ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emre08
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Kasım 2009 21:32
Son Ziyaret:
07 Mayıs 2023 17:31
Toplam Mesaj:
76 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre KULAC
Doğum Tarihi:
27 Temmuz 1987
Yaş:
36
İl:
Ankara
Meslek:
Biyolog
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

EMRE KULAC
70 Lt Kırmızı Burun Tetra, Neon Tetra, Rasbora, Ember Tetra, Mavi İnci Karides
50 Lt Full Black Lepistes (Yakında eğer balıkları bulursam), Kırmızı Sakura Karides

SON 10 MESAJI

Gömme Akvaryum - Kiraz Barb (7. Safya)
Ağırlığı taşımayacağı konusu biraz şaibeli olabilir. Benim akvaryumum 70 litre ve eski çalışma masamın üstünde 2 yıldır duruyordu. Masa boşluk yerlerinden hafiften esneme yapmış, bende hemen daha sağlan bir yere aldım. Kısa vadede bi problem olmaz ama uzun vadede sıkıntı yaratabilir. Belki o boşluk kısma bir destek yapılırsa sorun da ortadan kalkar. Birde çalışma masasının kitaplık bölüm çıkartılabilir birşey değil mi? Ben o kısmı cıkartıp kullanmıştım, rahat etmiştim...
Doğa Akvaryum
[QUOTE=muratdeg] Aynı işhanında yepyeni bir dükkana taşındı. Hayırlı olsun. Girince içiniz açılacak çıkmak istemeyeceksiniz. Hele vitrinde duran büyük tank inanılmaz. [/QUOTE]

Ben de geçen hafta gördüm o büyük tankı. Birşey söylemek istemiyorum ama nazar değerse bilin ki bendendir Çok kıskandım öyle böyle değil. Dükkandan da elim boş çıktım. Almak istediğim malzeme ve balıkları satmadı bana. Neymiş efendim o litreye o balık olmazmış. Yem istedim neymiş o yem tetraya olmazmış Şaka değil bana bu cevabı verdi. Artık gerisini siz düşünün. 
Kızılayda, çakallar diyarında olmasına rağmen gördüğüm tanıdığım en dürüst satıcı.
Nat Geo Wild-Akvaryum Dünyası
Arkadaşlar daha önce bu konuyla ilgili bir konu açılmamış galiba ya da ben göremedim. Nat Geo Wild kanalında haftaiçi hergün saat 16:00'da Akvaryum Dünyası adlı br program var. İzleme imkanı olanlar mutlaka izlemeli. Daha çok tuzlusu üzerine bir program ama akvaryum boyutları düzenlemeler görülmeye değer. Bir link buldum pek birşey yok ama ayın akışı, bikaç fotoğraf vs. bulabilirsiniz. Umarım izlersiniz.

http://natgeotv.com/tr/akvaryum-dunyasi
Ankara`da rahatsız olduğunuz akvaryumcular
Hiç alışveriş yapmamanın da doğru olmadığını düşünüyorum. Şöyle düşünebiliriz mecbur kalmadıkça alışveriş yapmam:) Mesela 1 aydır full black lepistes arıyorum, forumda ankarada satan bulamadım. Dün öylesine her zaman alışveriş yaptığım akvaryumcuma uğradım ve şans eseri orada buldum. Mecburiet işte tam bu noktada devreye giriyor. Derseniz ki alabildin mi. Tabii ki hayır tanesine 15tl isteyince, üstelik formları da bozuk olunca alamadım.... Sonuç allah mecbur bırakmasın!
80x38x38 High Tech
Erkan Bey her kurulumunuzu yakından takip ettim. Herbiri ayrı güzellikte. Kıskanmamak elde değil. Bir gün evinizi basacağım böyle giderse, zaten kapı komşusu sayılırız :) Umarım herşey yolunda gider ve bir aksilik yaşamazsınız. Bol bol fotoğraf bekliyoruz...
Ani Beyaz Benek İyileşmesi?
Kendi kendimle konuşuyor gibi olacak ama yine de güzel haberleri paylaşmak istedim. Akvaryumumda beyaz benekten eser kalmadı. 10 güne yakın contra tedavisi ve 27-28 derecedeki ısıyla hastalığı yendik. Kaya tuzu 1 defa kullanmıştım ama artık haftada 1 çok düşük miktarda kullanmaya devam edeceğim.(çeyrek çay kaşığından biraz az) Contrayı da aynı şekilde haftada 1 düşük miktarda kullanmaya devam edeceğim. Önlem amaçlı. Umarım bu beyaz benekle ilk ve son tanışmam olur. 
Bitki Akvaryumu Hakkında
Hobiye hoşgeldin öncelikle. Son derece başarılı görünüyor. Tebrik ederim. Tek tavsiyem sağlı sollu diktiğin eloedaları ya tamamen arka plana ekmen ya da tek bir köşeye hepsini toplanam olacak veya sağlı sollu büyüsünler istiyorsan daha derli toplu gruplar halinde dikmelisin ki büyüdükçe daha güzel bir görüntü elde edesin. Saygılar. 

Bu arada aynı konuyu farklı isimle bir daha açmışsın, yönetimle konuşup 1ini kullan bence...
emre082013-02-18 04:39:25
Ordu'lu Akvaristler?
Konu yeni hortlamı sanırım:) 
Herkese selam. .Bende orduluyum. Aslında Ordu-Artvin kırmasıyım(nerelisin dediklerinde bu cevabı veriyorum). Ordu da yaşamıyorum ama her yaz muhakkak giderim. Bu yaz sırf boztepe için geleceğim.!
Nano sayılabilecek moss akvaryumum(yeni video sy2)
Akvaryumunuz çok güzel görünüyor, tebrik ederim. Daha önce forumda kerevtlerin karidesleri ve diğer balıkları yakalayabildiğini hatta kendi türlerini bile yediklerini okumuştum acaba sizde böyle bir problem oldu mu ya da kerevitte agresif davranışlar gözlemlediniz mi?
Yeni bir kuruluma vira bismillah,güzel bir video 6. sayfada...
Çok güzel bir kurulum olmuş ama doğrusu ilk kurulumunuzu pek beğenmemiştim sonra halferiler görünce bide reineckii mini ekleyeceğinizi okuyunca ben bile heyecanlandım. Cubayla çok uyumlu olacaklarına eminim bizi fotorafsız bırakmayın lütfen...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.