ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
FurkanAkg
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Ocak 2021 19:50
Son Ziyaret:
10 Mayıs 2021 07:47
Toplam Mesaj:
4 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Furkan Akgündoğdu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bingöl
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Furkan Akgündoğdu

SON 4 MESAJI

Bitkilerin Kızarması Ve Solması
Çok teşekkür ederim. Hemen edineceğim umarım faydalı olur.
Bitkilerin Kızarması Ve Solması
Haftada 1 su değişimi yapıyorum. Bugün yine bi %30 Du değişimi yapıp gübreyi ekleyeyim umarım düzelme olur
Bitkilerin Kızarması Ve Solması
Cevabınız ve hatırlatmanız için teşekkür ederim. 1, 2 hafta öncesine kadar her şey baya diri ve yeşil gözüküyordu. Monte carlo lar yayılıyor gibiydi ve arkaki bacopa monieriler çok hızlı uzuyor kesip yeniden dikiyordum. Ama şimdi monte carlo lar sanki gelişimi duruyor gibi hissediyorum. Acaba taşların üzerinde oluşan yoksunları temizlemediğim için olabilir mi. Yeşil olursa daha güzel gözükebilir diye düşünüp fırçalamıyordum. Bu akvaryumda bir soruna sebep olabilir mi
Bitkilerin Kızarması Ve Solması
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/228804/230120210434561.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/228804/230120210435031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/228804/230120210435101.jpg[/IMG]

Merhaba arkadaşlar, abilerim, ablalarım. Ben de bu hobiye yeni başlayanlardan biriyim. 40 litrelik bir bitki akvaryumu kurmaya çalıştım. Zemin monte carlo ve arka kısma da adını hatırlayamadığım kolay bir tür koydum. Gübre olarak da 10 tane de karides almıştım fakat 6 sını kaybettim. 4 ü sağlam hatta birinin karnına yumurta düşmüş. Yaklaşık 3 4 gündür bitkilerimin yapraklarının kızıllaştığını ve git gide solmaya başladığını görüyorum. Yaklaşık 2 ay oluyor sistemi kuralı. Mayalı sistem kullanıyorum ve aqua led markasının aydınlatmasını kullanıyorum. Gübre olarak da reeflowers aquaplant all inclusive kullanıyorum. Yaklaşık 1 hafta önceki su değişiminde gübre verip vermediğimi hatırlamıyorum. Bundan kaynaklanabilir mi sorun veya başka bir sebebi var mıdır?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.