkadaşlar Öğretmen Ali Nick li Ali beyden aldıgım midyelerimin bir tanesinde çok ilginç bir durum fark ettim :) daha önceleri Kendisinden aldıgım elma salyangozlarından bir tanesinin kabugunu bırakarak gezmiş olması gibi bir durum. Nedense hep bana denk geliyor bu tarz şeyler sanırım Ali Bey :)

Olay şu Midyelerden bir tanesinin kabugu kırık baya baya delik var kabukta serçe parmak içeri giriyor denedim :D
Midye ölü falan da degil sırf sizlerde göresiniz diye resimlerini çektim bir bakın bakalım gerçekten dedigim kadar ilginçmi ? :D


[/QUOTE] iğrenç bişey serçe parmanızı nası sokuyonuz.[/QUOTE]

İgrenç degil akvaryumda Ölen canlıyı hiçmi elinize almadınız ? 
Akvaryuma elinizi hiçmi sokmadınız ?
Ki bu Midye ölü de degil bu şekilde yaklaşık 3 aydır yaşıyor ( Maşallah ) 

16-17 YY Japon Samuray (3. Strafor Projem)
[QUOTE=cokmutlu]Gerçekten mükemmel..ama kafama takılan bişey var, o bakır teller n derece sağlıklı? İçinde canlı olacakmı bilmiyorum ama genel bir bilgi olarak sordum.. Ağaç dekorunda gerçekten çok işe yaramış da o teller... [/QUOTE]

Akvaryum içerisinde kullanılmadıgı sürece bakır sorun olmaz. Akvaryumda kullanılmamalı ama...
Bu sadece görsellik açısından kullanıldııg için gayet pratik ve kullanışlı bir yöntem olmuş.

Ama öğrenmek istedigim birşey var telleri derz ile karışmış boya ilemi o hale getirdiniz yoksa derz sonra boyamı kullandınız ?
shedy2011-07-30 02:30:25
16-17 YY Japon Samuray (3. Strafor Projem)
Gene harikalar yaratmışsın kardeşim , seni en içten dileklerimle tebrik ediyorum . Lütfen durma sürekli böyle sıradışı eserlerinle bizleri kendine hayran bırak...
İstanbul Akvaryum Kompleksi
Bedava yaparsanız herkez girerse olacagı budur. para verip girmek hem oradaki canlıları koruyor hemde o canlıya birşey olsa yerine getirlimesine faydalı oluyor.

Birde şöyle birşey var insan para verirse birşeye kıymetini dahaiyi biliyor bu bizim insanımızda cok fazla gözüken bir özellik.
girişi 50 yapsınlar sadece meraklısı girsin.... üzüldüm valla ölen canlılara 
Uzun yolda oksijen sorunu
13 Dboisi 3 İkola 8 Cüce vatoz ile İzmire kadar hiç bir sıkıntı çıkmadan geldim :) Yanımda 30 Tane de İkola yavrusu getirdim ayrı ufak bir bidonda :)
büyük balıkların tamamını 15 LT suda ilk 5 saat pilli hava motoru ile sonraki 10 saat Akülü motor ile hiç ara vermeden havalandırdım. 
Akülü hava motoru normalde 10 saat akü ömrü var diye 10 saat sonunda tekrar pilli hava motorunua döndürdüm.
Aküsü bitmemişti ama aküyü sıfırlamak istemedim.

1 Bidonda 15 LT suda yaklaşık 17-18 saat Sadece havamotoru çalıştırarak Sorunsuz geldiler. 
İlerde siz degerli arkadaşlarımda aynı şekilde uzun mesafeli bir yolculuga çıkacak olursanız oksijen tabletine falan gerek yok bunu söyleye bilirim. Sorunsuz geliyorlar balık yogunlugunuda verdigim sayılardan siz anlauın işte 16 Tane Damızlık tropheus 8 tane damızlık cüce vatoz :) haa birde dipte 10 tane midyem vardı :) etkisi muhakkak vardır sonuçta bakteri yogunlugunu azalttılar filitre ettiler işime yaradı :) 

BU arada pilli hava motoru için Duracell pil Kullandım inanin şu an maraşa bu piller gider geri gelir hani 10 kat daha uzun ömürlü diyorlar ya :) Cidden öyle 2 sene önce olmıştım pilleri izmirden maraşa giderken balıklarda kullanmak için :) ozaman araba ile gitmiştim maraşa ama genede pek bir fark ettigini sanmıyorum :) 
İstanbul Akvaryum Kompleksi
Kesinlikle görmek gerek anlaşılan :) birileri de resim çekse süper olur yani :D
biz uzagız biraz :D anca bir iş çıkacak istanbula gelecez ki öyle gezelim oraları ... 
İstanbul Akvaryum Kompleksi
Açıkcası benim çok ilgimi çekti :) ilk fırsatta gidilmeli bence istanbula gittigimde kesin gitmek istedigim yerlerden biri artık :) umarım saglıklı ve güzel canlılar yaşar bu büyük akvaryumlarda. ve yeni çeşitler görürürz inşallah. 
Gidip görenler resim eklerse en azından uzak olanlarımız resimlerle yetinir diye düşünüyorum.
İstanbul Akvaryum Kompleksi
En büyük tematik akvaryumu olma özelliğini taşıyan Florya’daki İstanbul Akvaryum Kompleksi, cumartesi günü açılacak. 

16 TEMATİK ALAN DÜNYANIN
Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen akvaryumun gezi güzergâhı bölümünde Karadeniz’den, Pasifik’e Yağmur Ormanları’ndan Atlantik’e kadar uzanan 16 tematik alan var. ÖrneğinYağmur Ormanları bölümünde şemsiye açmak gerekiyor, çünkü suni yağmur yağıyor. Karadeniz bölümünde ise Nuh’un Gemisi var. Ege bölümünde antik uygarlıkların izleri, Kızıldeniz’de mercanlar yer alıyor.

15 BİN CANLI VAR
iki kattan oluşan toplam 22 bin metrekarelik akvaryumda, interaktif oyunlar ve filmler de bulunuyor. Her biri 6 bin 800 metreküp su hacmine sahip 64 tankın bulunduğu akvaryumda bin 500 çeşit toplam 15 bin deniz ve kara canlısı yer alacak. Canlılar, doğal ortamlarına en yakın koşullarda yaşamlarını sürdürecek. Kompleksin yaklaşık 268 milyon TL’lik toplam maliyetinin 138 milyon TL’sini Büyükşehir Belediyesi, geri kalanı ise yüklenici firma karşıladı. Kompleksin açılışına, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor. 

DOKUN HEMEN ÖĞREN
Akvaryumun her bölümünde dokunmatik LCD ekranlı kiosklar bulunuyor. Ziyaretçiler, bu kiokslar aracılığıyla hayvanlar hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Cep sineması ve kafe de bulunuyor 
İstanbul Akvaryum Kompeksi’nde eğlence mekanları da bulunuyor. 5 boyutlu cep sineması, kafe ve çocuk oyun alanları da yer alıyor. Dev akvaryumun tanıtımını, geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yapmıştı.
Satıcılık Bu ... Teşekkür
[QUOTE=Erdinç Varlı]Burak Bey, şahsınız adına arzu ettiğiniz sonuca ulaştığınız için memnun olmanız doğal ancak ticari bir firmanın bugün eleman yok yarın arayın, bugün kredi kart sistemimizde sorun var. Biz yollayalım siz sonra verin yaklaşımları her zaman olumlu sonuçlanmayabilir. Yine de dikkatli yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum.  [/QUOTE]
haklısınız ama bu sadece bir örnek zaten , hemde olumlu bir örnek.  
bazı firmalardan aldıgınız ürün eksik gelir hatta gelmez geldiginde istediginiz gibi olmaz. bazı firmalarda bu sekilde işiniz görülsün diye ugraşırlar. benim anlatmak istedigim güzel birşeyler yapılıyor desteklemek gerekli..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.