ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kagemusha
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Mart 2009 14:14
Son Ziyaret:
14 Temmuz 2009 12:22
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Selahattin Durdu
Doğum Tarihi:
12 Kasım 1978
Yaş:
45
İl:
Kayseri
Meslek:
Avukat
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Av.Selahattin Durdu

SON 9 MESAJI

Su değişimi

Öncelikle herkeze selamlar.Yavrularımı alalı tam bir hafta oldu dişi imparatorumdan sularını değiştirmek istiyorum acaba normal balıklarımdaki gibi bir değişim yeterlimi yoksa ekstra bişeyler yapmam gerekiyomu .Normalde suyu dinlendirmeden kullanıyorum dinlendiriyimmi suyu, birde suyun ne kadarlık kısmını yüzde olarak değiştiriyim yardımcı olursanız sevinirim.

İlk tecrübem
Artemia diye sanırım bi yem varmış ondanmı kullansam acaba
İlk tecrübem
Normal yemimi ezip veriyimmi ya zaten nokta gibiler yiyebilirlermiki zaten tek akvaryuma aldım etrafında vurucak falan balık yok ama pipo filtre lmam gerkiyomuş sanrırım  o olmadıgı içn normal filtre çekmesin diye hala yavruluktalar.
İlk tecrübem

Selamlar ilk defa dün gece yavru aldım sarı imparator dişimden şu an yavruluk içerisindeler yaklaşık 30 tane falan yalnız çok tecrübesizim ve nasıl beslemem gerektiği hakkında hiç bir bilgim yok bana yardımı olursanız sevinirim.

Hangi tür discus
Herkeze slm lar 80 cm lik akvaryumum var  ve boş duruyo malawi akvaryumum dışında hep discus beslemek istememe rağmen hep korktum bir sorunla karşılaşıp başlamadan soğurmuyum discustan diye ama şimdi en azından bu 80 cm lik akvaryumda cama cam bir çift almaya karar verdim acaba bana discuslardan hangisini önerirsiniz?Sevgiler saygılar.
akvaryumun tamamı erkek olsa
Bende en az 10 balık falan koymak istiyorum  hepsi farklı olucak snow ahli redrubin gibi ve direk renklendirici yemlerden kullanmak istiyorum sorun olmaz demi?
akvaryumun tamamı erkek olsa
200 LT  alan bir akvaryumum var ve malawilerden oluşan bir akvaryum yapmak istiyorum ancak arkadaşlarıma bir kaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim .Öncelikle  akvaryumum işyerimde ve sadece görsellik istiyorum bütün balıklarımı erkek alsam renk cümbüşü halinde bir sorun olurmu .ikinciside eğer hepsi erkek olursa renk veren yemlerden kullansam balıklarımda herhangi bir sorun olurmu?Saygılar sevgiler.
kagemusha2009-06-16 14:14:26
Dİscus hakkında

Halil bey yükseklik 80

genişlik 50
uzunluk 90 azmı acaba
Dİscus hakkında
Öncelikle herkeze selamlar uzun zamandır malawi besliyorum ve bende tüm hobiciler gibi kendimi discusun ihtişamına kaptırdım bütün makaleleri aşşağı yukarı okudum gercekten çok önemli bilgiler ve bizimle bu güzel bilgileri paylaşan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.İşyerime yeni yaptırdığım akvaryumum 90,50,80 ölçülerinde bu discus için yeterlimidir ilk sorum , ikinciside büyük yetişkin discuslar almak istiyorum ve fiyatları oldukça pahalı
discus türlerinin hangisi hangisiyle daha uyumlu bakılabilir ben biraz renk farklılığıda istiyorum akvaryumumda bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim saygılar sevgiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 22 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.