ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YOUNG_STEPS
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Nisan 2014 11:49
Son Ziyaret:
30 Nisan 2014 12:41
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
HAKAN YALIN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Sanliurfa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

HAKAN YALIN

SON 6 MESAJI

Dişileri ayırma hk.
Yani umarım dediğiniz gibi olur. Kokularınıda bekleyelim bakalım ne olacak. Ya çok bişey istemiyorum sadece uslu dursunlar yeterli. Büyük balık beslemeyi seviyorum bunlarda kocaman zaten tombul tombul bayılıyorum. Üstünede bedava hediye olunca geriye bir uslu durmaları kalıyor. 
Dişileri ayırma hk.
Dun 3 disiyi çıkardım ama sanki halen sataşma var gibi geçici midir acaba bu durum veya o kadarcık sataşma normal midir. 6 erkek var şu anda. Disisiz kaldılar şoka mı girdiler ne :-)
Dişileri ayırma hk.
Cem bey yani erkekler bu dişi olduğunu düşündüğüm balıkları sahiplenip diğerlerine saldırıyorsa bu onların dişi olduğu anlamına gelir heralde değil mi? Üç erkek her biri birer tane alıp birer köşe kapatıyor. Sağa sola sataşıyorlar.
Dişileri ayırma hk.
Arkadaşlar bir yakınımın bana verdiği yetişkin 9 zebradan 3 ünün dişi olduğunu farkettim ve dolayısyla üç çift oluşmuş ve çiftler kafasına göre bir yer kapatıp cilveleşiyor. Olan diğer erkeklere oluyor. Kendine dişi sahiplenen erkekler dışında kalan erkeklere çift olanlar şiddet uyguluyor ve kovalıyor. Acaba sözkonusu üç dişi zebrayı çıkarsam erkekler kendi aralarında sorun yaşarlar mı? Kavga, yavru vs. istemiyorum. Yavru merakım yok zaten tamamen görsellik. 
dekorasyon ve akvaryum değiştirme taşıma hk
Teşekkür ederim. Peki bu balıklarım arasında geçici olarak bende olan bir çift zebra ve yumurtaları var onları nasıl yapayım. Birde küp vs. dekorasyon ürünleri şart mı ben balıkları seyredebileceğim görsel bir akvaryum istiyorum. Dekor küp falan pek sevmiyorum. Üreme olmadıkça bunlar şart mı? Balıkların hepsi erkek zaten. Çift olan yarın öbürgün gidecek zaten. 
dekorasyon ve akvaryum değiştirme taşıma hk
Arkadaşlar iyi akşamlar. İki sorunum var. Birincisi 65 cm olan akvaryumumu 100 cm akvaryum ile degistiriyorum. Mevcut akvaryumu suyunu kumunu balıkları vs. Yeni akvaryuma nasıl tasiyayim. Eski akvaryumdaki suyu
doldurup Eksik suyu tamamlayip direkt balıkları salsam olur mu. İkinci sorunum 8 tane büyük zebram var hepsi erkek ve tamamen görsel amaçlı besliyorum. Yeni akvaryuma fazla dekor istemiyorum sadece kum olsa sorun olur mu.

Neden kimse yazmıyor yanlış bişey mi var


Neden kimse yazmıyor yanlış bişey mi var

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.