ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bjornjarnside
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Eylül 2019 23:01
Son Ziyaret:
15 Nisan 2023 19:22
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Uğur
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Antalya
Meslek:
Avukat
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 5 MESAJI

Dropsy Gourami ?
Balık dropsy den çok kabız olmuş gibi. kendi deneyimledigim dropsylerde balıkların tüm pulları kabararak kalkti. her gün aynı protein ağırlıklı yem ile besliyorsaniz kabız olmuş olabilir. Tabiki bu benim fikrim.
60. Gün Bitkili Akvaryumum
Tebrikler çok güzel bir kurulum . ilk haftalarda diatom sorunu yaşadınız mı acaba, ve aydınlatmayı kaç saat açarak başladınız son olarak ta gübrelemeye kaçıncı hafta başlamaya karar verdiniz ? Biraz arka arkaya oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız çok sevinirim :)))
Hıgh Tech Akvaryum İçin Taban Karşılaştırması
[QUOTE=Nursun]Merhaba,
İki ürünü de kullanmadım ancak dennerle nutribasis 6in1 besin içerikli kumdur ve tek katman olarak kullanılmıyor ,jbl proscape ise aktif topraktır ve tek başına kullanılabilir . ADA nın kumları bütçenizi aşıyorsa tropica aquarium soil yada dennerle scaper's soil kullanabilirsiniz .[/QUOTE]
cevabınız için çok teşekkür ederim tropicanın fiyatlarıda ada ile aynı ,dennerle scaper soil ise hiçbir yerde satışta yok sanırım jbl proscape tercih etmek durumunda kalacağım umarım başarılı olur :)
Hıgh Tech Akvaryum İçin Taban Karşılaştırması
Merhaba arkadaşlar,hıgh tech bitkili akvaryum denemesi yapmak istiyorum ancak taban malzemesi konusunda kararsız kaldığım kumlar oldu ilki jbl proscape plant soil ikincisi ise dennerle nutribasis 6in1
ikisi hakkında da detaylı kullanım bilgisi bulamadım.Bu konuda tecrübeli bilgi sahibi kişilerin fikrine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.(küçük bir not:ADA nın kumları bütçemi aştığı için kıyaslamaya alamadım)
Lepistes Bulunan Ana Tanka Betta Salınır Mı
Tankınızın hacmi oldukça küçük lepistesler de çok meraklı balıklardır betaya rahat vereceklerini sanmıyorum. Beyza Hanımın dediğine katılıyorum kendiniz demişsiniz gerekli ortamı yaratamadığınızı madem yaratamıyorsunuz neden alıyorsunuz hocam yazık değil mi ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.