ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Denizinc
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
4 Saat 20 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4 [0.67 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Deniz inceoğlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Batman
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Deniz inceoğlu

SON 4 MESAJI

Green Terror Cinsiyet Belirleme
[QUOTE=Zsazsu]Merhaba,

Evet bulanık 1 hafta falan oldu akvaryumu kuralı . İlk defa balık bakıyorum çok anlamıyorum . Herkes birşey diyor da farklı farklı çözemedim [/QUOTE] forum kısmı da bilgi ağacıkısmı var ona basıp azot döngüsü kısmını okuyun sizin için yararlı olacağını düşünüyorum [EDIT]Denizinc,2025-11-25 12:42:53[/EDIT]
Karides Siparişimin Kargosu
[QUOTE=Serdariekrem]Bu aralar her yerde alışveriş kampanyası çılgınlığı olduğu için kargolarda bayağı gecikme oluyor, bence canlı kargosu için uygun bir dönem değil. [/QUOTE] doğru söylüyorsunuz benim bu hiç aklıma gelmemişti acaba ne zaman doğru zaman olur havaların daha soğumasını da istemiyorum
[QUOTE=Samnastrp]Canlı garantili gönderim yapıyor ve bir şey olmaz diyorsa alın sonuç olarak sizin değil onun sorunu olur ölmeleri.[/QUOTE][QUOTE=Samnastrp]Canlı garantili gönderim yapıyor ve bir şey olmaz diyorsa alın sonuç olarak sizin değil onun sorunu olur ölmeleri.[/QUOTE] garantili yapmıyor işte ondan korkuyorum birazcık aslında
Merhabalar ben batmanda yaşıyorum yani karides bulamam ve sipariş etmek istiyorum kırmız sakura sipariş edicem ama havanın soğuk olmadından dolayı biraz çekiniyorum atakan petshopla da konuştum soğuktan etkilenmez dedi ısıtıcı pede de gerek yok dedi acaba istesem canlılar elime güzel ulaşır mı?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.