ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hakanc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Nisan 2011 02:18
Son Ziyaret:
25 Nisan 2011 23:45
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan Caglak
Doğum Tarihi:
21 Temmuz 1988
Yaş:
35
İl:
Mugla
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hakan Caglak

SON 8 MESAJI

Albino şeker pembe?
Arkadaşlar resimleri inceleyip fikirlerinizi iletebilirmisiniz balıkların türü ile ilgili, biri kırmızı imparator sanırım da turuncu olanlar albino şeker pembe gibi geldi bana sizce nedir?






zebra chiklet cinsiyet
65 litre akvaryum için biraz fazla gibi sanki zebra sayınız :)
Tür Seçimi Konusunda Tavsiye =)
Teşekkür ederim arkadaşlar :)
Tür Seçimi Konusunda Tavsiye =)
Demasoniler için zor balıklar yazıyor genellikle forumda, bende akvaryum alanında yeniyim daha çok kuş ve köpek besledim bu güne kadar, o yüzden emin olamadım aslında ilk olarak almayı planladığım balık demasoniydi :) demasoniler zor balıklarmıdır peki gerçektende yoksa önce göreceli olarak kolay olan sp yada icemanlarla mı başlamalıyım
Tür Seçimi Konusunda Tavsiye =)
Teşekkür ederim emre bey,anıl bey
Tür Seçimi Konusunda Tavsiye =)
Herkese iyi forumlar arkadaşlar, 3-4 gündür sağlıklı bir karar vermek için neredeyse bütün forumu okudum ama artık kafam tamamiyle karışmış vaziyette =) zamanı olan kardeşlerimizden/abilerimizden bir yardım rica ediyorum ve sorularıma geçiyorum

1- 100 litrelik bir akvaryumum var ve lepistes hariç her türlü öneriye açığım, aslında şu an sarı prenses ve iceman türleri en çok ilgimi çekenler. muğla da çok fazla bir balık çeşitliği yok malesef bunu göz önünde bulundurarak bana akvaryumum için balık ve adet tavsiyesi verebilirmisiniz. Üretim yapmak gibi bir derdim yok ama olursa da tadından yenmez çok zevkli olacağına inanıyorum bunu da göz önüne alın lütfen. akvaryumu ciklet türlerine ilgi duyduğumdan taş ağırlıklı kurdum. canlı bitki beslemeyi düşünmüyorum bu da tavsiyeleriniz için ipucu olabilir.

2- dere taşları kullandım genellikle dekorasyon için, kaynar suda bekletip soğuk suda da son temizliğini yapıp koydum akvaryuma, yeterlimidir? değilse baştan kurabilirim.

3- tavsiye edeceğiniz balık ile ilgili yem çeşitleri ve beslenme şekli ile ilgili de detay verebilirseniz sevinirim, ama üniversite öğrencisi olduğumu belirteyim, üniversite okuyanlar ne demek istediğimi anlar sanırım :) 

4- yavrulama durumu için yeni bir akvaryuma ihtiyacım varmı yoksa mevcut akvaryumu bölerek yavruları orada kullanabilirmiyim, ya da nasıl bir sistem önerirsiniz.

5- bu kusturma olayını hala anlamış değilim, balıkların kendilerinin doğurması daha iyi değilmidir, illa ki kusturmalı mıyım?

şimdiden herkese çok teşekkürler, sağlıklı balıklar
Yeni akvaryuma tür önerisi
Tropikal fikrini de aklımda tutacağım :) peki olur da demosoni beslersem tek tür olarak kaç erkek kaç dişi koymamı önerirsiniz, birde yanına çöpçü vatoz vs. olarak ne koymalıyım?

ayrıca bir de sorunum olduğunu farkettim, su düzenleyici kullanmama rağmen akvaryumun suyu hala klor kokuyor, bu sorunu nasıl düzeltebilirim? 

şimdiden teşekkürler
Yeni akvaryuma tür önerisi
Herkese merhaba arkadaşlar.Geçen gün 90 litrelik bir akvaryum aldım ve sistemini kurup suyunu dinlendirdim, şimdi sıra geldi balık seçmeye, bu konuda da sizin yardımlarınızı rica etmek için foruma üye oldum. Aslında iki türe kadar indirdim kafamda seçenekleri ama yine de her türlü başka tür önerisine açığım. kayalık bi akvaryum kurdum, cins olarak da şeker pembe ve demasoni arasında kaldım. sizce hangi türden , kaç tane almalıyım ve yanlarına çöpcü,vatoz,karides vs olarak ne önerirsiniz? ya da tamamen başka bir tür tavsiye de edebilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler

Hakan

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.