ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
efeglb
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Haziran 2015 01:22
Son Ziyaret:
29 Haziran 2020 09:35
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 4 MESAJI

Overflow Sistemli Sump Yapımı
Emeğine sağlık. Son halini gönderirmisin.
Yeni Akvaryum
[K]merhaba arkadaşlar hobiye yeni başlayacağım onun için siz bilgili arkadaşların yardımına ıhtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim. simdiden teşekkürler.
bır arkadasın suprız bır sekılde bırakmış olduğu bir akvaryum var elimde. 65*40*25 cm 120 lt ozelliklerinde bir akvaryum var. akvaryumda malzeme olarak dıs motor ısıtıcı ıc motor florasan mevcut. içinde ufak renklı taslar ve iki tanede ufak mağara gibi sus var. birde içinde birtane kedi balığı denilen uzun bir balık turu var. internetten birkaç araştırma yaptım hoşuma bitki akvaryumu gitti. bu akvaryumu ona çevirmek ıstıyorum. birde kedi balığını değiştirip başka balıklar koymak istiyorum. bu konuda neler yapmam lzm ve nereden başlamam lzm. bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. birde sunu paylaşayım bugun bir petshoptan bilgi almak istedim ama bana pek yardımcı olmadı ve ıstediğim tarzda basıt bir akvaryum ıcın 300-400 tl gibi bir masraf yapmam gerektiğini söyledi. beni biraz kandıracakmış gibime geldi ama gerçekten en uygun bu kadarmı olur. yardımlarınız için şimdiden tskler.[K][/K][/K]
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
[B]merhaba arkadaşlar hobiye yeni başlayacağım onun için siz bilgili arkadaşların yardımına ıhtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim. simdiden teşekkürler.
bır arkadasın suprız bır sekılde bırakmış olduğu bir akvaryum var elimde. 65*40*25 cm 120 lt ozelliklerinde bir akvaryum var. akvaryumda malzeme olarak dıs motor ısıtıcı ıc motor florasan mevcut. içinde ufak renklı taslar ve iki tanede ufak mağara gibi sus var. birde içinde birtane kedi balığı denilen uzun bir balık turu var. internetten birkaç araştırma yaptım hoşuma bitki akvaryumu gitti. bu akvaryumu ona çevirmek ıstıyorum. birde kedi balığını değiştirip başka balıklar koymak istiyorum. bu konuda neler yapmam lzm ve nereden başlamam lzm. bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. birde sunu paylaşayım bugun bir petshoptan bilgi almak istedim ama bana pek yardımcı olmadı ve ıstediğim tarzda basıt bir akvaryum ıcın 300-400 tl gibi bir masraf yapmam gerektiğini söyledi. beni biraz kandıracakmış gibime geldi ama gerçekten en uygun bu kadarmı olur. yardımlarınız için şimdiden tskler.[/B]
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Herkese slm lar araniza ve hobiye yeni katiliyorum ve tamamen bilgisizim siz bilgili arkadaslarin ciddi yardimlarina ihtitacim var.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.