ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erkan16
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Ekim 2007 17:00
Son Ziyaret:
20 Ocak 2008 10:40
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
erkan gençtürk
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

HIRÇIN ZEBRA
Zebramın birinde üst yüzgeç çok küçük erimiş gibi yada hırçın zebra tarafından yenmiş gibi. Cinsiyet ayrımını yapamıyorum. Ama ben sorunu çözdüm hırçın zebrayı alıp sarı prenses akvaryumuma koydum orda biraz sakinleşti sarı prenses akvaryumumdaki zayıf kalan frenatus umu zebraların yanına koydum şuan mutlu gibiler. İlginize tşk.
Not: Balık cinsiyet resimleri ile ilgili bölüm açtım herkesin katkısını bekliyorum. Deniz Ak
CİNSİYET AYRIMI- RESİMLİ

Bakımlarını yaptığımız dişi ve erkek balıklarımızın resimleri elimiz varsa yada resimlerini çekebiliyorsak ve üzerlerine cinsiyetleri hakkında tanımlayıcı işaretlemeler yapıp burda yayınlarsak ben ve benim gibi akvaryuma yeni başlayan yada yeni tür bakan arkadaşlara yardımcı oluruz. Herkezin ilgisini bekliyorum. Tşk. Deniz AK

HIRÇIN ZEBRA

Arkadaşlar öncelikle gösterdiğiniz ilgiden teşekkür ederim.Cinsiyetlerini bilmiyorum.Ama biri yani hırçın olan diyerlerine göre rengi açıldı ( açık gıri halini aldı diyarleri siyaha yakın bir gıri).Yaklaşık boyları 3 cm ler.

Deniz AK
HIRÇIN ZEBRA
Arkadaşlar benim aldığım 3 adet zebradan biri zamanla rengi diyer ikisine göre açıldı ve rengi açık olan zebram diyer iki zebrayı sürekli kovalıyor hatta diyerlerine yem dağil yidirmiyor. Sebebi nedir acaba ve ne yapmam gerekli.
Deniz AK
hasta balık

Evet bildiğimiz eczaneden alabilirsin. Yani biz insanlar için yapılmış korkmadan balıklarına kullanabilirsiniz. Deniz .

Midyenin su berraklığına etkisi...

Anlayamadığmım ben midyemi akvaryumcudan aldım. Midyem herkezin aldığı gibi tatlı su midyesi ve boyuda yaklaşık olarak 5 cm. Tatlı su midyelerinde özel cinslermi var. Benim aldığım midye beyaz ağırlığı fazla bir midye. 4 ytl olandan farkı yok. Farkı tek şey bu hobiyi parası kısıtlı kişilerinde yapmasını salamak. Deniz.

Midyenin su berraklığına etkisi...

Burdaki fiyatları görünce şaşırdım. Ben bugün tanesi 1 ytl den iki adet aldım boylarıda 5 cm civarında. Her yerde bulunabilecek midyeleri neden bukadar pahalı satmış anlam veremedim. Oysa biz hobicilerin önündeki en büyük sorun maddi yetersizlik. Bu yüzden de birçok arkadaşım akvaryumculuktan vazgeçti. Aslında nekadar ucuz okadar fazla müşteri demik .Deniz

hasta balık
 Parazit olabilir. Eczaneden alabileceğin flagy (4 ytl)ve bacterim forte 12(ytl )sorununu çözer. Akvaryumculardanda tektek alabilirsin sana tavsiyem eczaneden alıp ilerki zamanlardada kullanman. flagy :iç parazit hastalıklarında (gram negatif anaerob, gram pozitif anaerob basiller), 50 lt suya 1 tablet kullanılıyor. Dış filtreyi kapalıbactrim forte : doku enfeksiyonu bakteriyel hastalıklarda, 50 lt suya yarım tablet. Dış filtreyi kapalı not:tedavi sonrası akvaryumun suyunu değişmesi gerekli sebeb yararlı bak. Öleceğinden yeni bir ortam hazırlığının tekrer yapılması. Yeriniz varsa ttedaviyi başka biryede yapmak daha iyi. Deniz.
Yumurtadan çıkan yavrulara yem

Yavruların sindirim sistemleri iyi gelişmediğinden yumurta sarısı yerine akını kullanabilirsin. Dikkat etmen gereken şey besinin çuk ufak parçacıklardan oluşması. Vitaminide unutmamak gerekir. Deniz.

Ultrasonic Faresavar balıkları rahatsız eder mi?

Bana göre herhangi bir zarar vermez sebebi hava ve suyun ses iletim zamanlama farklılığı ve suda sesin yapacağı basınç dalgaları. Bunun için cihazın firmasından alabileceğin onay yada bilgilendirme en iyi tatminkarlık olur. Deniz .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.