ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
historicus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Haziran 2012 14:30
Son Ziyaret:
04 Mart 2024 10:59
Toplam Mesaj:
537 [0.12 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali Aslanhan
Doğum Tarihi:
10 Ocak 1993
Yaş:
31
İl:
Izmir
Meslek:
Duty Free Satış Görevlisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

a href="http://hizliresim.com/yAGZja" target="_blank"img src="//i.hizliresim.com/yAGZja.jpg" //abr /a href="https://www.akvaryum.com/Forum/mavi_kralligi_k814152.asp" target="_blank"Mavi Krallığı/abr /[URL=https://www.akvaryum.com/Forum/ne

SON 10 MESAJI

Ocean Free Hava Motoru Kullananlar
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Sonunda kürkçü dükkanıma dönüp Eheim aldım.
Ocean Free Hava Motoru Kullananlar
Merhabalar. Ses konusuna çok takıntılı bir insanım son zamanlarda Ocean Free'nin hava motorları öneriliyor. Kullanan var mıdır? Memnun mudur?
Eheim 3704 mü? Tetra Aps 400 mü?
[QUOTE=Yusuf Bayram]Tetrayı bu aralar çok övüyolar. Bencede güzel fakat Eheim size yetiyorsa Tetraya gerek yok bence.
Akvaryumunuz kaç litre bu arada ?
[/QUOTE]

Akvaryumum 360 litre ancak ben yüzey dalgalandırmasıyla sağlıyorum hava ihtiyacını. Bu hava motorunu yavru büyütme tanklarımdaki Hamburg filtre sistemi için istiyorum.
Eheim 3704 mü? Tetra Aps 400 mü?
Evet sorum bu yönde. Acil olarak hava motoruna ihtiyacım var. Şuan Eheim 3702 kullanıyorum memnunum. Ancak Tetrayıda çok fazla duydum. Sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
Eheim 3704 mü? Tetra Aps 400 mü?
Mavi Krallığı
[QUOTE=erkanctn]Kayaların çok güzel bence baya doldur dağ şeklinde yap.[/QUOTE]

Yorumunuz için teşekkürler. Dediğiniz şeyi bende düşünüyorum ancak şuan nişanlıyım. Mayısta kendi evime geçince tam bir kurulum yapmak istiyorum bu yüzden şimdilik böyle kalacak. Ancak tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Karidesevi' nin Yeni Tesis İnşaatı
Maşallah çok güzel bir ilerleme var Timur Bey. Merakla tamamlanmasını bekliyorum.
Hiç Bişey Anlamadım
Bende daha önce yaşadım bu sorunu o yüzden artık hep yüksek alıyorum. Sump bölümünde kullanmama rağmen şuan 200 wattlık bir ısıtıcı kullanıyorum. Daha önce Tetra 100 watt kullanıyordum. Aslında işimi de görüyordu ancak özellikle su değişimlerinde arasdaki farkı kapatması uzun bir süre aldığı için değiştirdim. Şimdi çok memnunum. Eğer ısıtıcınızı değiştirirseniz Eheim'den şaşmayın derim. Saygılar.
Mavi Krallığı
[QUOTE=OZANYILMAZ]Kendi düşüncem olarak Kayaların dizilimini küçük mağaralar oluşacak şekilde dizmeli ve 2 adet amazon veya anubias eklemelisiniz. Böylece akvaryumunuz daha güzel ve doğal olacaktır. Demolarda gayet sağlıklı ve bantları gayet düzgün.sağlıklı balıklar dilerim...[/QUOTE]

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. kaya dekorasyonu yakında tamamen değişecek. Kumum çok ince o yüzden maalesef amazon bakamadım. Anubias eklemeyi bende düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Hiç Bişey Anlamadım
Bu konuda nacizane görüşlerimi sunmak isterim.
Ben Mesut Bey'in görüşlerine katılmaktayım. Ancak bir nokta hariç. Su değişimlerinde suyun sıcaklığını korumak için ayrı bir cezvede su ısıtılması bana tehlikeli geldi. Çünkü çoğumuzun bildiği gibi ısınan sudaki ağır metaller artar ve buda canlılarımıza tehlike olarak geri döner.
Ben Eheim Jager kullanıyorum. Derecem 19'da ancak su sıcaklığım sabit olarak 25. Kalibrasyon yapabilirim ama uğraşmaya değer görmedim. Bunu sizde deneyin eğer belirli bir derecede istediğiniz sıcaklığa geliyorsa derecenin kaç olduğu çokta önemli değil. Ancak bunu yaparken gözünüz derecede olsun yoksa olumsuz sonuçlar doğurabilir. Eğer buda işinize yaramaz ise size tavsiyem ürünü yetkili servise yada aldığınız yere gönderin. Ve yenisini almak isterseniz 75 veya 100 watt alın. Yüksek watt ısıtıcılar sanıldığının aksine fazla değil daha az elektrik sarfetmektedir. Tabi ki makul sınırlar içinde.
Saygılar.
LD Akvaryum Ankara
Hayırlı olsun. Çok güzel bir yer olmuş. Yakın zamanda yeni fotoğraflar beklemekteyiz. Bol kazançlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.