ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ferhart
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Ağustos 2006 14:27
Son Ziyaret:
12 Mayıs 2011 20:29
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ferhat YILMAZ
Doğum Tarihi:
26 Ağustos 1975
Yaş:
48
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ŧєгђคгt®

SON 7 MESAJI

İtiraf edin.

 Çok şükür balıklarıma bi canilik yapmadım bu güne kadar.

Ama Allah affetsin,abimin aklına uyup,mahalledeki kedilerin ayaklarına içi oyulmuş ceviz kabuklarını baliyle yapıştırışımız,hayatımızın en salakça eğlencesi idi sanırım.İtirafta bulunan çok arkadaşımız,olayların çoğunu çocukluklarına verip gülmüşler.Ben hala çocukta olsam yapmamamız gerektiğine inanıyorum.Umarım öte tarafta beni cırmalamazlar.

(Bişi daha var aslında; sizde denedinizmi bilmem ama biz ortaokulda iken panda çubuklarını artı olacak şekilde yapıştırıp,sonrasındada özenle yakaladığımız at sineklerini ayaklarından aşşağıya gelecek şekilde yapıştırıp ilk türk yapımı teyyareyi geniş semalarımıza kazandırmıştık. Allahım affet)

Kalan sağlar bizimdir :)

 

 Merhaba arkadaşlar;

Geçen hafta yumurtalarını tüküren ahlim hakkında yazmıştım,toplayıp pet şişeye koyduğum yumurtaların büyük kısmı olgunlaştı ve bu sabah iki siyah göz birde kıl kuyrukları çıktı piyasaya tamamını kurtaramasamda birkaçını kurtarmayı başardım sanırım.

Neyse uzun lafın kısası Kalan sağlar bizimdir

 

Ahlim yumurtalarını tükürdü :(
sizce yumurtalar kurtulurmu? yoksa annesinin ağzında olmadıkları için ölmüşlermidir?
Ahlim yumurtalarını tükürdü :(
    Geçen hafta ağzına yumurta alan ahlim bu gün erkeğinin sürekli rahatsız etmesi sonucu yumurtalarını tükürdü elimden geldiğince zarar vermeden yumurtaları toplayıp  küçük bir pet şişeye koydum alttan bi delik açıp  hava hortumundan bir paralel çektim şimdi devamlı hava veriyor yumurtalar arada havalanıp tekrar dibe oturuyor bunun haricinde bişi yapabilirmiyim?
Neden tekrar eşleşmiyorlar?

[QUOTE=kripto]Dişileri arttırmanın yanında birde kullandığınız yem büyük rol oynar yem çeşitlerini arttırmak ve canlı yem,karides vermek balıkları daha çabuk üremeye teşvik eder.[/QUOTE]

 Dişilere birer tane daha eklemek iyi olacak sanırım,yem olarak seranın granül yemlerini ve mevsiminde az haşlayıp dondurduğum ıspanak,havuç gibi besinleri veriyorum,bir arkadaşın tavsiyesiyle haşlanmış bezelye ıspanak ve karidesi blendırdan geçirip dondurdum arada bu karışımdanda veriyorum.Umarım sadece dişilerin sayısını arttırmak sorunu çözecektir yanlız kafama takılan 150 litre olan tank kaç tane daha balığı kaldırır?

Neden tekrar eşleşmiyorlar?
[QUOTE=birhan]

Kaç tane sarı prensesiniz var dişi-erkek olarak belirtir misiniz?

[/QUOTE]

Ahlilerde prenseslerde birer çift 1erkek 1dişi.

Neden tekrar eşleşmiyorlar?

   Merhabalar...

 Ortalama 150lt'lik tankımda bir çift S.Prenses bir çift Ahli ve bir tanede Vatos besliyorum. Tankı kuralı 5 ay oldu ve kurulumdan 2 hafta sonra S.Prenseslerim eşleştiler 21 güzel yavrumuz oldu. Ancak bu olaydan bu zamana  ne Ahliler nede S.Prensesler bi daha eşleşmedi. Tankımın boyut olarak yeterli olduğunu tahmin ediyorum yeterli kayalık ve kumda mevcut ancak yavru almak bi daha mümkün olmadı. İşin ehli arkadaşlar;tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler sağlıcakla kalın...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.