ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
jaws26
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Mart 2009 11:06
Son Ziyaret:
08 Nisan 2015 11:54
Toplam Mesaj:
29 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
erkan ketrez
Doğum Tarihi:
25 Haziran 1985
Yaş:
38
İl:
Mugla
Meslek:
cam işleri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

türk sinemasında küfüre hayır!

SON 10 MESAJI

Balıklarım sağlıklı mı? (Fotolu )
Dediğim gibi iki erkek varsa tankta aralarında mutlaka kavgalar olacaktır. Bu kavgalar erkeğin biri üstünlük kurduğunda hafifler yani erkeğin biri tüm renklerini sergiler ulaşabileceği en büyük boyuta ulaşır diğer erkek çiroz biçimde kalır bu benim tecrübem ama sen dersenki ben iki erkek besliyecem o zaman yaralanmaları göze alıcaksın.
Balıklarım sağlıklı mı? (Fotolu )
Ali bey, benim tecrübelerime ve şahsi düşünceme göre: bir cinsin bir erkegi, en az 4 dişisi olmalı. Tankınızda, baska erkek sp varsa ve bu balıktan baskınsa, bu durumdan kurtulamayacak, devamlı stres altında yasayacaktır. Erkek dişi oranınızı ayarlayın. Bence balığınız hasta degil stres altında.Saygılar
Bu bir yunus mu?
Bende iki tane var aynı boyutta ve aynı özelliklere sahip yunus diyorum.
Muğlalılar
Bende muğla gökovada yasıyorum forumu yeni buldum ama biraz gec kalmısım heralde yazılara bakılırsa tadı kalmamıs genede yapılacak olan bütün aktivitelere bende varım herkese selamlar.
Pengasuslarım yemlerini yemiyor..
Şükrü bey büyük boyuttan kastınız nedir acaba bu balıklar dogal ortamında 1,5-2 metre boya ulasıyor siz 25 litreye koymussunuz ben 350 litrede besleyemedim kac cm oldular 25 litre hacimde cok merak ettim dogrusu.Egemen beyinde dedigi gibi pengasus akvaryum balıgı degildir. Lütfen hayvanlara eziyet etmeyin.
jaws262009-10-13 18:14:56
Sarı Prensesim Yem Yemiyor
Akvaryum dekorunuz ne sarıprensese nede yunuslara uygun degil.
öncelikle renkli tasları midye kırıgı kumla degiştirin tabi bunu yapmadan suyun en az yarısını bi yere ayırın dekor işi bittikten sonra bu suyu koyun akvaryumunuza gerisini dinlenmiş su ilave edin. Alanı fazla daraltmıcak sekilde bol kayalık kullanın dekor için balıgınız sitrese girmiş ve önemli bi konu daha tek basına kalmıs yanına akvaryum hacmine göre baska sarı prensesler ekleyin
saygılar. ..
Pengasuslarım yemlerini yemiyor..
Pengasuslar için büyük dip yemleri var onlardan alın. Yemi gece atın ısıklar sönünce baska türlü yemezler,basında beklemeyin yesin diye sizden tedirgin olur gene bulamazlar yemi. Çünkü görme yetileri cok zayıftır, anlıycanız bu hayvanın bakımı cok zordur. Zaten biraz büyüsün o akvaryuma sıgmayacak en iyisi hiç beslememek.
malawi akvaryumunda akıntı olmalımı
Yardımlarınız için teşekkürler.
malawi akvaryumunda akıntı olmalımı
330lt. Bir malawi tankım var. 4d 1e yunus, 4d 1e sp, 1d 1e imparator, 2 tane vatoz var içinde. Temizlik için dış filtre kullanıyorum, hava taşıda kullanıyorum. Birde iç filtrem var sorun şu:iç filtre gereksiz diye elektrik tasarrufu, görüntü kirliligi vb. Nedenlerle iç filtreyi kullanmak istemiyorum. Ama iç filtre kapalıyken balıklar sakin sakin davranıyorlar fazla hareket etmiyorlar, ama iç fitre calısırken sanki daha bi mutlular daha aktif oluyorlar hareketleniyorlar. Ben iç filtre akıntı yaptıgı için diye düşündüm, malawiler akıntılı suyumu severler yoksa benim gözlemlerimmi yanlış. Sizce iç filtre olmalımı olmamalımı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
yunus, sp, iceman, vatoz
[QUOTE=The Godfather]

Sadece yunus ve sarı prenses yaparsanız daha sağlıklı olacaktır.

Saygılarımla...[/QUOTE]

Hem biraz çeşit hemde akvaryuma renk gelsin istiyorum. İceman tavsiye etmiyormusunuz? Birde bu akvaryumda en fazla kaç tane balık besleyebilirim
jaws262009-04-04 15:53:29

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 21 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.