ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
toptanci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Temmuz 2019 02:13
Son Ziyaret:
01 Nisan 2021 01:33
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali Akkaya
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

www.celtegitim.com.tr

SON 8 MESAJI

www.twitter.com
Twitter adresim @toptanci Akvaryum meraklısıyım. Her ne kadar Twitter'da biraz daha farklı mesajlar paylaşsam da akvaryumlar ile ilgili videoları falan beğeniyorum.

Hatta bazılarını [URL="https://tr.savefrom.net/download-from-twitter"]Twitter mp4 indir [/URL] sitesini kullanarak bilgisayarıma indirmişliğim dahi var.
Youtube Videolarını Yayınlamak İçin
Youtube videolarını bu şekilde yayınlamak zor olabilir. O yüzden Youtube videolarını burada yayınlamanın en kesin yolu, videoyu indirerek yükleme gibi bir seçeneği düşünebilirsiniz.

Bunun için [URL]https://tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video.html[/URL] sitesinden faydalanabilirsiniz. Youtube'dan dilediğiniz videoyu dilediğiniz formatta indirip istediğiniz yere yükleyebilirsiniz.
Muğla Tuncay Akvaryum Gezi Videom
Akvaryum gibi bir Muğla gezisi için [URL]https://www.erkeklersoruyor.com/ye-ic-gez/mugla-da-mutlaka-gidilmesi-gezilmesi-gereken-yerler-hangileri-q14799879 [/URL]içeriğine de göz atmanızı öneririm. Görüşlerinizi de eklerseniz oldukça faydalı olacaktır.
İzlesene.coma video yükleyemiyorum
Hocam izlesene hala duruyor mu ya? Bir zamanların efsane sitelerinden biriydi. Yükleme değil ama burada yer alan videoları site ne olur ne olmaz kapanır falan ben kolay indirmek için size bir yöntemden bahsedeyim. [URL="https://tr.savefrom.net/download-from-tiktok"]Tiktok video indirici[/URL] sitesi Savefrom ile izlesene videolarını da indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ilgilendiğiniz videonun linkini sitedeki ilgili alana kopyalamak. Kopyalama işleminin ardından tek tıkla indir tuşuna basarak kolayca dilediğiniz tüm izlesene videolarını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Youtube'den Video İndirmenin En Kolay Yolu
Benim de bu işlem için önereceğim [URL]Youtube müzik indirme[/URL][URL]https://tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video.html[/URL] sitesi Savefrom var. Savefrom üzerinden sadece Youtube videoları değil bu videoların müzikleri de dilediğiniz bütün farklı formatlar halinde indirilebilmektedir. Videoları pratik bir şekilde indirebilmek için yapılması gereken tek şey videonun linkini kopyalayarak sitedeki ilgili yere yapıştırmak. Bu işlemin ardından siteden kolay bir şekilde istediğiniz videoyu indirebilirsiniz.
Dailymotion video sayfam
Son zamanlarda çok fazla kullanılmasa da eskilerin en popüler video izleme platformlarından olan Dailymotion üzerinde yer alan bu hesaptaki bütün videoları [URL="https://tr.savefrom.net/10-dailymotion-videolar%C4%B1n%C4%B1-indirme.html"]Dailymotion video dönüştürücü[/URL] ile indirin ve bilgisayarınızda arşivde saklayın. Kolay bir şekilde videoları indirebileceğiniz site üzerinde internette yer alan bütün videoları indirebilirsiniz.
Online Mp4 Video İndirme Sitesi
İnternette yer alan videoları indirmek için benim kullandığım sitelerin en popüleri [URL="https://tr.savefrom.net"]ücretsiz video indir[/URL] sitesi Savefrom üzerinden yapıyorum. Sizin sitenizde oldukça faydalı. Ancak alternatif olması açısından Savefrom'u da denemekte fayda var.
Youtube Videolarını Yayınlamak İçin
Deneme-1
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=zJ7hUvU-d2Q[/VID]

Youtube [URL="https://tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video.html"]mp4 indir[/URL] ve izle.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.