ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
incay13
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Kasım 2006 23:00
Son Ziyaret:
27 Ağustos 2008 15:33
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ilhan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
KKTC
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ilhan

SON 10 MESAJI

yavru zebra akvaryumum
benim de 100-150 kadar yavrum vardı da sadece 20 kadar kaldılar bayağı hızlı büyüyorlar keratalar. anne ile yavrular akvarumda tek 3 hafta kadar oldu. yavruları bende ayırmayı düşünüyorum da filtreden korkuyorum resimdekinin tam aynisi benim filtrede yavruları çekermi acaba? benimkine kadın çorabı geçirdim yavruları çekmesini önlemek maksadı ile.
AMERİKA ZEBRA CİKLİTLERİ
bu mükemmel paylaşım için teşekkürler.ben de ilk defa yavru aldım tecrübe lazım
bitkili akvaryum ve mono
ben monoyu sarı prenses ve yunuslarımla besliyorum bol bitkili akvaryumum. fakat mono bitkilere hiç zarar vermiyor alalı 3 ay oldu çok güzel bir büyüme kaydetti. canlı yem takviyesi yapıyorum sürekli sivrisinek larvası veriyorum.
130 LT. için malawi yer değişimi tavsiyesi
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar, dün bütün moli yavrularını ve lepisteslerin bir bölümünü 3 adet tetrayı ve bir tane erkek olan platiyi toplayıp yaklşaık 30 adet bir lengere doldurup hepsini balıkçıya verdim yerine 2 adet daha sarı prenses bir jbl chiclid yemi 3 adet açık yem ve derece falan aldım cenimdende bir kuruş para çıkmadı. zaten biliyorsunuz balıkçılar bunları ölü fiyatına alıyor.
melek monoyu büyük akvaryumda bıraktım chiclidlerimi oraya katarıp kalan moli ve lepistesleri ve bir çift cüce guramiyi ise 50 cm lik akvaryuma aldım şimdilik bir problem yok. duruma göre dediğiniz gibi melekle monoyu diğer akvaryuma aktarabilirim.
 
teşekkürler
130 LT. için malawi yer değişimi tavsiyesi
arkadaşlar, 130 lt. akvaryumumda 40 kadar yavru moli, bir melek, bir monos, 10 kadar lepistes,2 vatoz, ve bir çift cüce gurami beslemeketeyim.
 
sorunum şu, askere giden arkadaşım balıklara bakamayacağı için bana 3 sarı prenses, 2 yunus, ve 1 de ahli bıraktı ve ben bunları şu an için 50*30*30 bir akvaryumda besliyorum. bu balıklar aşağı yukarı 5 cm boyunda. şu an için bir sorun yok fakat şiddetle onları büyük akvaryuma aktarma ihtiyacı duyuyorum
 
fakat diyelim ki molilerden kurtuldum balıkçıyla konuştum ölü parasına alacak. ama melekle monoyu vermek istemiyorum ki bu balıklarda chiclidlerden boyut olarak daha büyük, ne yapabilirim akvaryum konusunda? sizce molilerden kurtulup chicleidleri 130 ltreye aktarıp melekle monoyu ayni yerde bıraksam olurmu? bir fikir verin lütfen...
BALIKLARIN NAKLİ
iyi de aç bırkmanın manası ne?bi açıkalarsanız sevinirim
kuhli için uygun zemin...
bir yıldır beslediğim kuhllim dün şişti şişti öldü.altında kırmızı kızarıklıklar vardı anlayamadım nedenini
halfbeak mı bu da ne?
zaten beslemeye değmeyen çok problematik bir balık.akvaryumdan zıplayıp kolayca ölebiliyor yada sinek kapmak için zıplıyor ve gaga gibi çıkıntılı olan ağzını incitiyor.
Molim hamilemi yoksa hastami?
bunlar kesinlikle balon molly ama hamilelik ayrı bir dert  anlamak dikkatle incelemek gerekli
Ay Moli Yavrularının Akvaryuma Aktarımı
peki eğer melek varsa akvaryumda sizce ne kadar zaman sonra aktarmalı moly yavrularını?bir de fantom tetralar var. son platim doğurduğunda yetişemedim bütün karın gitti...incay132007-2-5 18:38:12

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.