ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Suskunvesuskun
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Nisan 2008 20:12
Son Ziyaret:
01 Temmuz 2016 21:54
Toplam Mesaj:
363 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
FIRAT ÖZMEN
Doğum Tarihi:
12 Ocak 1978
Yaş:
46
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fırat özmen
120x55x60 Yunus ve sarıprenses tankı
75x35x30 Üreme tankı
45x25x20 yavru tankı

SON 10 MESAJI

28 Şubat Kocaeli Buluşması Fotoğrafları
  Herkese selamlar;
Ben nediyeyim bilmiyorumki artık Furkan Akın sizeHöyt.İnsan bir alo der bana numaram vardı sizde.Buradan yollamışsın akın mesaj ama giremiyorum nete binyılın bir  başında  ancak Furkan işin içyüzünü biliyorsun senAglama.Neyse sağlık olsun ama  inanın  şuan bakarken bile bu resimlere üzülmeden edemiyorum.Bakın yine tekrarlıyorum böyle  durumlarda bir alo deyin mutlaka geleceğimi biliyorsunuz.Tekrardan herkese selamlar en kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle.Saygılar...
Kastamonulu Arkadaşlar Selam

Kastamonulu arkadaşlara selamlar.Ben şuan 1 haftalığına Kastamonu merkezde tatil amacıyla bulunmaktayım.Forumumuzda şuan itibariyle Kastamonuda bulunan  arakadaşlar varsa buluşmak sohbet etmek bilgi alışverişi yapmak isterim ilgilenen arkadaşların cevap yazmalarını önemle rica ederim saygılar...

ATMAN 3338 MALZEME DİZİLİŞİ
Merhabalar  Recep Bey;
Bendede Atman 3338 dış filtre mevcut.En alt sepete seramik üzerine elyaf ortadaki sepete karbon ve üstüne elyaf en üste ise sadece  elyaf  koymalısınız ben bu şekilde dizilişini yapıyorum.
Saygılar...
Sizce bu balığın cinsi nedir?
  Mutlu Bey resimler gözükmüyor.
Saygılar...
Papağan Cichlidimizdeki Değişim

Merhabalar Serdar Bey;

Midas aşırı sert bir amerikan cichlidsdir.Papağanlarla birlikte  bakılması bence uygun değildir.Papağanlarınızdaki siyah lekeler stres ve  sıkıntıdan kaynaklanıyor ki sizinde belirtmiş oldugunuz gibi midasın hırpalamasından kaynaklanıyor.Ölümcül vakaların gerçekleşmemesi için midasınızı veya papağanınızı aynı ortamda tutmamanız en uygunu olacaktır.Tek tür bakmanız en sağlıklısıdır.Saygılar...
zebra ciftim
Merhalar Baturalp Bey;
Balıklarınızın tekrar yumurtlamarı 20 veya 25 gün ,içinde  gerçekleşir.
Saygılar...
Kocaeli Buluşması Gerçekleşti [05 Nisan]
Herkese selamlar;
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum.Artık Kocaeli buluşması kemikleşmiş bir altyapıya sahip ve bu buluşmaların müdaimleri kapıdan atılsa pencereden pencereden atılsa bacadan girecek tabiriyle sadece haber verilmesi yetiyor buluşmalar kaçırılmıyor ve ev sahipleri misafirine ve Kocaeliye sahip çıkıyor.Buluşma öncesi listeye  baktığımda herkes adını yazdırmak için yarışıyordu.Ama  gel görki dün sabah bekleme  yerinde yine  aynı yüzler yine  kemik kadro.Mazereti olan arkadaşlarımıza kesinlikle ben ve diğer dostlarımın hiçbir  sözü olamaz lakin listede isim yazdırıpta yarı yoldada bırakmak olmaz diye düşünüyorum.Sonuçta bu liste düzenlenirken ona  göre bir  organize yapılıyor ona  göre  yerler ayarlanıyor.Neyse sağlık olsun.Biraz sitem gibi oldu ama açıkçası dün üzüldüm.
 Gelelim buluşmamızın güzellikerine Kocaelili dostların buluşması hersefer  süper geçmiştir aksini idda eden olacağını sanmıyorum.Bu buluşmamızın en güzel süprizi ise Kocaelilere daha önceden söz verip  iki elimiz  kanda  olsada geleceğiz diyip bizleri ayrı bir buluşma heyecanı ile sevindiren İstanbullu dostlarımız Uğur abi olsun Latif olsun Birol abi,Hüseyin Murat ve diğerleri hepsinden mevlam Allah razı olsun hepsinin yüreklerine ve ayaklarına sağlık bizleri kırmayıp güzel günümüze ayrı bir  güzellik kattıkları için.Ayrıca Sakaryalı ayrılmaz müdaim dostlarımızda onlar  zaten bizle  hep birlikteydiler.Onlarında ayaklarına  sağlık ayrı ayrı. 
 Zet shop sahibi Emrah abi ve çalışanlarına ayrıca ayrı ayrı teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.Gerek güzleryüzleriyle gerek ilgi alakaları misafirperverlikleri,indirimleri ve ikramlarıyla biz Kocaelili akvaristlerin herzaman yanında olduğunu bir kez daha  gösterdi dünkü buluşmamızda. Tekrardan çok teşşekür ediyorum.
 Soner ve Furkan kardeşime bu organizasyonu düzenledikleri için çabalarına emeklerine sonsuz teşekkür ediyorum.Her ikisindende mevlam bir değil bin razı olsun.
 Farkındayım lafı biraz  uzattım ama siz dostlarımın samimiliğine sığınarak yazıyorum.Dünkü buluşma  son olmayacak.Kısmetse önümüzde piknik buluşmamız var.Bu sosyal faaliyetleri bize sağlayan ilkgünden bugüne  kadar bizleri bir arada tutan Akvaryum com ve ailesine teşekkürümü bir borç bilirim.İyiki varsın Akvaryum.com.
 Saygılar...
 
Suskunvesuskun2009-04-06 08:53:44
Yunusum yumurta mı yiyor?

Merhabalar Bilal Bey;

Yunuslarınız yumurta döküyor.Daha  sonradan baktığınızda zaten dişinin ağzında şişlik olur.Fazla rahatsız etmeyinki dişi ürküp veya kıskanıp yumurtaları atmasın ağzından mümkün mertebe ışık açmayın.
Saygılar..
balıkların vücudunda siyahlaşma
Merhabalar Buğra Bey;
Öncelikle sorunuzun cevabını kendinizde vermişsiniz.Papağan balıklarınızın siyah lekeler çıkartması stresten kaynaklanmaktadır.Akvaryumunuzda başka hangi tür balığınız var?.Eğer midas balığınız varsa enbüyük etken ondan kaynaklanmaktadır.
Saygılar...
Suskunvesuskun2009-03-23 09:33:32
Sarıprenses
Merhabalar Kerem Bey;
Balığınızda bir sıkıntı yok.Kararmış diye bahsettiğiniz  sarı prensesiniz erkek olgunluk döneminde  siyah renk alması gayet normaldir.Ayrıca üreme durumu için balıklarınızın orantısı ve  olgunluğu yani kaç aylık dişileriniz ve erkekleriniz.Üreme olgunluğuna  geldiğinde zaten yumurta alırlar.
Saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.