ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Liveyourlife
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Aralık 2010 17:30
Son Ziyaret:
12 Haziran 2021 13:41
Toplam Mesaj:
275 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ömer faruk aydoğan
Doğum Tarihi:
30 Nisan 1997
Yaş:
27
İl:
Antalya
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Ömer Faruk AYDOĞAN

SON 10 MESAJI

Uzun Bir Aradan Sonra Beta İle Merhaba
Merhaba ...
Uzun bir aradan sonra Beta ile tekrardan bu hobiye dönmek istedim.Küçük bir akvaryumum var.23*18*12 ölçülerinde takribi olarak 5 litreye falan denk geliyor.Beta durgun su sever diye biliyorum.Akvaryumumda pipo filtre var bunu kaldırmalımıyım.25 w ısıtıcı taktım ve ısısını 26 dereceye ayarladım sabit duruyor.Şu an için bitki ve kum eklemedim.Önerilerinize açığım [:)]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/103858/20160109_162754.jpg[/IMG]
Buda bugun ki aldığım balığım [:)]
Akvaryumuma zuzaylı düşmüş sanırım? :)
Abi sanırım karides besliyorsun.Bu yusufcuk larvası.Yetişkşin olasıya kadar akvaryumda duracak ama tam bir avcıdır kendisi.Karides ve yavrularını hatta balık yavrularını dahi rahatlıkla yiyebilir.Tavsiyem akvaryumdan çıkartmanızdır.
Antalya'da delikli kaya vb.
Merhaba 288 L yeni akvaryum yaptırdım ve içine delikli kaya vb şeyler koymak istiyorum.Petshoplar çok pahalıya veriyor ucuza nereden alabilirim.



288 Litre akvaryum ve aklımdaki sorular
Merhaba 120*60*40  akvaryum yaptırıyoruz.Bunun için hangi marka dış diltreyi önerirsiniz.Işıklandırmayı led ile yapsam kaç metre led kullanmam lazım.Kapağı olmadığı için strafordan kapak yapacağım her hangi bir sorun yaşarmıyım.Aşagıda tam bitmemiş resmini atıyorum camın kenarlarına çerçeve yapıştırılacak ve kayıt kuşak atılacak.Başka önerisi olan varsa buyursun lütfen.



Bu salyangoz özel bir tür mü?
Konuyu incelemeni tavsiye ederim.http://www.akvaryum.com/Forum/bu_salyangozun_turu_nedir_k649541.asp  Çok çeşidi  var bu türün bi değişik çeşidi benim akvaryumdada vardı çoz fazla heryere yumurta bıraktılar ama yumurtalar çıkmamıştı.Verdiğim linkin içinde bazı linkler var oralara bakarsanız hangi tür olduğunu öğrenebilirsiniz.Saygılar 
Bu salyangozun türü nedir
[QUOTE=Allstar_42]Dereden toplamışsınız , muhtemelen ülkemizde bulunan bir salyangoz türüdür. Belkide tek sizin akvaryumunuz da var. [/QUOTE]
Olabilir hiç emin değilim.Türkiye sularında yetişipte akvaryuma uyum sağlıyan bir çok salyangoz vardır.Bu salyangoz ile ilgili tüm bilgileri bilmek isterim sonuçta akvaryumuma ev sahipliği yapıyor.
Bu salyangozun türü nedir
Katil ve minare salyangozuna benzemiyor.Ağzı siyah ve küçük.Herhangi başka salyangozada saldırmıyor.
Bu salyangozun türü nedir
Merhaba aylar önce dereden topladığım bitkilerle gelen ve yeni gördüğüm bi salyangoz.Türünü merak ediyorum.Yakalaşık 7-8 mm boylarında açık ve koyu renklerde çizgili bir salyangoz.




Fotoğraf makinam bozulduğu için telefondan çekmek zorunda kaldım çok net değil kusura bakmayın.
Karides yemleme
Yukarıda söylenenleri tamamen uygulamanızda yarar var.Karidesler için petri kabı kullanırsanız parçalanmış olan bazı yemler kumunuzun arasına girmez ve karidesler tarafından afiyet ile yenir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.