ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Makara513
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Aralık 2015 22:59
Toplam Mesaj:
27 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Anıl
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Mugla
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
70 Liraya Kadar 100 Litre Tank İçin İç Filtre
Arkadaşlar maksimum 70 liraya kaliteli fiyat performans ürünü bir iç filtre önerebilir misiniz? 100 litre akvaryumda 5 tane sarı prenses beslemeyi düşünüyorum. Dış filtre önermeyin çeşitli sebeplerden dolayı istemiyorum önermeyin.
Arkadaşlar maksimum 70 liraya kaliteli fiyat performans ürünü bir iç filtre önerebilir misiniz? 100 litre akvaryumda 5 tane sarı prenses beslemeyi düşünüyorum. Dış filtre önermeyin çeşitli sebeplerden dolayı istemiyorum önermeyin.
Elektirikler Giderse Ne Olur?
Arkadaşlar 100 litre bir akvaryumda 6 sarı prenses var diyelim 1 gün felan elektirikler giderse ne olur?
Arkadaşlar 100 litre bir akvaryumda 6 sarı prenses var diyelim 1 gün felan elektirikler giderse ne olur?
Akvaryum Ve Balıkları Başka Şehre Taşımak
Çok büyük akvaryumu olan arkadaşlar, başka bir şehre taşınmak zorunda kalırsanız ne yapıyorsunuz? O 15-20 cm lik balıkları ve 500+ litre akvaryumları balık kaybetmeden nasıl götürüyorsunuz? [:?][EDIT]Makara513,2015-12-16 23:03:58[/EDIT]
Çok büyük akvaryumu olan arkadaşlar, başka bir şehre taşınmak zorunda kalırsanız ne yapıyorsunuz? O 15-20 cm lik balıkları ve 500+ litre akvaryumları balık kaybetmeden nasıl götürüyorsunuz? [:?][EDIT]Makara513,2015-12-16 23:03:58[/EDIT]
Camcıda Tank Yaptırıcağım.
[QUOTE=TayfunGercek]
Tabii ki olabilir ama daha maliyetlidir.buhar cami yapip kapatabilirsiniz ama onunda uzerine isiklandirma gerekmekte yine.eger bitkili bir tank yapmak degilse amac ciklet ise hazir alin derim ben.forumda aratarak ornek tanklara bakabilirsiniz.[/QUOTE]
Ya ben daha çok maliyeti düşürmek için camcıda yaptırmak istiyorum çünkü burda 30 litre bir tanka petshoplarda 65 lira istiyolar ve her petshop hemen hemen aynı.[EDIT]Makara513,2015-12-16 21:28:33[/EDIT]
[QUOTE=TayfunGercek]
Tabii ki olabilir ama daha maliyetlidir.buhar cami yapip kapatabilirsiniz ama onunda uzerine isiklandirma gerekmekte yine.eger bitkili bir tank yapmak degilse amac ciklet ise hazir alin derim ben.forumda aratarak ornek tanklara bakabilirsiniz.[/QUOTE]
Ya ben daha çok maliyeti düşürmek için camcıda yaptırmak istiyorum çünkü burda 30 litre bir tanka petshoplarda 65 lira istiyolar ve her petshop hemen hemen aynı.[EDIT]Makara513,2015-12-16 21:28:33[/EDIT]
Akvaryum Suyu En Fazla Kaç Ay Kullanılabilir?
[QUOTE=ilhannnn01]
Suyun hepsi değişmiyor, zaten küçük akvaryumda da suyun tamamı değitirilmez. Dipteki pislikler için dip çekimi yapılıyor, dip çekimi yaparken suyun bir kısmı da eksilmiş oluyor yerine yeni su ekleniyor. Dip çekimi suyu çekmeden dip süpürgesi ile de yapılabiliyor. Temizlik büyük akvaryumlarda dış filtreden ziyade sump sistemiyle yapılıyor. Aslında sump ile temizlenen su taze kalıyor su değişimi pek gerekmiyor.
Balık sayısı çoksa ölen balığı farketmek zor olabilir, bazen ölen balıklar diğerlerine yem oluyor ölüsüne de rastlanılmıyor. [/QUOTE]
Sump sistemi nedir anlatabilirmisiniz?
[QUOTE=ilhannnn01]
Suyun hepsi değişmiyor, zaten küçük akvaryumda da suyun tamamı değitirilmez. Dipteki pislikler için dip çekimi yapılıyor, dip çekimi yaparken suyun bir kısmı da eksilmiş oluyor yerine yeni su ekleniyor. Dip çekimi suyu çekmeden dip süpürgesi ile de yapılabiliyor. Temizlik büyük akvaryumlarda dış filtreden ziyade sump sistemiyle yapılıyor. Aslında sump ile temizlenen su taze kalıyor su değişimi pek gerekmiyor.
Balık sayısı çoksa ölen balığı farketmek zor olabilir, bazen ölen balıklar diğerlerine yem oluyor ölüsüne de rastlanılmıyor. [/QUOTE]
Sump sistemi nedir anlatabilirmisiniz?
[QUOTE=TayfunGercek][:)] eskisehirde guzel bir camci vardi oraya olculeri verdim kendisi yapti yapistirdi verdi.internette cama cam akvaryum diye aratirsaniz goruceksiniz camcida yapilan cogu tank kapaksiz ve cercevesizdir cama camin ozelligi budur.fakat bu tanklardada bir aydinlatma temiz etmek durumundasiniz.ben armatur yaptirdim o da maliyetli acikcasi besleyeceginiz turun durumuna gore ve bitkili bir tank olmayacaksa hazir kapakli bir akvaryum dusunebilirsiniz.[/QUOTE] Ama isteseniz bir kapak yada çerçeve yaptıramaz mısınız? Akvaryumun üstünün sürekli açık kalması ciddi sorunlar doğurabilir.
[QUOTE=TayfunGercek][:)] eskisehirde guzel bir camci vardi oraya olculeri verdim kendisi yapti yapistirdi verdi.internette cama cam akvaryum diye aratirsaniz goruceksiniz camcida yapilan cogu tank kapaksiz ve cercevesizdir cama camin ozelligi budur.fakat bu tanklardada bir aydinlatma temiz etmek durumundasiniz.ben armatur yaptirdim o da maliyetli acikcasi besleyeceginiz turun durumuna gore ve bitkili bir tank olmayacaksa hazir kapakli bir akvaryum dusunebilirsiniz.[/QUOTE] Ama isteseniz bir kapak yada çerçeve yaptıramaz mısınız? Akvaryumun üstünün sürekli açık kalması ciddi sorunlar doğurabilir.
Akvaryum Suyu En Fazla Kaç Ay Kullanılabilir?
Arkadaşlar merak ettiğimden soruyorum bu 1000 litre 2000 litre hatta 4000 litre akvaryumları tek başına bir hobici nasıl temizleyebiliyor? Bunların suları kaliteli dış filtreler sayesinde yıllarca hiç değişmedenmi kullanılıyor? Dipte biriken artıklar dışkılar nasıl temizleniyor? O kadar balığın arasında bir kayanın içinde ölen balığı nasıl fark ediyolar merak ediyorum doğrusu var mı bilen?[:?][:?][:?]
Arkadaşlar merak ettiğimden soruyorum bu 1000 litre 2000 litre hatta 4000 litre akvaryumları tek başına bir hobici nasıl temizleyebiliyor? Bunların suları kaliteli dış filtreler sayesinde yıllarca hiç değişmedenmi kullanılıyor? Dipte biriken artıklar dışkılar nasıl temizleniyor? O kadar balığın arasında bir kayanın içinde ölen balığı nasıl fark ediyolar merak ediyorum doğrusu var mı bilen?[:?][:?][:?]
[QUOTE=capo di capi]Cam kalınlığı meselesini belirleyen şey akvaryumun hacmi değil sadece ve sadece yüksekliğidir.. 45 cm yüksekliğinde bir akvaryum 6 mm - 8 mm arasında olmalıdır. Siz akvaryumu 40 cm yüksekliğinde yapın kalınlığı 6 mm kurtarır.. El rodajlı cam kestirip kendiniz de yapıştırabilirsiniz.. Kayıt kuşak yapacaksanız sağlam olur , kendiniz yapın.
Akvaryum cama cam olacaksa o ölçülerde bir akvaryum maksimum 70 tlye malolur.[/QUOTE]
Çok güzel şeyler yazmışsınız ama sizin kadar konuya hakim değilim ve kullandığınız terimlerden hemen hemen hiç birini anlamadım acaba yazdığınız yazıyı anlayabileceğim şekilde tekrar yazarsanız çok ama çok yararı dokunur birde siz hangi tür cam kullanmamı önerirsiniz?
[QUOTE=TayfunGercek]
Muhammed bey haklı ben biraz daha görsellik düşünüp 45 cm yuksekliğe 10mm yaptırdım biraz dha maliyetli oldu ama önce dış filtre konusunu kafanızda netleştirin.ciklet türünden cok anlamıyorum bişey diyemem onun için eğer en az 70 cm sart ise biraz daha bekleyip üzerine koyup bir dış filtre alın derim ileridede rahat edersiniz.[/QUOTE]
Acaba yaptırırken hangi aşamalardan geçtiğinizi anlatırmısınız? Mesela herşeyi yapıştırma felan camcımı yaptı herhangi bir sorunla karşılaştınız mı uygun bir kapak nasıl temin ettiniz ölçüleri neler? kaç liraya patladı size. Birleşme noktalarını görünür şekilde bıraktınız mı? Yoksa birleşme noktalarını plastik yada demirle kaplattınız mı? Ve son olarak yaptırdığınıza değdimi istediğiniz gibi oldumu?
[QUOTE=capo di capi]Cam kalınlığı meselesini belirleyen şey akvaryumun hacmi değil sadece ve sadece yüksekliğidir.. 45 cm yüksekliğinde bir akvaryum 6 mm - 8 mm arasında olmalıdır. Siz akvaryumu 40 cm yüksekliğinde yapın kalınlığı 6 mm kurtarır.. El rodajlı cam kestirip kendiniz de yapıştırabilirsiniz.. Kayıt kuşak yapacaksanız sağlam olur , kendiniz yapın.
Akvaryum cama cam olacaksa o ölçülerde bir akvaryum maksimum 70 tlye malolur.[/QUOTE]
Çok güzel şeyler yazmışsınız ama sizin kadar konuya hakim değilim ve kullandığınız terimlerden hemen hemen hiç birini anlamadım acaba yazdığınız yazıyı anlayabileceğim şekilde tekrar yazarsanız çok ama çok yararı dokunur birde siz hangi tür cam kullanmamı önerirsiniz?
[QUOTE=TayfunGercek]
Muhammed bey haklı ben biraz daha görsellik düşünüp 45 cm yuksekliğe 10mm yaptırdım biraz dha maliyetli oldu ama önce dış filtre konusunu kafanızda netleştirin.ciklet türünden cok anlamıyorum bişey diyemem onun için eğer en az 70 cm sart ise biraz daha bekleyip üzerine koyup bir dış filtre alın derim ileridede rahat edersiniz.[/QUOTE]
Acaba yaptırırken hangi aşamalardan geçtiğinizi anlatırmısınız? Mesela herşeyi yapıştırma felan camcımı yaptı herhangi bir sorunla karşılaştınız mı uygun bir kapak nasıl temin ettiniz ölçüleri neler? kaç liraya patladı size. Birleşme noktalarını görünür şekilde bıraktınız mı? Yoksa birleşme noktalarını plastik yada demirle kaplattınız mı? Ve son olarak yaptırdığınıza değdimi istediğiniz gibi oldumu?
[QUOTE=Tropikola52]Sista tercih ediyoruz genelde cam kalınlığı faktörü boyutlara göre değişir
70 litreye kadar 4mm
100 -200 6mm
200-500 8 mm
güvenli faktörlerdir
Akvaryum yaptıracaksanız ileriyü düşünün yeriniz müsayitse büyük olarak başlayın ufak akvaryuma büyük balık koyamazsınız ama büyük akvaryuma ufakta olur büyükte :D[/QUOTE]
Ben ortalama 100 litre bir tank yaptırıcam. Buna 6mm güzel olur o zaman peki Diyelimki camcı sista diye bişey duymamış yada elinde yok aynı kalitede başka cam türleri var mı? Birde 100 litre bir akvaryuma 100W ısıtıcı, hava motoru ve[:)] 40 liralık şelale filtre yeter mi? Yunus ve sarı prenses beslemeyi düşünüyorum ayrıca çeşme suyu kullanıcam akvaryumu doldurmak için bizim buralarda çeşme suyu içmiyo kimse ama zararlı olduğundan değil tadını pek sevmedikleri için (kireçli biraz) mecbur kalınca içiyolar ama ben bunu kullanabilirmiyim kaç gün dinlendirmem gerekiyor ve içine ilaç atmam gerekirmi klor azaltıcı felan birde hava taşı nedir ne işe yarar nasıl kullanılır cevaplarsanız sevinirim.[:)]
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar 70 X 36 X 45h Boyutlarında
6mm olursa =75 Tl sırf camları tutar.
8 mm olursa =85 Tl camları tutar.
10 mm olursa = 100 Tl camları tutar. Rodajlı fiyatları bu her tarafı
Saygılar.[/QUOTE]
1-75 Tl tutar derken camcıya maliyeti mi o kadar tutar yoksa bana satacağı fiyat mı?
2- Sırf camları tutar derken birleştirme yapıştırma için ekstradan paramı vericez demek istiyosunuz yoksa tamamlanmış son halinin fiyatımı 75 olur.
3- Fiyatlar yukarıda arkadaşın dediği sista cam için mi geçerli?
4-"Rodajlı fiyatı bu her tarafı" derken ne demek istediğinizi anlamadım birde rodajın anlamı nedir?
[QUOTE=Tropikola52]Sista tercih ediyoruz genelde cam kalınlığı faktörü boyutlara göre değişir
70 litreye kadar 4mm
100 -200 6mm
200-500 8 mm
güvenli faktörlerdir
Akvaryum yaptıracaksanız ileriyü düşünün yeriniz müsayitse büyük olarak başlayın ufak akvaryuma büyük balık koyamazsınız ama büyük akvaryuma ufakta olur büyükte :D[/QUOTE]
Ben ortalama 100 litre bir tank yaptırıcam. Buna 6mm güzel olur o zaman peki Diyelimki camcı sista diye bişey duymamış yada elinde yok aynı kalitede başka cam türleri var mı? Birde 100 litre bir akvaryuma 100W ısıtıcı, hava motoru ve[:)] 40 liralık şelale filtre yeter mi? Yunus ve sarı prenses beslemeyi düşünüyorum ayrıca çeşme suyu kullanıcam akvaryumu doldurmak için bizim buralarda çeşme suyu içmiyo kimse ama zararlı olduğundan değil tadını pek sevmedikleri için (kireçli biraz) mecbur kalınca içiyolar ama ben bunu kullanabilirmiyim kaç gün dinlendirmem gerekiyor ve içine ilaç atmam gerekirmi klor azaltıcı felan birde hava taşı nedir ne işe yarar nasıl kullanılır cevaplarsanız sevinirim.[:)]
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar 70 X 36 X 45h Boyutlarında
6mm olursa =75 Tl sırf camları tutar.
8 mm olursa =85 Tl camları tutar.
10 mm olursa = 100 Tl camları tutar. Rodajlı fiyatları bu her tarafı
Saygılar.[/QUOTE]
1-75 Tl tutar derken camcıya maliyeti mi o kadar tutar yoksa bana satacağı fiyat mı?
2- Sırf camları tutar derken birleştirme yapıştırma için ekstradan paramı vericez demek istiyosunuz yoksa tamamlanmış son halinin fiyatımı 75 olur.
3- Fiyatlar yukarıda arkadaşın dediği sista cam için mi geçerli?
4-"Rodajlı fiyatı bu her tarafı" derken ne demek istediğinizi anlamadım birde rodajın anlamı nedir?
[QUOTE=Tropikola52]İster camcıda yaptır ister akvaryumcuda farketmez sağlıklı bir silikon ve iyi bir el becerisi yeterli akvaryum yapmak için[/QUOTE] silikonun farklı türlerimi var biraz daha açarmısınız acaba birde cam kalınlığının kaç mm olması gerektiği hakkında bir fikriniz var mı?
[QUOTE=Tropikola52]İster camcıda yaptır ister akvaryumcuda farketmez sağlıklı bir silikon ve iyi bir el becerisi yeterli akvaryum yapmak için[/QUOTE] silikonun farklı türlerimi var biraz daha açarmısınız acaba birde cam kalınlığının kaç mm olması gerektiği hakkında bir fikriniz var mı?
SON MESAJLAR
- Betta Balığı Yem Yememesi Yusufbaba, 15:33
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Seçimi Hakkında (eheim 2213) zeko99, 15:17
Yeni Üye Forumu - Beta Balık 10lt PoTM, 14:36
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 12:42
Akvaryum Tanıtımı - Karides İçin Bazalt Kum Önerisi syerli, 10:52
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İclekishak, 10:14
Yeni Üye Forumu - Tuzlu Su Kurulumu lonewisp, 10:08
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - Arkadaşlar Bu Cikletin Türü Ne SaRCoPhiLiuS, 10:02
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Başlayan Biri Olarak Bloody Mary Karides SaRCoPhiLiuS, 09:58
Akvaryum Tanıtımı - Nerite Salyangoz Sorunu yyiImaz, 02:43
Hastalıklar ve İlaçlar - Blackwater Kurulum MERT16, 00:15
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Kakadu Triple Red🌶 MERT16, 00:13
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Blackwater🍂🍁🤩 MERT16, 00:12
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Guromideki Hastalık Yusufbaba, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Sarı Toplar Nedir? Ehtiyar, 19:12
Bitki Akvaryumları Genel - Walstad Deneyimim Sizce Nasıl ? chakir, 18:28
Akvaryum Tanıtımı - Tetrasgenetic Tetralarda Bilinmeyen Ölüm Nnadide, 16:57
Yeni Üye Forumu - Red Head Tapajos oguzozt, 15:31
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım darkaura, 15:08
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Arslan Bettamın Yeni Krallığı MCY4, 15:00
Akvaryum Tanıtımı - Moss Yosun Izgarası MandS, 14:57
Yeni Üye Forumu - Bitki Ekleme Tavsiyesi Akvarist Batuhan, 14:20
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Onerisi SaRCoPhiLiuS, 13:38
Yeni Üye Forumu - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 12:36
Akvaryum Tanıtımı - Doğada Koi Balığı Yaşar Mı? SaRCoPhiLiuS, 09:22
Yeni Üye Forumu - Hamilelik emirtrz, 02:38
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitki Yetiştirme Tankı (walstad) chakir, 02:35
Yeni Üye Forumu - Karides Seçimi MertY, 02:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumlarım MertY, 02:09
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Güvenliği Aquavatis, 00:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aydınlatma İçin Desteğinize İhtiyacım Var BlackkEaglee, 23:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MCY4, 23:08
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkili Doğal Akvaryumlarım nurtensultan, 22:35
Akvaryum Tanıtımı - Thumbi West Samet20, 20:46
Yeni Üye Forumu - Mavi Renk Maymun Kafa Cichlid uozgul, 20:42
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri - Akvaryum Masası Güçlendirme murodur67, 19:51
Yeni Üye Forumu - Yeni Başlayan Biri İçin Görsel Tank Kurulumu Oğuzhan43, 18:43
Yeni Üye Forumu - Askı Dış Filtre - Yeşil Su Sorunu - Malzeme ? Kalyoncu, 14:49
Filtreleme Seçenekleri - Hava Motoru enesapaydin24, 13:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığıma Bir Bakar Mısınız sukeyne, 13:20
Canlı Doğuranlar - İthal Balon Moly Hamile Mi tunahannn28, 10:58
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Tidal 35 Yerine Yeni Şelale Filtre Tavsiyesi dreamxx, 10:52
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumdaki Bitkilerimde Kahverengileşme nazsahinn, 10:41
Yeni Üye Forumu - Karides İle Yaşabilçek Balık Önerisi scorpion26, 09:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Devamli Uçuşan Cisimler MCY4, 23:45
Filtreleme Seçenekleri - Hızlı Bir Nano Kurulum Yapmam Gerekiyor İnci Kefali, 21:53
Bitki Akvaryumları Genel - İki 100w Isıtıcı Mı Tek 200w Isıtıcı Mı MCY4, 20:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tatil Yemi Güvenli Mi Leo, 20:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 2 Aylık Akvaryumda Yoğun Diatom Sorunu – Bitkiler mahsun315, 19:01
Bitki Akvaryumları Genel - Betta Balığı Akvaryumuna Kum Koymalımıyım? Aquavatis, 18:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 15:44
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 15:44
- 5 Katlı Özel Tasarım Demir Profil Akvaryum Sehbası mendos06 14:50
- Damızlık 11d 3e Demasoni 4.250tl (muhteşem Renk) mendos06 14:50
- Chindongo Saulosi Yavrusu Esakvarist 14:41
- Vienna Emerald Endler Serpent 14:36
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirkekurdu-izya Tubifex tuncaysargin 14:30
- Saulosi, Thumbi West Ve Mpanga Yavruları iesiringu81 14:29
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 14:00
- Meksika Portakal Cüce Kerevit TolgahanA 14:00
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 13:50
- Kusursuz Anubiaslar/bucephalandra ballantines 13:28
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler( Takasa Açık) sakal34 13:27
- Cryptocoryne Wendtii Flamingo sakal34 13:27
- L144 Mavi Göz Tül Vatozlar Kampanyanın Kralı FULL RED MEHMET 13:00
- Dophin C1300 Dış Filtre Sıfırdan Farksız Garantili FULL RED MEHMET 13:00
- Reeflowers Pearl Whıte Sand Kum 200 Kg FULL RED MEHMET 13:00
- Jbl Novo M Vatoz Çöpçü Yemi FULL RED MEHMET 13:00
- Amazon Hançeri Cryptocoryne Canlı Üreyen Bitkiler FULL RED MEHMET 13:00
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 12:36
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 12:36
- Moss Teli CevdetSERBEST 12:36
- 3cm Kafalı Beyaz Yunus Yavruları 300 tetikk 12:31
- 1 Erkek 8 Dışı Tam Damızlık Yavru Makinesi Beyaz Y tetikk 12:31
- Su Piresi & Yeşil Su & Infusoria Amati340 11:53
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:53
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:53
- Microfex( Dero Worm) & Sirke Kurdu Amati340 11:53
- 90x50x45h Cnc Rodaj Full Clear Akvaryum Akrattin 11:47
- 30x30x30 Küp Akvaryum Co2 Malzeme Mehari 11:45
- 60x40x25 Ada Tipi Full Set Akvaryum. Hobiye Son Mehari 11:45
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-09/09/26 osmandbnl 11:26
- Japon Blue İle Full Red Lepistes Varyeteleri osmandbnl 11:26
- Tetra Tec Aps 400 Hava Motoru Aşırı Sessiz. Serkanjb 11:22
- Cüce Vatoz (2e-2d) Ve Gold Laser Corydoras (3d-6e) Emirk 11:02
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 10:51
- Bitki Çeşitleri emreemin 10:51
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 10:51
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 10:51
- Hb White Lepistes omererbas 10:42
- Electric Blue Acara (andinoacara Pulcher) omererbas 10:42
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:13
- İthal Oval Camlı Dolaplı Akvaryum salihclk 10:10
- Cüce Canlı Doğuran (heterandria Formosa) Arıyorum sorbiek 10:10
- Mangrow Üstü Anubias(yenilendi), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:03
- Nerite Salyangoz blokurlu 10:02
- Poso Salyangoz blokurlu 10:02
- Genç Damızlık Süper Red Shortfin ( Tülden Doğma ) SinanBulut 09:52
- Dragon , Leopar , Japon Blue Lepistesler albeta 09:50
- Altın Renkli Çinli Alg Yiyici Cae Harika Form albeta 09:50
KULLANICILAR
- 105 Online Kullanıcı, 60 Üye
Online Kullanıcılar
tukabu,
ciways,
Orhan76,
umutak,
biacar,
Ömer Faruk KAÇAR,
efsane07,
hakcak,
apisto29,
guneyc,
ferop,
ÖĞRÜNÇ,
ferhattt,
ugurbaran,
kopruluonur,
efebudak,
Milners,
EthernalFlow,
Erhan5459,
Öğretmen Ali,
hoppala,
karidesrehberi,
chakir,
furkanatmaca466,
Mithrandirr,
6161,
CERANOXE,
Mehari,
Ulast,
mcgrey,
doufo361,
osmandbnl,
xgmx,
reprise,
Pandkoal,
BASARSURMEGOZ,
egemenc,
murat24050,
aupqua,
baleron123,
şansal,
berkayakkann,
vedat79,
Ahmet53,
beterzi,
ternapi,
urzais,
Thunderbird,
UraL,
CagriTURK,
Yigitosman40,
karacag,
BeyzPl,
ilhannnn01,
syerli,
platinium,
flanormimar,
MCY4,
M510,
DenizUlucutsoy,
latissimus,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.