ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BeYaZZZ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mayıs 2012 18:26
Son Ziyaret:
12 Haziran 2016 17:36
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Agah BALABAN
Doğum Tarihi:
26 Haziran 1986
Yaş:
37
İl:
Manisa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Agah BALABAN

SON 4 MESAJI

Sizce Bu Cam Normal Mi?
Fabrikalarda da denildiği gibi DC cam sizin ki Extra Clear değil maalesef
210x65x55 Tropheus Duboisi Maswa Akvaryumu (manisa
Thundereblue hocam hemen verdiğiniz linki inceliyorum.

Huseyinaraz bey şuan çevremde bu forumdakiler kadar bilgili bir kişi bile yok maalesef o yüzden biraz fazla yorulacağım ama eminim ki yavaş yavaş tecrübe ede ede başaracağım.

Ve bu süre zarfında siz değerli forum üyelerimizi baya bi rahatsız edeceğim.[:)]
210x65x55 Tropheus Duboisi Maswa Akvaryumu (manisa
Değerli yorumunuz için çok tşk.

Tv ler için sehpa ve yaşam ünitesi yaptığımızdan dolayı fabrikada mobilya kısmı işin açıkçası beni endişelendirmiyor genel anlamda ama profil kısmına özellikle dikkat edeceğimi biliyorum.Yalnız kayıt kuşakları ne kadar yapmam konusunda hala karar veremedim komple üst ve alt tarafa kayıt dönmeyi planlıyorum ama kuşakları ne kadar ara ile atarsam daha sağlıklı ve sağlam olur bilmiyorum kayaları yosunlandırmayı planladığımdan dolayı kayıtlar ne kadar engeller bunun hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası .

Sumpı en az 300 lt olarak düşünüyorum işin açıkçası belki bi 50 veya 60 lt daha ekleyebilirim. Filtre olayını olayını büyük ihtimal yapıcağım ki sistem oturduktan sonra rahat etmek sorunlarla boğuşmak istemiyorum işin açıkçası.

Ve en önemlisi Sumptaki sisteme hala karar veremedim kuleli sistemi mutlaka araştıracağım detaylı olarak bunun yanı sıra garanti olması amacı ile Güç kaynağı ekleyeceğim mutlaka ne olur nolmaz diye

Evde kurulum yapmayı bende istiyorum ama işte o Ustayı bulabilirsem inş [:?]
210x65x55 Tropheus Duboisi Maswa Akvaryumu (manisa
Arkadaşlar Merhabalar ,

Uzunca bir süredir foruma üyeyim ve olabildiğince forumdaki her konuyu itina ile okuyorum , uzunca bir süredir Japon beslediğim bu konuda yeterince tecrübem var ama yaklaşık 2 Senedir Tropheus Duboisi Maswa türüne ilgi duymaktayım ve artık yavaş yavaş harekete geçme vaktinin geldiğine inanıyorum.

Ben Tv sistemleri fabrikasında çalışıyorum özellikle yaptığımız sehpalar camdan oluştuğundan dolayı cam konusunda tedarik sıkıntısı yaşamacağım şöyle ki istediğim ebatlarda Extra clear cam ve isteğim kalınlık olabilir başlıkta belirttiğim 210X65X55 ölçülerinde [B]16 mm[/B] kalınlığında kurmak istiyorum.

[B]Sizce Ebatlar uygun mudur? Kalınlık olarak uygun mudur? Kayıt kuşak olayını nasıl yapmalıyım? Buhar camı kullanmalı mıyım ?
[/B]
En önemli sorulardan bir taneside sump ölçüleri nasıl olmalıdır dolabın uzunluğu da ortalama bu ölçülerde olacağı için alttan sump olarak düşünüyorum.

[B]En can alıcı soru ise bu camları ben tedarik ettikten sonra Manisa da bunu en iyi ve güzel şekilde bana yapıştırabilecek usta gerekli ? Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var ?[/B]

Ayrıca şöyle bir düşünce var aklımda sumptan hariç birde kaliteli bir dış filtre almak istiyorum.Hem sump hemde dış filtreyi birlikte kullanmak istiyorum.

Bütçe konusunda herhangi bir sıkıntım olmadığından bu şekilde artık ömürlük ve seyirlik bir şey olmasını istiyorum.

Yeni geçeceğim evim için yaklaşık 4 ay gibi bir vaktim olduğundan dolayı zaman kısıtlaması da yok yani 4 ay içerisinde bir çok sorum olacak sizlere en güzel şekilde akvaryumumu hazırlamama yardımcı olursanız ne mutlu bana şimdiden tşk.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.