ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Haydem
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
14
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Kasım 2019 22:40
Son Ziyaret:
02 Ekim 2023 22:09
Toplam Mesaj:
16 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
H Demir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

H Demir

SON 10 MESAJI

Ankara'da Canlı Bitki Alınabilecek Yer
Balıkçı dede Yusuf Bey'i tavsiye edebilirim, eli gönlü boldur.
https://www.akvaryum.com/Forum/bitkiler_vatozlar_ve_karides_l201_big_spot_yavru_i83099.asp

Bir de Alsancak Petshop.
Oda Sıcaklığında Isıtıcı Lazım Mı ?
Geçen haftalardaki soğuk günlerin başladığı zamanlarda ani sıcaklık düşüşü nedeniyle akvaryumdaki tüm balıkları 3 gün içinde sırayla kaybettim. Isıtıcıyı en düşük seviyede takmış olsaydım kayıp yaşamazdım diye düşünüyorum. Havanın stabil olduğu zamanlarda sorun yok ama ani ısı değişiminin yaşandığı günlerde mutlaka ısıtıcı olmalı, oda sıcaklığı da olsa bu değişimden etkileniyor.
Hava Motoru Ses Sorunu
İlk hava motorumu petshopta sesini dinleyerek 20 TLye almıştım. Hafif ses vardı, bundan birşey olmaz demiştim ama ev ortamında 10 dakika çalıştıramadım. Sonra gittim eheim air100 aldım. 1 yıldan fazladır 7/24 sürekli kullanıyorum, tıkır tıkır çalışıyor. Hatta yakın dönemde başka bir projem için yine 1 tane daha almıştım ama vazgeçtiğim için paketini bile açmadan satışa çıkardım. Hava motorunu havluya sarıp kavanoza koyup kapakla kapatma şeklinde bir öneri okumuştum bu forumda, yangın vs riski yoksa elinizdeki motoru değerlendirmek adına düşünülebilir. İmkanınız varsa Eheim öneririm.
Filtre Torbası Olarak Tül
Beyaz olan tülden yavruluk ve akvaryum bölmesi yaptım, hiçbir sıkıntı yaşamadım, torba da çok güzel olur ama elinizdeki renkli tül ise birşey söyleyemem.
Ankarada Güvenilir Akvaryumcular?
Alsancak petshop çeşit ve fiyat olarak hoşuma gitmişti, pandemi başladığından beri uğramadım, son durum nedir bilmiyorum, akvaryum.com'da ilanı olan hobici arkadaşları da deneyebilirsiniz.[EDIT]Haydem,2020-08-13 11:08:28[/EDIT]
Şikayet
[QUOTE=muratdeg]Ticari olduğu belli ise satış yapmak istemesi lazım, yani mesajınıza dönmesi gerek.
İlanı olanların mesaja dönmek zorunluluğu yok. Ben de ilanım olduğunda saçma pazarlık teklif edenlere dönmüyorum. Ya da çok kötü bir Türkçe ile yazılmış mesajlara da dönmediğim oluyor, bunun nedeni o insan profili ile muhatap olmak istememem.
Bunun dışında kişi mesajı görmüş ancak cevap verecek zamanı bulamamış ve unutmuş olabilir.
Geçenlerde bir üye ile aynı ilan konusunda belki on defa mesajlaştık. Geliyorum, işim çıktı, son ne olur, canlı şöyle mi böyle mi... Bu mesajlaşma iki üç hafta kadar sürdü. Sonunda bana bir daha ulaşamamsı için ÖM engeli koydum.
Yani karşılıklı arz, talep ve motivasyon olduğunda alışveriş gerçekleşir. Bu noktada şikayet işe yaramaz. [/QUOTE]

Sayın Murat Bey, çok samimi şekilde, hobici forumdaş olarak soruyorum, mesajlarımı okumanıza rağmen neden dönüş yapmadınız? Hatamız neyse düzeltelim. Henüz görüşemediğimiz için pazarlık söz konusu olmadı, Türkçem gayet anlaşılır. Biraz zorlayınca yoğunluk var sonra görüşelim dediniz ama sonraki mesajıma da cevap alamadım. Gerçekten hatamız neyse söyleyin, yine de isterseniz görüşmeyelim, sonuçta ne tek satıcı siz değilsiniz ne de tek alıcı ben değilim, ama ben hatamı bileyim, saygılar.
Dış Filtre
Eheim classic 150 ve Sunsun Hw 603b kullanicisiyim. Her iki dış filtre arasında 5-6 aylık kullanım sonrası bir fark göremiyorum.
Sunsun Dış Filtremi Alayım Yoksa Biolife Monera Fi
İç filtre bezdirdiği için 80 cmlik bombeli akvaryumuma Eheim classic 150 aldım, çok memnun kaldım. Aynı zamanda diğer 65 cmlik düz akvaryumumda da dış filtre ihtiyacım oldu ama 2. bir Eheim bütçemi zorlayacağından Eheim'ın yarı fiyatından biraz daha az para vererek Sunsun 603b aldım ve Sunsun'danda çok memnun kaldım. Hatta bütçe açısından keşke Eheim yerine Sunsun alsaydım dediğim bile oluyor. Tam 2 aylık kullanım sonrasında her ikisinde filtre temizliği yaptım ve hiç dip temizliği yapmadım. Arada çok küçük miktarlarda su değişimi yaptım. Bahsi geçen diğer markalar hakkında bilğim yok.
Gold Lepistes Arıyorum
Ulus Hal'deki akvaryumcunun birinde vardı geçen hafta, bir de bu sayfanın arama alanında aratın hobici arkadaşlarda da olabilir.
Canlıpetshop
Yaklaşık bir ay önce alışveriş yaptım. Karides almıştım. Gelen karideslerin renk ve formundan pek memnun kalmadım. Ayrıca eksik geldi. Canlıpetshop diye forumda aratınca yalnız olmadığımı, daha beter mağduriyetler yaşayanların olduğunu iş işten geçince ancak anladım. İlk ve son alışverişim oldu.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.