ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
algoritma
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Şubat 2011 14:26
Son Ziyaret:
17 Şubat 2016 15:08
Toplam Mesaj:
143 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
metin özharman
Doğum Tarihi:
29 Ocak 1985
Yaş:
39
İl:
Kahramanmaras
Meslek:
bilgisayar mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


200 litre lepistes
20 litre betta

SON 10 MESAJI

Bettalar .
Büyük bir kısmı Singapur ve Tayland'dan gelir. Türkiye'de de üretim var ancak çok büyük çaplı üretim yapan hiç duymadım bugüne kadar.
Akvaryum hacmi
Bence o akvaryum 3 litreden fazladır öyle görünüyor.
Sağlıklı Beta nasıl anlaşılır?
Öncelikle diğer balıklarda olduğu gibi kuyruk yapısı, renginin mat olmaması pullarının ve yüzgeçlerinin parlak olması önemlidir.
Bunu anlamanın diğer bir yöntemi de ayna göstermektir. Eğer betta sağlıklı ise kabaracaktır.
Fakat çok üzücüdür ki ülkemizde petshoplar bu balıkları şarap kadehlerinde veya reçel kavanozlarında hatta küçücük pet bardaklarda satıyorlar. Bu yüzden sağlıklı olup olmadığını anlamak biraz daha zorlaşıyor.
Saygılar.
algoritma2012-01-28 01:52:16
Lepistes(cm)
4-5 ayda damızlık altı boyda olur 6-7 aylık sorunsuz çiftleşir iyi bir bakımla. Bu süre uzayıp kısalabilir bakıma göre. Önemli olan gelişimini tam tamamladan çiftleştirmemek yoksa sakat doğum olur yavrular olması gerekenden daha küçük boyda olur.
Kahramanmaraş'ta tropheus- güncel fotolar syf-30
Hayırlı olsun çok güzeller, acaba tankı Kahramanmaraşta nerde yaptırdınız bende yaptırmayı düşünüyorum da. Gerçekten güzel işçilik :)
20 Litre Tür Önerisi
Canlı doğuranlar ister istemez çoğalacaktır. Tek başına yavru japon olabilir ama bence o hacimde en iyi Betta beslenir. Güzel bitkilendirirsen tadına doyum olmaz :)
nasıl bir ışık? hangi bitki?(BETTA)
Bitki olarak yüzey bitkileri kullanın, bettalar loş ışık severler. Çok zayıf bir ışık kaynağı yeterli olur. Saz , elodea gibi bitkiler zaten fazla ışık gerektirmez. Ayrıca bettalar doğası gereği akıntısı düşük ortamlarda yaşarlar. bu yüzden filtreyi çıkartmalısınız. Onun yerine pipo filtre şelale filtre çok daha verimli olacaktır. 
www.bettafunclub.com Türkiye'nin İlk Profösyönel Betta Yetiştiricileri
Tebrikler Hüseyin Bey, açtığınız konuları akvaryum.com'dan takip ediyordum. bettafunclub'a üye oldum gerçekten güzel paylaşımlar ve bilgili arkadaşlar var.
Yeni akvaryum tavsiye
Malesef Kahramanmaraş'ta fazla alternatif yok , olan da kazık atmaya çalışıyor , geçen sıradan sehpalı 150 litre civarı akvaryuma 1000 tl fiyat çekti...
GELECEK 10 YILIN BALIĞI NEDİR?*
[QUOTE=hayvansever1234]Bence bu sorunun cevabını ikiye ayırarak yapabiliriz.Bilinçli hobiciler ve bilinçsiz balık besliyenler diye.Bilinçliler daha çok tropheus, amerikan gibi olacak gibime geliyor.Bilinçsizler ise daha çok lepistes, japon gibi balıkları besliyeceklerini düşünüyorum. [/QUOTE]
 
Bilinçli hobici lepistes beslemez diye bir kaide mi var ? O halde sizi lepistes fan sitelerine bakmaya davet ediyorum ...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.