ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tanereshma
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Şubat 2007 23:47
Son Ziyaret:
26 Mart 2007 00:26
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 2 MESAJI

Şiş Gözlere Şifa (Ben buldum :D:D)
Herşey var .Fakat kaplumbağamı içine koyunca kaya gibi çöküyor. bide ben sizin gibi kurulanması için bir alan yapmaya çalıştım fakat silinkonlar hiç tutmuyor.Yaptığım platform tekne gibi yüzüyor.Nasıl tutturuyorusunuz siz onları?
Şiş Gözlere Şifa (Ben buldum :D:D)

ARkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.Bu siteyi bulmamın sebebi ise kaplumbağamın gözlerinin şişmesi ve kapanması idi..1 hafta boyunca yemek yemiyordu.

Daha sonra forumlarda  çoğu kişide bu hastalıklara yakalanan kaplumbağa ların olduğunu gördüm.Burada tafsiye edilen göz merhemleri ilaçları vs.. (gentagut vb.) gibi ilaçların önerildiğini gördüm.Kaplumbağam 1 hafta içindde çok kötü duruma geldi ve bendede tafsiye ettiğiniz ilaçlar yoktu.Babam doktor ve gözleri biraz bozuk.Bu nedenlede bir ilaç kullanıyordu.Bende bu ilaçın ne işe yaradığını sordum.Babamda bana onun gözler için iyi olduğunu ve antibiyotik içerdiğini söyledi.Bir çeşit merhem gibi birşey. Bende son çare olarak bu ilacı denemeye karar verdim.Kaplumbağamın gözlerine gece yatmadan önce (saat 12 civarı) sürdüm.Sabah kalktığımda ise kaplumbağam gözlerini çok az açmaya başladı.Bu hızlı etkisi beni çok şaşırttı malum burada yazılan yazılarda bazı arkadaşlarımızın kaplumbağalarının iyileşmesi çok uzun sürmüş yada ölmüşler.Daha sonra öğlen vakti  sürdüm. Ve şimdi bu mesajı yazmadan önce sürdüm.Etkisi inanılmaz oldu.1 gün önce iltihap kaplı gözlerinin %70 i iyileşmiş durumda.2 gün önce ölü gibi duran kaplumbağam bugün 5 tane yem yedi ve koşturmaya başladı.Gözleri hala biraz şiş.

Şimdi merak ediyorsunuzdur bu ilacın Adını. Evet bu ilacın adı FUCITHALMIC . İlacın fiyatı hakkında hiçbir bilgim yok tamamen tesadüf eseri buldum. Fakat muhteşem etkisi var.Denemenizi tafsiye ediyorum.

 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 23 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.