ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
NakoCan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Şubat 2012 18:22
Son Ziyaret:
11 Aralık 2020 22:40
Toplam Mesaj:
58 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Okan AKSOY
Doğum Tarihi:
01 Ekim 1987
Yaş:
36
İl:
Bursa
Meslek:
Bayan Ayk. İmal. Toptan Satış
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez

SON 10 MESAJI

Bitmeyen bitkili sevdası yarışma sonucu.
Kudret bey, Kocaman Bir Maşallah.. Büyük bir emek ve karşılığında şahane bir akvaryum,dilerim her hayaliniz istediğiniz gibi gelişir.  Ultricularia graminifolia temin edebilecegimiz bir firma varmı?
lutfen ustalar.cevaplayim
Zamanla salınım yapar kullanmamazını tavsiye ederim. Buna benzer ürünlerden her zaman kacınılmak lazım. Bunun yerine irili ufaklı çakıl taşlarından yada lav kayalarından daha güzel dekorlar cıkara bilirsiniz.
Bitki
Merhaba,

Bitkili akvaryuma başlamak için en uygun bitkileri secmişsiniz, bitkileri eker iken eledoa ve saz bitkilerinde her hangi bir araç kullanmadan işaret parmagınızla kuma batırmanız yeterli olucaktır. İlerleyen zamanlarda bitki cımbızı yada benzeri bir araç temin edebiliriniz. Budama olarak soğansı bitkilerde (saz) yeni sürgün vermesi durumunda dibinden ayırmanız gerek zaten kendiside yan taraflarından sürgün verir, eledoa icin ise orta yaprak kısmının hemen bittigi yerden kesebilirsiniz.Kum olarak bütceniz uygun ise hagen, aquaclay,lav kırığı bütçeniz kısıtlı ise dere kumu kullana bilirisiniz.Bu bitkiler için Co2 mayalı sisteme gerek yok fakat illaki olsun derseniz http://www.akvaryum.com/Forum/mayali_co2_tum_sistemin_detayli_yapim_asamasi_%5B_fotografli_%5D_k658108.asp bu konuyu inceleyin size tavsiyem Bitkili Akvaryumları Genel başlığı altındaki aklınızdaki bütün konuları okumanızdır.
adist'ten low tech karides tankı ( Adist 2013 )
Serkan bey, sizi ve bütün ekibinizi tebrik ederim yine şapka çıkarılacak bir dizayn ve seyir zevkine doyulamaycak canlı türleri maşallah.
120x60x50h son resimler 9 da
Yeni resimler çok güzel maşallah.. dün bende 11 watt lık bir uv sipariş verdim tetra tech 600ex icin umarım iş görür. Bir de bu şekilde denemekte fayda var. bitkileriniz çok sağlıklı umarım her şey gönlünüzce olur..
BU BALIĞIN ADI VE TÜRÜ NEDİR?
Paşa Bey, ÖM gönderdim size saygılar.
120x60x50h son resimler 9 da
Kocaman bir MAŞALLAH bol bol fotoğraf ekleyin Erkan bey mükemmel ilerliyorsunuz. UV filitreniz sürekli açıkmı yoksa belli saat aralıkları içerisindemi çalıştırıyorsunuz?
225x60x65 akvaryum yapımı tavsiye ve düşünceleriniz
Maşallah... Ölçüler gerçekten çook iyi merakla takip ediyorum umarım hayalleriniz gerçek olur arka fon biraz sade olmuş fakat kayalardan güzel bir dizayn çıkabilir ortaya bakımı sizi epey uğraştıracak bol bol fotoğraf ekleyin...
dış motor hakkında
Dış filitrenizin markası ve akvaryumun litresi nedir? 
BU BALIĞIN ADI VE TÜRÜ NEDİR?
Rica ederim işinizi gördüyse ne mutlu bana.. Aslında kıllıfısh hiç beslemediğim fakat epey araştırdığım bir tür çünki biraz zahmetli bir balık bildiğiniz gibi genelde yavru olarak değilde yumurta olarak satılıyor ve artemia cıkarır gibi yavru topluyorsunuz. Bu işte ehli olan bir dostum var yarın yumurtaları aldığı siteyi öğrenir size öm atarım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.