ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mustafa tokgöz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Aralık 2010 13:09
Son Ziyaret:
29 Ağustos 2011 01:08
Toplam Mesaj:
32 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mustafa tokgöz
Doğum Tarihi:
25 Şubat 1976
Yaş:
48
İl:
Ankara
Meslek:
öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mustafa tokgöz

SON 10 MESAJI

Bursa Sempati Pet Shop ''Gemma'' bayilik.
Valla Türkiye'de kaç kisi sudaki nitrati ( deniz akvaryum hariç) ve fosfati ölçüyor. Çok merak ediyorum. Bende gemma kullanıyorum. Fiyat çok uygun kalite digerleriyle aynı ve bazılarından daha iyi. Ve bende birçok hobici gibi sudaki kirlenmeyi ve balıkların boy atıp renklenmesini gözlüyorum. Sonuc mükemmel. Gerisi bence boş. 60 gr lük kutulara 15-20 tl bayilacagima aynı kalite fiyat neredeyse 3 te 1 i. Sizce uygun degilmi.
Hangi yemleri tercih etmeliyim?
Gemma ciklet yemini ve growth yemini kullanıyorum. Mükemmel sonuc alıyorum. Özellikle growth'un parmakların arasında nescafe tanesi gibi ufaliya biliyorsun. Bu çok güzel oluyor. Yavrularımın ağzına göre eziyorum.
hangi yemi kullanmalıyım?
Protein degeri olarak suanda gemma fark atmıştır. Sayılan yemler açıkcası bütçeleri zorlayan markalar. Fakat kaliteleri tartışılmaz. Ancak kalite konusunda bu markalardan aşağı kalmayan hatta fazlası olan gemma yemler fiyat olarak çok uygunlar. Tavsiye eder denemenizi öneririm. Forundanda araştırdığınızda su sirarar popüler yem markası hem fiyatiyla hem kalitesiyle gemma.
Balık yemi tavsiye
Anilcan bey paraniz çoksa bende yukarıdaki yemleri tavsiye ederim. Yok kalitede fark olmasın parasida uygun olsun derseniz gemma cichlids ve growt and breeder tavsiye ederim.
Tüm Gemma Marka Yemler
Açıkcası bu gemma yemi sanırım ilk tavsiye edenlerden biriyim. Ve bu yemı çok savundum. Sanırım benim gibi düşünenler çoğalıyor. Umarım bu fiyat politikalarını değiştirmezler ve kalitelerinden taviz vermezler.
yem için tavsiyeler
Aynı sekilde fazla yemleme sorun yaratır. Balıklarınızın tüketeceğinden fazla yem atmayınız. Yem konusunda gemma yi tavsiye ederim. Akvaryumun suyuna renk vermiyor.
Hangi yemi alayım?
Gemma tropikal denemeni tavsiye ederim. mustafa tokgöz2011-03-27 17:48:35
Gemma Tropical mi Sera Vipan mı?
Belki bunun yanında dunyanın en büyük firması oluşu hammade alımlarında fiyat avantajı yaratiyordur. Diğer firma 1 kilo alırken gemma 10 kilo alıyorsa daha ucuza aliyordur. Yada pazardan pay kapmak için belli bir süre indirimli satilacaktir. Fakat ikincisini uyguluyorlarsa daha sonra zam yaparlarsa ayıp ederler açıkçası. ;)
Gemma Tropical mi Sera Vipan mı?
Neden aradagin cevap buydu? Anlamadım sevgilikardesim. Fakat yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Gemma Tropical mi Sera Vipan mı?
Açıkcası gemma konusunda ben sanki sabit fikirli biri oldum. Yem dunyanın en büyük balık yemi firmasının markası. Bu yüzden diğer markalardan eksiği yok fazlası var. O fazlalıkta fiyatlarının çok uygun olması. Bu ekonomik koşullarda yem masrafım yarı yarıya azaldı. Kalite anlamında da da önce kullandığım yemlerle aynı performansı alıyorum. O yüzden neden daha fazla ödeyeyim diyorum kendi kendime. Bu doğrultuda gemma yapacağın diyetlerde bence eklenmesi gereken bir yem.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.